Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

Martinlm

Historia GPC piva
13. Január 2005 - prve stretko. Vytvorilo sa zdrave jadro fora - martinLM, darthez a Locksmith a zalozila sa super tradiciu! B)
5. Február 2005
- uz nas bolo viac, celych 5 tiel sa valalo okolo stola. Konkretne Viktor, Magez, MartinLM, Darthez a Locksmith
11. Marec 2005 - Galéria Marec

22. Aprí­l 2005 - Galéria Aprí­l

20. Máj 2005 - Galéria Máj

a dokonca mame aj zabavne video :) VIDEO(4,17MB ).
9. Jún 2005 - nenabil som baterky do fotaku:sick: ucast 8 ludi, ale nikto si nepamata kto tam vlastne bol lebo sme... ehm. nic.
22. Júl 2005 - Galéria Júl

12. August 2005 - ja som nebol, tak fotky zaobstaral zakky.
14. September 2005 - Galéria September

20. Október 2005 - Galéria Október
nieco pofotil aj roberto -fotky
25. November 2005 - pivo v Jeep Pube dakde na konci sveta. Zvlastne znamenie - ucast doriana.
13. December 2005 - Galéria December

26. Január 2006 - Galéria Január

24. Február 2006 - Galéria Február

asi 10. aprila 2006
Mozno je to pivo za marec, kedze v marci bol jam a Rastis vyhlasil, ze nepojde na aprilove pivo, kym nebude marcove. Boli v aprili dva nakoniec? Priznam sa, ze neviem.
http://gitaristi.sk/files/roberto/stretko2/1.JPG http://gitaristi.sk/files/roberto/stretko2/2.JPG http://gitaristi.sk/files/roberto/stretko2/3.JPG http://gitaristi.sk/files/roberto/stretko2/4.JPG http://gitaristi.sk/files/roberto/stretko2/5.JPG

17. Máj 2006 - Galéria Máj

17. Jún 2006 - Galéria Jún

13. Júl 2006 - Galéria Júl

zvláštne znamenia - účasť Maxa a jeho Gail (bydlisko - Afrika). Asi najmasívnejšie GPC pivo do počtu účastníkov, pív a prepitých hodín :)

13. August 2006 - Galéria August

13. September 2006 - Galérie September

ucast bola mala, len Imbus, Iggy, Rastis + aktivna krcmujuca cast Ska2tonics (Vladan, Ramon Esteves, Tomo Giba), neskorej dobehol Progrocker

1. Október 2006 - Galéria Október

8. November.2007
Perla, ucast mala (imbus, altostratus, rastis a pitu), trvanie kratke

20. December 2006 - Galéria December

Stretnutie sa nieslo v znameni navratu pomaly zabudnuteho Locksmitha a Dartheza. Ucast: Altostratus, Darthez, MartinLM, Locksmith, Roberto, Progrocker, Milos1, Iggy, Pitu, iMbUS

23. Január 2007 - Galéria Január

Zvlastne znamenie - prvy raz prisiel RobG a MilosK. Ucast: Pitu, Rastis, Altostratus, Iggy, Milos1, RobG, Progrocker, Roberto, MilosK, iMbUS

Februarove pivo sa vynechalo, kedze februar ma malo dni a GPC dohody su vzdy velmi burlive a zdlhave zaroven :)

1. Marec 2007
<a href="http://gitaristi.sk/files/imbus/photos/GPC03_07/3.jpg "></a>
K stabilnej zostave pribudli dve nové duše - Zvuk a Bubla15. Inak sa zišlo zdravé jadro - Pitu, Rastis, Roberto, Milos1, iMbUS, MartinLM a Altostratus.

12. Apríl 2007 - Bastion
Ucast: MartinLM, Altosaurus, Roberto, Pitu, Zvuk, Progrocker, Peter Javanne (aj ked to nebolo jeho prve GPC pivo), Rastis
Zvlastne znamenie - Roberto priniesol Rastisovi na recenziu jeden zo svojich Stratocasterov. Rastis ho strazil cely vecer ako oko v hlave, az si ho postupne par tyzdnov neskorej vystrazil od Roberta do osobneho vlastnictva :)

Altostratus

Zistil som, že ak začnem pivo zvolávať ja, tak to väčšinou prináša smolu, ale napriek tomu! Je 10. máj, takže ako poznám našu pružnosť v organizovaní GPC pív, je najvyšší čas začať organizovať, aby sme to do konca mesiaca stihli.

KEDY NA MÁJOVÉ PIVO? :drink:

Milos1

Ja v maji nemozem. Predsa len mesiac knihy a lasky ...
Co tak jun, jul?
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk

iMbUS

milos, tak ty ani na guitar fest neprides? skoda
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

Milos1

No, tento rok mi to nevyslo. Skoda, pondelok mam skusku.
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk

iMbUS

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

rastis

OK - tema je panensky vycistena, historia aktualizovana  8) 8) 8) Jebal som sa s tym cely den.

Co to pivo ? Dajme nejaky den buduci tyzden. Ja som tradicne zastanca dni ako utorok, streda, stvrtok. Takze ?

Martinlm

Stacilo oddelit vsetky prispevky okrem prveho. Z oddelenej temy oddelit aktualne prispevky. Co zostalo -> jednym kliknutim zmazat a aktualne prispevky prilepit spat. Robota na 2 minuty.

rastis

Quote from: Martinlm on 16. Máj , 2007, 18:35:29
Stacilo oddelit vsetky prispevky okrem prveho. Z oddelenej temy oddelit aktualne prispevky. Co zostalo -> jednym kliknutim zmazat a aktualne prispevky prilepit spat. Robota na 2 minuty.

Tak som to robil - oddeloval som do novej temy, ktoru som potom zmazal. Islo ale o to vyextrahovat z 55 stran prispevkov, kedy to ktore pivo bolo, kto tam bol a ci boli fotky. Ak nejakych par fotiek bolo len tak  v prispevkoch, tak spravit miniatury a "galeriu". Posledna aktualizacia v uvodnom prispevku bola august 2006, takze zopakujem - jebal som sa s tym cely den  ;)

styrioci

Quote from: Rastis on 16. Máj , 2007, 18:40:01
Quote from: Martinlm on 16. Máj , 2007, 18:35:29

Tak som to robil - oddeloval som do novej temy, ktoru som potom zmazal. Islo ale o to vyextrahovat z 55 stran prispevkov, kedy to ktore pivo bolo, kto tam bol a ci boli fotky. Ak nejakych par fotiek bolo len tak  v prispevkoch, tak spravit miniatury a "galeriu". Posledna aktualizacia v uvodnom prispevku bola august 2006, takze zopakujem - jebal som sa s tym cely den  ;)

Martinlm nepochopil, ze Rastisa treba pochvalit.

Rastis: si sikulka  :drink:

:laugh:

rastis

Mimochodom moje skore GPC piv ak som dobre ratal je 20 z 26  8)

Dajte hosi Vase :)

Milos1

Pekne si to spravil Rastik  ;)

Martinlm

Ja som naratal tusim 17.

Zvuk

Quote from: Rastis on 16. Máj , 2007, 19:07:13
Mimochodom moje skore GPC piv ak som dobre ratal je 20 z 26  8)

Dajte hosi Vase :)
2 z 2.  8)
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.

Altostratus

Ja som bol tuším na 12tich. Ale to som na fóre iba od októbra 2005.