Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Deep Purple

Started by Fabio, 12. Október , 2005, 20:45:12

cubo

mne sa od nich paci vela pesniciek ale najviac Sometimes i feel like screaming... to je pecka 8)

plichto

Deep purple je pre mna z rockovej klasiky asi najtazsie pocuvatelna, akoze take klasiky od nich typu child in ime, sometimes i feel, smoke on the water, hush, one more rainy day, SOF, ... to mi nerobi problem, ale ked si pustim diskografiu po chvili prepnem radsej na nieco ine......

rudy

Hudbu sa človek musi naučit počuvat. ;)

iMbUS

Ja od nich zerem najviac eru MK III cize Coverdale & Hughes. Je velka skoda, ze teraz z tych albumov nic nehravaju. Vlastne mam aj hned odpoved preco - gillian to neuspieva. Nepaci sa mi, ze na koncerte hravaju stale tie iste skladby. Takmer cely Machine Head, perfect strangers, woman from tokyo, black night hush a potom veci z morseovej ery. Ako keby zabudli na albumy Burn, Stormbringer, the battle rages on, slaves and masters a ine...
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

rudy

Quote from: iMbUS on 07. Marec , 2007, 21:50:09
Ja od nich zerem najviac eru MK III cize Coverdale & Hughes. Je velka skoda, ze teraz z tych albumov nic nehravaju. Vlastne mam aj hned odpoved preco - gillian to neuspieva. Nepaci sa mi, ze na koncerte hravaju stale tie iste skladby. Takmer cely Machine Head, perfect strangers, woman from tokyo, black night hush a potom veci z morseovej ery. Ako keby zabudli na albumy Burn, Stormbringer, the battle rages on, slaves and masters a ine...
Gillan neuspieva-no po tolkych rokoch revania sa nečuduj-hlasivky sa opotrebuvavaju.  Tak ako pečen,ladviny /ale tie nie zo spevu,skor z "citrusov"/klby,stavce atd.  ;) Burn,Stormbringer-asi to Gillan nachce spievat,pretože to spieval Coverdale.Slaves and Masters-tam spieval Turner a Gillan asi nechce.

iMbUS

No necudujem sa, ale jeho rovesnici, tiez spevaci z tej istej kapely Coverdale a Hughes spievaju aj v sucastnosti ako mali bohovia. Takze ako argument to neberiem, i ked kazdy sme iny, vsakze.
Mame nejake novinky.

hangar_18

Quote from: rudy on 07. Marec , 2007, 22:28:22
...Tak ako pečen,ladviny /ale tie nie zo spevu,skor z "citrusov"/...
co? a ja som mal citrusy tak rad? :uff: :uff: :ohmy: :laugh:

lacrosse

proste super...skoda ze odisel ritchie ale zasa ani morse neni taky zly...ale celkovo sa da..som dost prekvapeny ze aj v takom veku sa mi chce hrat a vydavat albumy ;) 8) 8) :P
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

iMbUS

Mame nejake novinky.

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

yngwinier

...je to celkovo fajn.A tie slecny zvlast. Priznam sa, ze mam slabost na modu 60-tych rokov, co sa tyka obliekania, makeupu a podobne ;)Sorry za OT. Inac, celkom vazne: moj nazor je, ze 60-te roky predstavovali taky vseobecny vrchol ludstva v umeni. Bolo to obdobie prudkeho vzrastu a rozkvetu.

pista58

v kontexte 20.storocia?
o-yep sro

yngwinier

pista58: ano, hovorim o 60-tych rokoch 20. storocia ;)