Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

RM Pickups

Started by Maxon, 29. Október , 2005, 22:07:39

rastis

Maxon - tam, kde predavaju SD snimace by nemali mat problem ich aj objednat.

Maxon

QuoteOriginally posted by rastis Maxon - tam, kde predavaju SD snimace by nemali mat problem ich aj objednat.
mno tam v muzikuse maju snimace napisane,ale na sklade ich nemaju a tiez ich musia objednavat...ale ja sa opytam...

Majo Fero

QuoteOriginally posted by rastis dr.karpathorky - mas aj skusenost SBS vs. RM ?
Nie

Majo Fero

QuoteOriginally posted by Maxon
QuoteOriginally posted by dr.karpathorky Maxon, mam skusenost s vacsinou RMPickupov. Mal som ich veru zopar doma na gitare a aj moji kamarati maju na gitarach nejake. RMPickup - Radovam Macho je prijemny clovek, ktory dobre poradi, ktory snimac sa na co hodi. Kludne mu napis mail. A k tomu zoradeniu znaciek, neviem preco to tvobec treba zoradit. ""Kazdemu smakuje iny napoj"". Vseobecne: su tam zahranicny a domaci vyrobcovia, cenovo odlisny.
mno to zoradovanie...nejde o zoradovanie,ale o poradenie naakeho typu na ten styl punk az metal...najlepsie z tychto znaciek...[/b]
Skoro kazda firma ma v ponuke snimac, ktory by ti myslim vyhovoval. Najdem si podobne hrajuci snimac: SeymourDuncanSH4, DiMarzioToneZone, PRS DragonTreble.... Tieto hraju podobne. A ceny su tam rozdielne. Skus si pozriet, co pouzivaju tvoje vzory za snimace.

Maxon

chcem si dat Seymour Duncan SPB-2 a SJB-3....

Roberto

Tone Zone a SH4 hraju absolutne rozdielne. Su vlastne presnym opakom. SH4 a ten Dragon trebble mozno ano ;)
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

Majo Fero

Priklad som cerpal zo skusenosti Radima Hladika.

bubla15

to dr.karpathorky: RM Bridge si skusal? ak ano nemohol by si trosku o nom, lebo pri krku mam RM alnico II a pri kobylu by som chcel nieco trosku zivsie s Alnico V magnetom.dik

Majo Fero

Ano, aj RMbridge+ som skusal. Momentalne mam doma RMcustom Alnico5. Toto je rockovy snimac. Tento by som ti mozno doporucil. Pokial chces nieco viac podobne LesPaul PAF, tak RMbridge+. RMcustom ma vyssiu hlasitost ako RMbridge+.

bubla15

dik ale nepotebujem silny vystup, som skor do jazz rocku, a aby neprehucal ten alnico 2 pri krku....ja som p Machovi priblizne popisal co by som chcel a on mi odporucil ten RM bridge, a este mam semiakusticku ibanezu z tej artcore serie...tak som sa len pytal ci to hralo slusne, pripadne ako ""slusne"" :)....a teda tvoje nahravky predpokladam su nahravane s tymto snimacom??

bubla15

isiel by som aj do toho alnico 2 bridge len ma laka taky zivsi zvuk, risknem to asi s tym Bridge

Majo Fero

Skus dat na radu p. Macha a ked sa ti nebude pacit, tak ti ho mozno zoberia naspat a vymeni za iny. Myslim, ze aj celkom ochotny.

bubla15

brko

dajte dajaky kontakt naneho
alebo skor stranku lebo este ani peniazky niesu
alebo v pohode by bolo keby ste aj stranku sem slahli

Naposledy upravil brko, : 03.12.2005 o 22:14

bubla15

www.rmpickups.cz   .... najdes tam vsetko co potrebujes