Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Jan Kuckovsky KUBASSES

Started by Blondyn_, 16. Október , 2006, 23:59:58

Branko

Quote from: kaolko on 28. December , 2009, 19:45:10
pochybujem ze ti spravi gitaru v tvare priblbeho smileika
Tak nech skusi taketo:  :X

misofg

Quote from: poweredby on 28. December , 2009, 19:43:43
pekne spracovaná,krajšia ako origo :laugh: aj hrá ako musicman?

No tam nebol zamer aby hrala ako MM. Ale samozrejme s tym HB sa to da. HB je aj rozpinatelne a spolu so singlom sa da namiesat vela roznych zvukov ala JazzBas, MM, precision a pod. Takze je aj dost vsestrana.

Branko

Quote from: misofg on 28. December , 2009, 19:52:07
No tam nebol zamer aby hrala ako MM. Ale samozrejme s tym HB sa to da. HB je aj rozpinatelne a spolu so singlom sa da namiesat vela roznych zvukov ala JazzBas, MM, precision a pod. Takze je aj dost vsestrana.
Daj nejaku ukazku, nejake videjko.  :drink:

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

misofg

Quote from: Branko on 28. December , 2009, 19:54:08
Daj nejaku ukazku, nejake videjko.  :drink:

No ukazku bude casom.
A mam v hlave uz dlhsie take special Teliatko ktore chcem dat spravit ako doplnok k tej co uz mam a to bude urcite taketo. Cierny pickuard a natural baheny jasen.

Ano a v kapele to je citit. Hlavne aj preto ze pred tym hral basak na hnusej čiskej hrackarskej Ibaneze.  ;D

Branko

Quote from: misofg on 28. December , 2009, 20:00:31
No ukazku bude casom.
A mam v hlave uz dlhsie take special Teliatko ktore chcem dat spravit ako doplnok k tej co uz mam a to bude urcite taketo. Cierny pickuard a natural baheny jasen.

Ano a v kapele to je citit. Hlavne aj preto ze pred tym hral basak na hnusej čiskej hrackarskej Ibaneze.  ;D
Tak šup šup (ako Karolkovi hovorim), nech to mozeme vidiet !  :)

kaolko

akoze prave som si predstavil taky tele ze mahogany burl top, javor hmatnik bez polohovych znaciek ze mi az zle prislo idem ja radsej novy star trek pozerat

Branko

Quote from: kaolko on 28. December , 2009, 20:11:58
akoze prave som si predstavil taky tele ze mahogany burl top, javor hmatnik bez polohovych znaciek ze mi az zle prislo idem ja radsej novy star trek pozerat
Hondurasky mahagonek ?

Jurinko

velmi pekna basicka, nadherna kresba dreva... keby mala o strunu menej tak by som slintal este viac.  :drink: mozes naznacik kolko cca stala? aby som mal predstavu...
Respectable people do not write music or make love as a career.

kaolko

preco vzdy ludi zaujima len cena ako nejake voditko?  ;D kebyze sa niekto opyta na nejake specificke vyrobne postupy, pripadne cisu tam nejake vychytavky a tak..  ;D

Branko

Quote from: poweredby on 28. December , 2009, 20:47:12
má to aj nejaké vychytávky?
Jasne, ze ma vychytavky. Chytac ludskych sekretov vseho druhu, samopal Mp42 v hlave basy, sada specialnych vzrusovadiel a krasne logo Gibson v cene !  ;D

Jurinko

Quote from: kaolko on 28. December , 2009, 20:46:32
preco vzdy ludi zaujima len cena ako nejake voditko?  ;D kebyze sa niekto opyta na nejake specificke vyrobne postupy, pripadne cisu tam nejake vychytavky a tak..  ;D

pretoze inac sa pozeras na basu co stoji 500 Euro a inac na basu co stoji 4k euro. akonahle vies cenu tak sa potom z uplne ineho uhla pozeras na vyrobne postupy, vychytavky atd. o to viac ze sa jedna o hand made.

misofg

Neviem presnu cenu. Ale urcite by si za to kupil americky jazzbas. cca 1 200 - 1 300 €

spyros

Quote from: misofg on 28. December , 2009, 20:00:31No ukazku bude casom.

Exterier uzasny ako vzdy od majstra Kuckovskeho. To je uplne najsamsuper, ak je v naturale priznana vzorka dreva. Aj ten super svetly krkohmatnik z jedneho kusu (mam po ranu zalepene oci, tak dufam vidim dobre) bombastic. Inak to special Teliatko co chces sa vola Fender Telecaster Vintage 52 a je to kral ostatnych gitar  :on1:

Quote from: misofg on 28. December , 2009, 20:00:31Ano a v kapele to je citit. Hlavne aj preto ze pred tym hral basak na hnusej čiskej hrackarskej Ibaneze.  ;D

Na toto zbali aj nieco po koncerte. Inak mu gratulujem k nadhernej base.

PS: Hehe, ako chvalim slovenskeho majstra...
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

Jurinko

Quote from: misofg on 29. December , 2009, 01:13:53
Neviem presnu cenu. Ale urcite by si za to kupil americky jazzbas. cca 1 200 - 1 300 €

tak potom to bola fair price ...  :drink: