Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Hand made vs. fabricke gitary

Started by rastis, 06. Máj , 2008, 16:43:01

musicman

Quote from: udry on 30. Jún , 2008, 11:41:19
valerij dimitrovič   ;D

kua z KGB a mi tu piseme kadeco aj proti bolsevikom  ;D
http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts

Dorian

Quote from: miso_kolo on 15. Máj , 2008, 19:31:38
hovno a nie znamy... vadima pozna dokopy 150 ludi na celom slovensku a z toho 149 je gitaristov a 1 je jeho zena  :kiss:

a ty si mi vyfajcil brko, fesaku.. odkial si, ze tvrdis tieto picoviny? z Uzhorodu? a gibson sa pise s B ty pako!
RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com

Dorian

Quote from: Dorian on 04. August , 2008, 19:27:27
a ty si mi vyfajcil brko, fesaku.. odkial si, ze tvrdis tieto picoviny? z Uzhorodu? a gibson sa pise s B ty pako!

fesak z Namestova. no vela skodoviek z NO tu brazdi nase ulice, plne robosov  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com

miso_kolo

Quote from: Dorian on 04. August , 2008, 19:27:27

pozrime sa, fesaku, nedokazes zniest pravdu alebo co?
nepoznaju ta ludia v BA a nie to na ostatnom slovensku, je to bohuzial tak, mozes sa certit kolko chces  ;) pozna ta len par gitaristov v BA a mozno tak nejake pipenky co ta videli v aligatore....

alebo sa mylim? dokaz mi ze ano
a od uzhorodu mam dalej nez si myslis

a kde som napisal gibson s inym ako B ty pako?  :kiss:
stoka!

miso_kolo

Quote from: Dorian on 04. August , 2008, 19:31:00
fesak z Namestova. no vela skodoviek z NO tu brazdi nase ulice, plne robosov  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

no pekne, taketo nacionalisticke hlasky su super, vela to vypovie o charaktere...
myslim ze naposledy tu mal dugo taketo hlasky, a ten je tusim o polovicu mladsi od teba
stoka!

rastis

a kedze sme si povedali, ze hadky tu nechceme, rovno to zamykam, kamarati. vsak svoje ste si stihli povedat, nie ? alebo si napiste mejl, PM a dohodnite si bars aj rande