Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Igor Keller guitars

Started by guitman, 02. Marec , 2004, 09:04:24

rastis

aky je to javor ? ste objednavali nejaky novodoby AAAAAAAAAAAAAA alebo je to nejaky speci kus z dedovej povaly alebo ako ?

RobG

RobG

Chcel som origo snimace ale pod 15000 USD ich neviem zohnat tak tam musim mat kompromis

proghopik

Daju sa aj za polovicu v klude splasit. ;D

Jednoznacne by som isiel do 63-65 pre T-Topov alebo za ovela menej Throbaky, co su dnes asi najlepsie PAFkoidy.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

kaolko

15k za snimace? wow ok potom ich nahodis a zistis ze ti tam aj tak nepasuju zvukovo uz len preto ze si to spolu nesadlo.. aj ked take snimace asi su skor na investiciu a nie hranie  ;D

proghopik

Quote from: kaolko on 12. November , 2018, 14:03:21
15k za snimace? wow ok potom ich nahodis a zistis ze ti tam aj tak nepasuju zvukovo uz len preto ze si to spolu nesadlo.. aj ked take snimace asi su skor na investiciu a nie hranie  ;D

No v extremnych pripadoch idu aj za tolko.

A inak je to fakt riziko riadne, PAFka boli velmi nekonzistentne sada od sady prejavom aj vystupom. 60s a 70s Gibson snimace su ovela konzistentnejsie, dnesne klony takisto.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

RobG

Preto som to neriskoval ... skusim T topy, mam nejake 74-75, potom Shaw ku kobylke

kaolko

T Top nie su tie co potom aj tak vsetci menili za duncan JB do les paulov?

RobG

Presne tie, lebo najväčšie skreslenie bol vykureny marshall Plexi :-)))

rastis

Quote from: kaolko on 12. November , 2018, 21:55:04
T Top nie su tie co potom aj tak vsetci menili za duncan JB do les paulov?

to su tie, co v 70tych vsetci menili za DiMarzio Super Distortion / Dual Sound potazmo X2N, aby dobre vedeli prevalit vtedajsie aparaty... dnes tato potreba az tak silna nie je, takze tie snimace su casto naopak vyhladavane ... SD JB prisli na trh az o dekadu neskorej, ked uz sa T-topy neosadzali ...

kaolko

Aaaa jasne moze byt a hej dava to zmysel hlavne ked dnes sa cely zvuk riesi uz v preampe a stavy ma vsetko viac ako by malo

futox

Tie JB su ale stale velmi popularne. Aj ked ich vlastne netreba teda :D?

RobG

Feri Griglak ma 59+ JB v Les Paule odvždy a neda na to dopustiť, mam rad JB ale v superstrate

futox

Mne sa hodne ľúbi charvel san dimas a rozmyslam nadtym ze si nejaky zozeniem a tam je tiež JB pri kobylke,

proghopik

Quote from: kaolko on 13. November , 2018, 11:15:19
Aaaa jasne moze byt a hej dava to zmysel hlavne ked dnes sa cely zvuk riesi uz v preampe a stavy ma vsetko viac ako by malo

Hlavne dnes tie T-Topy a podobne PAFkoidy nevoskovane aj tak vacsina zas pouziva so starymi Plexinami a podobnymi zosikmi ako kedysi, kedze na modernych ampoch su prilis mikrofonicke. Inak s T-topmi je nahratych viac legendarnych nahravok paradoxne ako s PAFkami aj DiMarzio SD dokopy. ☺️