Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

styrioci

Quote from: iMbUS on 23. Máj , 2007, 15:13:28
p**i, p**i, p**i, preco dnes, ked som sa chcel ucit francustinu na zajtrajsi test !

ale co uz s vami, pridem

tomu sa hovori, ze zivot je otazkou priorit  :laugh:

Pitu

Ok, teším sa na vás.  :bravo:

rastis

kua naposlednu chvilu  :uff:

pridem tak cca po 23.00. Ale kedze vas poznam, VIEM ze sa tam stretneme  :zdar:

Altostratus

OK, stíha to niekto na tú siedmu, aby tá rezervačka neprepadla?

proghopik

Quote from: Altostratus on 23. Máj , 2007, 15:47:34
OK, stíha to niekto na tú siedmu, aby tá rezervačka neprepadla?

S Iggym sme sa dohodli na osmu.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Majo Fero

Peto, to s tou tvojou "ex" ma velmi mrzi.  :( Taketo veci vedia cloveka riadne nasrat, ale aj zlomit. Si silny a schopny clovek a verim, ze to v pohode prekonas.

midnightstranger

Rad by som prisiel aj ja, ale je to moc narychlo. Dajte si aj za mna...
PRipajam sa k Majovi. Peto drz sa. Z mojej skusenosti viem, ze nieco zle je aj na nieco dobre, len to clovek pochopi az neskor.
Quote from: Progrocker on 15. August , 2007, 00:27:32
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

Pitu

midnightstranger - na budúci týždeň zorganizujeme pivo, kde popozývam všetkých, ktorý pomáhali na feste, takže tam ťa chcem vidieť, aj cestu ti hradím. ;)

Ostatní sa budú môcť tiež pridať, ale tí si budú platiť sami.  8)

Takže dnes sa vidíme, ja stíham až po 9, teším sa na vás. Díky.  :drink:

pista58

Quote from: Pitu on 23. Máj , 2007, 17:03:25
midnightstranger - na budúci týždeň zorganizujeme pivo, kde popozývam všetkých, ktorý pomáhali na feste, takže tam ťa chcem vidieť, aj cestu ti hradím. ;)

tu je niekto v baliku:-)
ako to vidis tento rok cca s bilanciou festu?
o-yep sro

rudy

Sustrastiaci. Len prosim Vas Pitu-a stale nelutujte.To mu pomože zo všetkeho najmenej. Chce ist na pivo,rozptylit sa,/možno aj zabudnut/,tak mu všetci,čo pridete na pivo nehovorte,ako Vam to je luto. Radšej to poriadne ROZTOČTE. :drink:   :drink:   :drink:   :drink:   :drink:   :drink:   :drink:   :drink:   :drink:   :drink:

proghopik

Quote from: rudy on 23. Máj , 2007, 17:38:40
Radšej to poriadne ROZTOČTE. :drink:   :drink:   :drink:   :drink:   :drink:   :drink:   :drink:   :drink:   :drink:   :drink:

Nic sa neboj. ;) :drink:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

rastis

Veru - zlozime sa Pituovi na poriadnu kurvu, vsak od Kriznej aj Vajnorskej je to akurat v strede, 5minut na kazdu stranu  :evil:

brianlover

Quote from: Rastis on 23. Máj , 2007, 17:41:33
Veru - zlozime sa Pituovi na poriadnu kurvu, vsak od Kriznej aj Vajnorskej je to akurat v strede, 5minut na kazdu stranu  :evil:
no ale fuj!!!city rastis, city!!;)..ked budem velky, tiez by som s vami chcel ist na pivo..teda, ak ho zacnem pit.. :P(btw je tu niekto taky, kto na tie piva chodi, ale ho nepije??)

Martinlm

MageZ