Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 19:37:07
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Rudo Sivčák Soller Guitars  (Prečítané 149619 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #60 kedy: 09. Január , 2005, 22:09:15 »

locksmith: basu, ci gitaru?? bol som v made a maju inventuru. otvoria az zajtra, tak snad mi vyjde cas v utorok a skocim tam po skuske.
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #61 kedy: 10. Január , 2005, 01:48:45 »

darthez: gitaru. 19700sk tusim. maju aj dve basy, okolo 40000sk. ta gitka vyzera super, ale nevsimol som si ziadny detail, ani kolko ma prazcov a nic... ale vyzera pekne. tenka, prirodny look.
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #62 kedy: 10. Január , 2005, 06:21:25 »

Rastis Rudo je profi profík myslím že dokáže urobiť skvelú gitaru,ale ja to už iem vežmi dávno komunikujem už s ním cca 3roky takže články v Muzikuse sú už len potvrdením mojich tvrdení :))
Zaznamenané

tatko fóra
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #63 kedy: 10. Január , 2005, 21:52:25 »

guitman: on pracuje niekde na Orave ten chlapik? ci niekde tam na severe slovenska? nie?
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
guitman
otec
miestny štamgast

guitman

« Odpoveď #64 kedy: 11. Január , 2005, 06:22:43 »

Rudo je zo Zakamenného.To je na Orave kúsok od požských hraníc dosť od ruky pravdu povediac.Inak ten rozložený Music Man čo je odfotený z Muzikusu vlastní Livo z Gladiátoru.
Zaznamenané

tatko fóra
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #65 kedy: 11. Január , 2005, 09:18:25 »

Hral som vcera na zopar Rudovych Stratov a boli dobre. Vsetko ako ma byt. Aj som s nim pred par dnami komunikoval o postaveni dalsieho stratu, ale nakoniec som kupil origos.
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast

guitman

« Odpoveď #66 kedy: 11. Január , 2005, 13:32:08 »

Majo čo myslíš originálom mexiskú kópiu či si vyvalil 50l za USA model?
Zaznamenané

tatko fóra
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #67 kedy: 11. Január , 2005, 19:16:17 »

zaloz temu mercel segeny a uvidis nci niekto zareaguje. nie kazdy toto musi citat.
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #68 kedy: 12. Január , 2005, 13:06:09 »

to Darthes: Marcela nepoznam. to Guitman: USA deluxe s Noiselessami
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #69 kedy: 12. Január , 2005, 13:21:32 »

Mal som teraz doma jeden Noiseless. Ked som videl, ako navolno je ta cievka navinuta, nechce sa mi verit, ze pri skreslenom zvuku a vytocenom aparate ten snimac nepiska. Bohuzial som to nemal moznost testnut.... Piska, ci nie ?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #70 kedy: 12. Január , 2005, 17:49:00 »

