Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

R.I.P. Steve Jobs

Started by Branko, 06. Október , 2011, 02:29:11

Branko

olko

Aj ked Apple som nemusel, male neodskriepitelny prinos pre rozvoj IT, mobilov, tabletov a hudobnych prehravacov :) nech odpociva v pokoji...
Primarne basak.

Prog is Love, Prog is Life.

Proud Cort guitars player, and Peavey Amp user...

kaolko

pelko

škoda tohoto človeka, marketingový génius

traktor

Lide přichádzejí, lide odchádzejí. R.I.P  :zdar:

styrioci

kaolko

Iggy

Quote from: pelko on 06. Október , 2011, 07:38:44
škoda tohoto človeka, marketingový génius
mozno ho skoda ako cloveka, o tom nechcem debatovat, ale ziadneho "marketingoveho genia" nikdy skoda nebude. umenie vykresat z hovna iluziu diamantu je vzdy prinosom len pre toho jedneho umelca, pripadne jeho okolie a cim ich je menej, tym lepsie.
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

Branko

Quote from: Iggy on 06. Október , 2011, 10:24:02
... a cim ich je menej, tym lepsie.
Citit z teba zavist, pripadne neschopnost sa vypracovat. Ale mozno len z pismenok tak dedukujem.  8)

kaolko

Semish

R.I.P., bol to vazne velky clovek a inovator  :zdar:

Iggy

Quote from: Branko on 06. Október , 2011, 10:26:27
Citit z teba zavist, pripadne neschopnost sa vypracovat. Ale mozno len z pismenok tak dedukujem.  8)
neviem co ty citis, ked sedis za monitorom, ale ci uz je to vnem cuchovy alebo emotivny, odporucam nehat si pre seba  ;D

cele co som tym chcel vyjadrit, ze marketing ako taky, keby neexistoval, svet by bol krajsi. som zastancom konzervativneho hesla "dobra vec sa chvali sama" a ked je tento svet plny "margetingovych magov" ktori dokazu vychvalit akukolvek vec bez ohladu na jej kvality, vznika iba bordel. ja chapem preco je to tak a viem, ze to nezmenim, pohoda, ale pacit sa mi to nemusi a to je cele. ziadna zavist.
a o mojej schopnosti sa vypracovat vobec nemusime debatovat, ja som so sebou uplne spokojny 8)
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

Duger

Quote from: Iggy on 06. Október , 2011, 10:24:02
mozno ho skoda ako cloveka, o tom nechcem debatovat, ale ziadneho "marketingoveho genia" nikdy skoda nebude. umenie vykresat z hovna iluziu diamantu je vzdy prinosom len pre toho jedneho umelca, pripadne jeho okolie a cim ich je menej, tym lepsie.

tak..:) a apple vyvoj praveže brzdil :) kebyže je zname kolko patentov ma apple zakupenych...keby nebolo apple vyvoj ide rychlejšie...už len taky firewire čo je "technologia" stara kopu rokov by... je rychlejšia nahrada USB, pretože signal neprechadza cez radič ale priamo.. keby nato nemal apple licenciu tak USB externe HDD by možno ani neexistovali, ich taktika je nakupiť všetky patenty aby ich konkurencia nemohla využivať... zarabať na predavani patentov, a na pokutach...samozrejne maju aj vlastne veci... ale aj to si niesom až taky isty či nesu odkupene od značiek ktore by s tym neprerazili...keby činania mohli použivať  veci na ktore maju licenciu su ovela dalej ako apple... čiže prispevok že "smutna sprava pre IT" nieje celkom na mieste... keby neexistoval apple važne su dnes notebooky, tablety a ine hluposti na vyšej urovni

Iggy

Quote from: Semish on 06. Október , 2011, 10:29:38
R.I.P., bol to vazne velky clovek a inovator  :zdar:
zaujimave, kazdy kto umre bol okamzite skvely clovek. tie clanky co som cital, jaky to bol koko*t, s ktorym sa nedalo poriadne spolupracovat a niekedy ani rozpravat, excentrik hysterik cholerik, ze vyjebaval ludi z firmy len tak od pohladu, ked mal zlu naladu, to uz teraz neni pravda. lebo chudak steve jobs umrel a je to znama osobnost, tak je to obrovska skoda.

Branko

Quote from: Iggy on 06. Október , 2011, 10:32:00
neviem co ty citis, ked sedis za monitorom, ale ci uz je to vnem cuchovy alebo emotivny, odporucam nehat si pre seba  ;D

cele co som tym chcel vyjadrit, ze marketing ako taky, keby neexistoval, svet by bol krajsi. som zastancom konzervativneho hesla "dobra vec sa chvali sama" a ked je tento svet plny "margetingovych magov" ktori dokazu vychvalit akukolvek vec bez ohladu na jej kvality, vznika iba bordel. ja chapem preco je to tak a viem, ze to nezmenim, pohoda, ale pacit sa mi to nemusi a to je cele. ziadna zavist.
a o mojej schopnosti sa vypracovat vobec nemusime debatovat, ja som so sebou uplne spokojny 8)
:) Ja som praveze rad, ze marketing existuje, aspon ma to nuti makat na sebe coraz viac. A dalsia vec - dobra vec sa chvali sama, to je jasne. Ved ukaz mi nejaku sracku od "marketingovych magov", ktora je dobra a svet ju ma rad. ;)