Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Slovenská tvorba live

Started by Matej, 16. August , 2005, 14:17:38

midnightstranger

Zdielam tvoj nazor Tomino. Ja som ich videl dvakrat a moc ma to neoslovilo, jednak tie vlastne veci a metallica uz vobec nie... No a ten bubenik vcelku ujde ale je to strasny traktorista.
Quote from: Progrocker on 15. August , 2007, 00:27:32
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

swordy

inac co s tyka tych uplne novych kapiel , tak verim , ze su medzi nimi aj talenty, ale zialbohu vela ich je takych co dostali na vianoce Behringer set a v marci uz maju koncert... A novovzniknute kapely sa moc nedaju rozoberat, lebo este nic nespravili. (to bola reakcia na vlada)

Dorian

Tak mladez, skuste mi odporucit nejake mlade kapely na ktore by som sa mal ist pozriet a neutiekol by som. Myslim to vazne, chcem si zmapovat, ako to mladej generacii ide. Ako viete, mam rad hard rock, art rock, jazz rock, popripade skomoleninu tychto zanrov s modernymi prvkami.
RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com

Rozhodne Arzen, potom este Chiki liki tu-a , Hex...

andy zet

mna velmi mrzi ze slovenske kapely robia malo showky...niektore su na tom instrumentalne fakt dobre a su zohrati,ale chybaju mi tam aj ostatne "pomocne" zalezitosti ako dobre naprogramovne svetla, a dramaturgia celeho priebehu koncertu... viem, ze na to treba "trochu viac" financii ale myslim si ze by sa to dalo...hlavne ked uz je kapela presadena a nemaju problem so sponzormi...prekvapila ma para.som ich videla pred dvoma rokmi na festaku a to nebolo buhvico...ale na nulom majalese v ziline to celkom slusne rozbalili..a samozrejme je vela dobrych kapiel,ale to sa uz nebudem rozkecavat...sak si nebudem chvalit konkurenciu , no nie?  :laugh:  :whistle:

Atticus182

mna v podstate chyti kazda punkrockova kapela,ag dobre odohra.ale vazne len punkrock,klasikov typu zona a im podobnych priam neznasam

lacrosse

Quote from: Dorian on 29. Október , 2005, 18:24:26
Tak mladez, skuste mi odporucit nejake mlade kapely na ktore by som sa mal ist pozriet a neutiekol by som. Myslim to vazne, chcem si zmapovat, ako to mladej generacii ide. Ako viete, mam rad hard rock, art rock, jazz rock, popripade skomoleninu tychto zanrov s modernymi prvkami.
chiki liki tua... :laugh:...a aj ja to myslim vazne..mam pocit ze budete nazivo prekvapeny :drink: ..presne vystihuje to co ste napisal..skomolenina vsetkych zanrov s modernymi prvkami...metal hard rock jazz funky disco ;D
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

siiiiiilas

Quote from: lacrosse on 13. Júl , 2008, 13:21:10
chiki liki tua... :laugh:...a aj ja to myslim vazne..mam pocit ze budete nazivo prekvapeny :drink: ..presne vystihuje to co ste napisal..skomolenina vsetkych zanrov s modernymi prvkami...metal hard rock jazz funky disco ;D
chikiliki som videl live a bola to neskutocna nuda....nemalo to nic....a nic mi to nedalo...dokonca ani vtipny neboli....
heavy metal is the law!!!

rastis

Cmorik s doprovodom Buntaj, Tatar, Gaspar a gitaristu som nepoznal - jak z CDcka, cela kapela, aj Cmorik. Ale taka nuda a vata, ze jeden by plakal. Som sa divil, ze nac tam ma muzikantov, keby to dal na halfplayback, tak zobere viacej love a kazdemu je to aj tak jedno, ci tam ma alebo nema slovensku spicku.

Dorota Nvotova - doprovod zvysky LePayaco + gitarista z Vetroplach - to malo gule, drive, nenudil som sa a neutiekol som na pivo jak pri Cmorovi. Aj hudobne to bolo OK.

To su moje postrehy zo vcera a predvcera.

ff

Quote from: plichto on 13. Máj , 2006, 18:36:59
Rozhodne Arzen, potom este Chiki liki tu-a , Hex...
Toto sú mladé kapely?To už môžeš spomenúť aj Elán a tak... ;D

pelko

Zhoda náhod a vandali...  :drink:

kaolko

ja by som doplnil este aj Zuzku Smatanovu nazivo.. ako.. miestami take songy, ze sme neverili s kamaratmi.. nasup jak cicinaaaaaaaaaa.. povedal by som ze az numetalove veci..

mario bross

Smatanova je nazivo dobra, sem tam zatiahne, ale to vobec nevadi, horkyze kvalita ako vzdy, aj Tublatanka sa mi paci nazivo, ale miestami to Mato az moc prehana  :laugh:

Golev

Vrbovskí Víťazi to je kapelka :D

midnightstranger

Quote from: kaolko on 13. Júl , 2008, 13:53:06
ja by som doplnil este aj Zuzku Smatanovu nazivo.. ako.. miestami take songy, ze sme neverili s kamaratmi.. nasup jak cicinaaaaaaaaaa.. povedal by som ze az numetalove veci..

No videl som viac jej koncertov a vzdy to bolo dost zle. Na CD spieva super, ale na koncertoch mi to pride dost odflaknute. :'(

Quote from: Golev on 13. Júl , 2008, 16:03:21
Vrbovskí Víťazi to je kapelka :D
...hroch Karol na bicykli uhana... ;D :drink:
Quote from: Progrocker on 15. August , 2007, 00:27:32
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)