Prave som sa vratil z Mady. Mali tam jednu Sivcakovu gitaru. Tvarom sa to podobalo na Ibanez serie S, telo stencujuce sa ku krajom... Hlavu to malo tvaru hokejky, nie az takej, ako napr. Jackson, trochu menej hokejkovitej... Telo bola pravdepodobne nejaka odroda mahagonu. Oproti klasickemu honduraskemu mahagonu mal tento viacej dlhsich porov a redsiu strukturu. Aj bol trochu svetlejsi a o hodne lahsi. Zvlastnostou bolo, ze drevo bolo rezane priecne oproti tomu, ako je bezne, takze typicku mahagonovu kresbu bolo vidno len po bokoch tela. Spredu a zozadu sa to na mahagon ani moc nepodobalo... Krk bol javorovy s peknou hustejsou kresbou, hmatnik som si zabudol detailnejsie pozriet, ale bol to nejaky dost tmavy palisander. Eben asi nie, pretoze by mi to asi hned udrelo do oci... Nulty prazec kosteny... Gitara mal prirodny povrch, telo nebolo klasicky lakovane, iba niecim napustene a velmi prijemne na dotyk. Krk bol lakovany matnym polomatnym lakom. Kobylka bola pevna, typ bezpakovy strat. Gitara bola absolutne dokonale nastelovana, vsade dobre ladila, vsade dobre znela a velmi dobre sa na nu hralo. Proste parada. Na sucho hrala trochu hlastnejsie, ako gitary z klasickeho mahagonu, ale charakter sa mi celkom pacil. Skratka skvostny nastroj, vynikajuci sustain aj v najvyssich polohach na tenkej strune... Ale: Osadena bola jednym HB SBS electronic a jednym SC SBS electronic bez brumu. Skusal som ju na mne mimoriedne neoblubeny Marshall Valvestate. Skresleny zvuk, co z toho liezol bol proste hnus. Pri tlmenych kvintach ("parohacoch") to bolo nekonkretne, zahltene, strkovite. Pri sole to bol drot so skaredou farbou. Valvestate mam dost napocuvane a az tak zle zase nehraju, takze mi bolo divne, ze by to malo byt aparatom. Vyskusal som si teda na ten aparat Epiphone SG so srobovanym krkom asi za 7 tisic, pretoze tie snimace co tam montuju poznam. Odmysliac si nastroj, zvuk cez Valvestate bol taky, ako si ho pamatam. Skratka tie SBS snimace, co tam boli stali za prd ! Este jedna vec sa mi nepacila ohladne singlu. Ide o umiestnenie. Som zvyknuty na takmer standardny stratocaster a Les Paul a umiestnenie ich krkovych snimacov mi zvukovo velmi vyhovuje. U oboch gitar je vzdialenost (u LP vzdialenost vonkajsej cievky HB) v prepocte k menzure od kobylky rovnaka. Toto je pre mna standard a tak si predstavujem zvuk krkovych snimacov. Mnohe gitary, hlavne ak maju vela prazcov, maju tieto snimace blizsie ku kobylke a zneje to inac. Tato gitara mala SC tiez blizsie. Nechapem preco, pretoze mala iba 22 prazcov a miesta na singel smerom ku krku bolo este dost vela... Je to asi iba vec vkusu a nazoru. Ja by som u vyrobcu apeloval na ine umiestnenie... Posledna vec je cena - nieco cez 19 000,- . Pride mi pomerne vysoka. Uz len vzhladom na pevnu kobylku a osadenie shitovymi snimacmi... Drevo na krku malo drobny kaz. Osobne by mi to nevadilo a predpokladam, ze to nema ziadny vplyv na zvuk, ovsem za 20 papierov ? Mimochodom, chalan v Made bol velmi mily a ochotny, ked som frflal na zvuk, hned mi ponukol, ze mozme skusit iny aparat alebo inu gitaru, vyzeral, ze ho to mozno aj trapi :)...
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #71 kedy: 12. Január , 2005, 18:00:57 »

neviem posudit obejktivitu tohto prispevku, ale paci sa mi. tesim sa na dalsi ""rastis's guitar review""!
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #72 kedy: 12. Január , 2005, 18:53:11 »

rastis: právě sem se vrátil z hradu...:)) zaujimava recenzia. to s tymi snimacmi by som si pravdepodobne nikdy nevsimol. mohol by si spravit temu o tom ako kupovat gitky. ja som ich sice kupil 9 ale mam pocit ze tam bola aj hromada stastia ze su dobre a aj po rokoch su majitelia radi ze su radi. by ma to zaujimalo co treba pozriet, skusit.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #73 kedy: 13. Január , 2005, 00:45:43 »

Na to by mohla byť samostatná téma - ako kupovať gitaru. Popísalo sa o tom už všeličo, napr. v Muzikuse, ale hodilo by sa to aj sem. Rastis by to mohol rozbehnúť.
Zaznamenané

guitman
otec
miestny štamgast

guitman

« Odpoveď #74 kedy: 13. Január , 2005, 06:00:06 »

Rastis paráda super Recenzia konečne že si sa dokopal keď to Rudo prečíta no neviem :)) Bola to tákáto nie? inak na http://www.livo.sk je Music Man od Ruda vyzerá cool len neviem kde Livo využije vôbec v dnešnom Gladiátore takú gitaru a aj rack
Zaznamenané

tatko fóra
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.082 sekund, 23 otázok.