Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

homar

Quote from: mario bross on 14. Jún , 2008, 08:35:53
no sak to je neobmedzeme, kolko si das piva v krcme, ale musis proste byt v 10 roznych krcmach. no zachvilku ideme na to ;D :drink:
vela stastia nech do desiatej krcmy vobec dorazis zivy  :P
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

Iggy

Quote from: mario bross on 13. Jún , 2008, 20:58:56
vysvetli! :laugh:
projekt uz je na svete. pilot bude v priebehu mesiaca. ucastnici uz boli osloveni. uvidime, ake budu vysledky, potom to odladime a zavedieme pre siroku verejnost. dovtedy ale nic nepoviem   ;)
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

mario bross

zo vcerajsej kukanovej desiny, som bol pomerne nasraty pretoze: po absolvovani celej trasy, nam nedali ani len diplom za ucast a pritom sme peciatky mali. povedali, ze to preto, lebo nemaju sponzorov. dalej dlhe rady na pivo, niekde ani nevedeli capovat a capovali penu a potom zlievali - to by som nakopal doriti taku obsluhu. inac pocasie celkom vyslo a bolo dobre, az na tie vyssie spomenute nedostatky.

styrioci

no vidno, ze tam mate este organizacne nedostatky - mali by ste castejsie trenovat  :drink:

mario bross

sak kua minuly rok to bolo dobre, este sa aj pero dostalo a diplom takisto. kua

styrioci

Quote from: mario bross on 15. Jún , 2008, 17:25:02
sak kua minuly rok to bolo dobre, este sa aj pero dostalo a diplom takisto. kua
malo by sa vyberat nejake startovne :laugh: aby bolo na pero a diplom...skus podsunut ten napad organizatorom :drink:

dusky

rastis

ja po 22.00. v Gurmane na Trnavke. potesim sa kezdemu inemu ksichtu, jak tym trotlom co s nimi hram.

exhumer

to mam 10 min. z domu mozno dobehnem :)
WEIRD THRASH

rastis

alebo mozes pendlovat medzi blu kafe a gurmanom - je to od seba 5 minut.

exhumer

Quote from: rastis on 16. Jún , 2008, 12:41:24
alebo mozes pendlovat medzi blu kafe a gurmanom - je to od seba 5 minut.
hej Dorkaplu poznam tiez dobre... :), na Vietnamskej je aj najlepsi opravar bicyklov v Bratislave
WEIRD THRASH

Darthez

Ty kam chces ist, sak si na Judase !  ]:->
BOOGIESOUND

za rock  ]:-> a za gemer  :drink:

exhumer

sak sa bavime o strede, ci? :)
WEIRD THRASH

Darthez

jaj jasne, nevadi, aj tak  ;D ;D
BOOGIESOUND

za rock  ]:-> a za gemer  :drink:

javanne

Quote from: dusky on 16. Jún , 2008, 11:35:06
STREDA pivo?????????????????????????

jesus, no skuska je v utorok a vo stvrtok...ok, v stredu som tam :-)
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers