Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Fermata

Started by rastis, 12. Apríl , 2007, 14:29:57

rastis

na Simile sa mi nepacia syntaky. vtedy to boli mozno moderne zvuky, dnes su tieto digitaly 80/90 prelom otravne a strasne prevarene. kdezto povodne Berkove Fender piana a analogy su dnes uz nadcasove a stale pouzitelne aj v sucasnej hudbe.

je mi jasne, ze posudzovat albumy podla zvuku syntakov je divne, ale ked som si pustil nedavno Simile s velkym odstupom casu, tak mi to udrelo okamzite du usi :)

faktom je, ze stare albumy neboli zdaleka take rockovo drave, ako tie od Simile...

proghopik

Quote from: rastis on 11. Február , 2015, 14:48:36
na Simile sa mi nepacia syntaky. vtedy to boli mozno moderne zvuky, dnes su tieto digitaly 80/90 prelom otravne a strasne prevarene. kdezto povodne Berkove Fender piana a analogy su dnes uz nadcasove a stale pouzitelne aj v sucasnej hudbe.
je mi jasne, ze posudzovat albumy podla zvuku syntakov je divne, ale ked som si pustil nedavno Simile s velkym odstupom casu, tak mi to udrelo okamzite du usi :)

Presne, strasne mi to inak evokuje album ELP Black Moon z roku 1992, kde ma tiez tie zvuky vyslovene irituju.

Vid https://www.youtube.com/watch?v=Hix6vUVSVHI
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

cubo

nahodou mne sa presne taky zvuk syntakov najviac lubi :) Aj prave na Simile, alebo to ELP - tam ich ma vkusne skombinovane s hammondami  :drink:

yesfan

Quote from: cubo on 11. Február , 2015, 15:24:37
nahodou mne sa presne taky zvuk syntakov najviac lubi :) Aj prave na Simile, alebo to ELP - tam ich ma vkusne skombinovane s hammondami  :drink:

tiez to vnimam podobne  :)
"There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self." Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/

killo

;)
Captain SEXXX !!

spyros

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

killo

Captain SEXXX !!

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

RobG

bol som u feriho minuly tyzden na kavicku a po nejake snimace, je plny energie, tesim sa na nove veci a koncerty  :drink:

rastis

Quote from: killo on 07. Marec , 2016, 09:52:12
vypadaa to tak  \m/  :whistle:

a budes razit tiez cestu prevarenych 80/90 digitalov alebo nadcasovych fender a analog zvukov ?  :evil: alebo si moc nerozkazes ?  ;D

samozrejme blahozelam k skvelej kapitole do zivotopisu a tesim sa, ak sa Fermata zase rozkoncertuje, dlho som ich uz nevidel... chysta sa aj novy material a rata sa s Tebou aj v tomto smere ?

kaolko

uz potrebovali toho noveho bednaka jak sol  ;D

spyros

Quote from: killo on 07. Marec , 2016, 09:52:12vypadaa to tak  \m/  :whistle:

\m/  :bravo: Gratulacia!

PS: A Persona Grata sa ulozila na par rokov ku tvorivemu spanku?
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

killo

Quote from: rastis on 07. Marec , 2016, 11:57:27
chysta sa aj novy material a rata sa s Tebou aj v tomto smere ?

chystaju sa aj nove veci ;-) tesim sa

Quote from: spyros on 07. Marec , 2016, 15:36:56

PS: A Persona Grata sa ulozila na par rokov ku tvorivemu spanku?

toto veru netusim..ja som z persony odisiel este minuly rok.
Captain SEXXX !!

Mendi38

Blahoželám a teším sa na koncert ak sa toho dožijem určite si to nenecham ujsť  :bravo:

yesfan

Quote from: killo on 06. Marec , 2016, 01:52:00
;)

fuha, Fermata a DiCaprio... dobré !  :)

podobne, gratulujem a teším sa na nové veci

"There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self." Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/