Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
04. December , 2024, 20:39:15
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: snimace na strat  (Prečítané 7281 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 21. Júl , 2005, 20:52:20 »

Rastis, ako to dopadlo so snimacom od Slapaka? Som zvedavy...lebo zatial tiez doverujem najviac snimacom od: Di Marzio - na US Fender Strat je teraz mini HB Fast Track II/kobylka, SC FS1/stred a mini HB Chopper/krk) Seymour Duncan (na gitare od Klasa Hot Rail mini HB/krk - menil som namiesto Bartolini SC, Bartolini SC/stred a Seymour Duncan SH-6 HB). Skusal som Kent Armstrong, mal som aj 2x Bartolini (zapojenie na gitare od Milosa bolo v case dvoch Bartolini singlov take, ze stredny singel bol vzdy rozopnuty s cievkou pri krku alebo kobylke [2. a 4. poloha], prostredna poloha bol mix krk/kobylka - to zostalo zachovane aj po vymene, takze samotny singel uz teraz nepouzivam). Tiez som asi skor HB hrac...na Fendri som mal 5 rokov tovarenske single a bol som z toho "tenkeho" zvuku unaveny. Vymenou za mini HB (najma kobylka) sa mi podarilo priblizit k plnsiemu zvuku, i ked ten "tenky" charakter tam zostal - nuz co, drevo neoklamem vymenou snimacov. V kazdom pripade som sa vsak zbavil brumu co ocenujem najma pri skreslenom zvuku :-) ale zvuk v medzipolohach na cistom zvuku zostal zachovany - typicky Fender strat...a to ja mozem :-)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 21. Júl , 2005, 21:45:38 »

jompe - myslis te singel, co spominal Roberto ? Testoval ho DrKarpathorky a je to niekde tuto. Ale robime s kamosom pre neho gitaru a je v plane osadit to SBS, takze budem sa im o nejaky cas trochu viac venovat - som zvedavy...
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #17 kedy: 22. Júl , 2005, 07:22:08 »

Rastis - ano presne ten singel som mal na mysli. Aj ja som pak zvedavy na Tvoju recenziu :)
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #18 kedy: 22. Júl , 2005, 12:13:11 »

Ten snimac je tak ci tak stale v Trencine, ale Majo ho moze Rastovi poslat kedykolvek. Azda.. hadam.. mozno. Je to na tebe Rasto.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #19 kedy: 22. Júl , 2005, 13:35:35 »

Velmi rad, len casu je malo...
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #20 kedy: 22. Júl , 2005, 23:16:20 »

Citácia
Originally posted by locksmith ... velky rozdiel v hlasitostiach ...
Skusil si sa pohrat s ich vyskami, ze hambac uplne vmontovat do tela a single tesne pod struny?
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #21 kedy: 22. Júl , 2005, 23:29:09 »

No aby tu bol dalsi nazor: Mal som moznost pocut original tex-mex snimace do fendra, v porovnani s Fender noseliess berem noiseless, tie su fakt akurat na strakac, nebrumia, nesumia, maju singlovy zvuk. Pocul som ich na origilna usa strate aj na mexiku, na oboch zneli pekne, aj ked inac ale pacili sa mi. Do zadu by som si asi dal daky Duncan SH4 jeff beck alebo DiMarzio chopper hambáč. No k tym noiselessom, aj od fendra su dva druhy tusim - vintage a hot, neviem aky je medzi nimi rozdiel, ale hot budu asi silnejsie a modernejsie, ja by som bral asi HOT nech to ma aj trosku stavy. Lace Senzors maju typicky Claptonovsky zvuk, akurat robia trosku neplechu tym brumom alebo sumom, myslim ze aj Clapton teraz pouziva na tych pomalovanych strakacoch noiselessy a aj jeho blackie je nimi osadena.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #22 kedy: 23. Júl , 2005, 09:41:06 »

Milos, su tri: Noiseless Alnico Noiseless Sa-Co Noiseless-Hot Ceramic Ja mam tie Alnicove. Ostatne som neskusal. Tie Hot pouziva J.Beck a tie SaCo sa osadzaju od roku 2004 do Deluxe USA Stratov miesto tych Alnicovych.
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #23 kedy: 23. Júl , 2005, 12:21:30 »

Citácia
Originally posted by Milos1 Skusil si sa pohrat s ich vyskami, ze hambac uplne vmontovat do tela a single tesne pod struny?
skusal som, ale ten kent je tazky drtic a lace su take claptonovske fajnovky. kent sa mi hodi lebo len s nim mi poradne skresli aparat. vyska snimacov pod strunami nepomoze. je to o zlej koncepcii:)
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 22 otázok.