Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Temple

Started by MiracleMan, 07. Marec , 2007, 11:04:32

kuker

do prdele, presne toto som aj ja pocul, kusok sla basa mimo a gitaru bolo slabo pocut, ale inac sa mi to paci... len kusok mi to take rozhadzane pripada

majso

podla man sa po technickej stranke dost zlepsili teraz.. basa az tak neuteka (ved to hra bratanek :D ) ..neviem ci on vtedy hral na basu ale ten koncert uz bude aj  2 roky stary..  :za:

Pitu

Spevák keby popracoval, tak by mohol byť fajn, zatiaľ je to občas úsmevné, niekedy ale celkom ok.
Ale keď ho už nemáte..  :whistle:

MiracleMan

vdaka za postrehy, tie nahravky z koncertu som dal len kvoli spevu, aby ste mali moznost porovnat to demo s podstatne lespsim zvukom s koncertom v plnej zostave, sice so zvukom o nicom.

kaolko

to druhe sa mi lubi.. tento styl mozem.. ta prva instrumentalka mi pripada skor len ako song kde chyba spev.. ak budete niekedy v blave velmi rad pridem pozriet.. inak ta prva vec mi v 00.20 az naramne pripomina pain of salvation - reconcilliation.. 

majso

a este jedno  http://youtube.com/watch?v=HRqRaIhetdU  :whistle:

btw. sorry za kvalitu ale tocene s fotakom :\

traktor

johnzo

spevák vyzerá aj spieva ako portnoy. gitarista sa podobá na petrucciho.  :'(
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

siiiiiilas

hudba sa mi marha paci....bubenik by mohol trosku viac premastit tie prechody ala portnoy-verim ze to vie ked hra takuto hudbu,no a ten spev no je dost tragicky-falosne zavija a nici cely dojem...strasne sa mi paci ze basak hra prstami!!!...ale som rad ze sa na slovensku robi takato hudba...
heavy metal is the law!!!