Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Tak co ? Ako dnes dopadne Karolov koncert ?

Started by Branko, 10. December , 2011, 15:38:01

Branko

kaolko

to ti viem s urcitostou povedat uz teraz.. uz som 2x kakal .. a este aspon 2x budem, dufam ze nie pocas pesnicky.. lebo mam cistu koselu..

Misko

Uz stojis pred randalom, co?  :drink:
(to bolo Brankovi)

Branko

vykakat sa treba a hlavne neodporucam vela jest pred koncertom.  ;D

kaolko

Quote from: Branko on 10. December , 2011, 15:42:30
vykakat sa treba a hlavne neodporucam vela jest pred koncertom.  ;D

jedol som na obed a budem az potom :D dam si tam bryndzaky s kefirom a lyzicu medu

Misko

Ale tak zasa ak zacnes samovolne srat pocas sola, tak to by bolo celkom originalne .... a mohol by si sekat formu, ze si hral az tak dobre, ze si sa z toho dosra...

rastis

Quote from: kaolko on 10. December , 2011, 15:43:31

jedol som na obed a budem az potom :D dam si tam bryndzaky s kefirom a lyzicu medu

mozem poradit ? toto fakt funguje:

dobre sa nahul, uvolni a uzi si to.

ak by si nahodou zostal po nahuleni prilis oplaseny a este stresovejsi, tak si na to dobre vypi a potom si uzi koncert.

ser na to, ze budes hrat uplne nahovno (ak si nahodou ozraty uz vela predtym netrenoval), ide o to, ze sa dobre zabavis a to je jedine dolezite  :drink:

sevo

Quote from: rastis on 10. December , 2011, 16:27:47
ser na to, ze budes hrat uplne nahovno (ak si nahodou ozraty uz vela predtym netrenoval), ide o to, ze sa dobre zabavis a to je jedine dolezite  :drink:

+1

Len nie u kazdeho to je priorita. U mna urcite ano, ale ja zahram nahovno aj triezvy  ;D
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...

Yugi00

ja sa musim ospravedlnit verejne ze nemozem dojst lebo som mimo BA  :blush:
Im a little princess

kubog

sevo

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...

Semish

Koncert dopadol uplne v pohode, v pripade Karolovej kapely sa nie je vobec za co hanbit, bolo to uplne ok, poctivo nacvicene a nebol to ziaden pruser  :drink:

pelko

kolko podprseniek pristálo Karolovi na hlave?

cubo

maju niekde aj nejake nahravky? co hraju aka je zostava?

Yugi00

Im a little princess