Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 11:24:39
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: YES  (Prečítané 61365 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #60 kedy: 11. Február , 2008, 09:14:57 »

mne to pripada ako v tej rozpravke "cisar je nahy"všetci sa divali a tlieskali ake ma pekne oblečenie pritom na sebe nemal nič...je pravda že som s nim počul malo veci ale preto že som to nemohol počuvat..Rabina poznam aj z filmovej tvorby je to jeden z naj gitaristov..videl som koncert kde s nim hraju Yesaci a zase hawe tam vydava nejake nezmyselne zvuky..Yes s Rabinom išiel do inej ligy pačil sa každemu nie len "odbornikom na muziku" ale hawe je fakt zapametatelny lebo hned počut že tam niekto niečo lovii....ale to je moj nazor vam sa može pačit nemam nabitu pištol....kopec ludi sa tu nevjadruje ale ked sa s nomi bavim povedia to iste Zdravíčko
Zaznamenané

Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #61 kedy: 11. Február , 2008, 09:40:25 »

mne to pripada ako v tej rozpravke "cisar je nahy"všetci sa divali a tlieskali ake ma pekne oblečenie pritom na sebe nemal nič...je pravda že som s nim počul malo veci ale preto že som to nemohol počuvat..Rabina poznam aj z filmovej tvorby je to jeden z naj gitaristov..videl som koncert kde s nim hraju Yesaci a zase hawe tam vydava nejake nezmyselne zvuky..Yes s Rabinom išiel do inej ligy pačil sa každemu nie len "odbornikom na muziku" ale hawe je fakt zapametatelny lebo hned počut že tam niekto niečo lovii....ale to je moj nazor vam sa može pačit nemam nabitu pištol....kopec ludi sa tu nevjadruje ale ked sa s nomi bavim povedia to iste Zdravíčko
...jasne ,tvoj nazor... pre mna je zas Howe zaodiaty do najkrajsieho rucha . Co sa tyka toho koncertu videl si asi zaznam s Union tour z 1991 a asi skladbu Yours is no disgrace  , v ktorej ma kazdy z nich solo . V tomto pripade mam z Howeovho sola pocit , ze je ovela muzikalnejsie ,dynamicky aj rytmicky v nom viac experimentuje ,kdezto Rabinova cast sa mi zda zahrata dost mechanicky,chladne- rychle stupnicove behy bez dynamiky a vyrazu . Na you tube ma Rabin ovela krajsie ukazky .
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #62 kedy: 11. Február , 2008, 10:10:52 »

no ja si myslim to iste ale naopak...ty hraš na gitare????lebo ked sa bavim len s teoretikom tak na to jebme Bavím sa skvele
...hram. Preco , nerozumies niecomu , co som napisal ?  :)
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #63 kedy: 11. Február , 2008, 10:17:41 »

ale nie len sa pytam lebo kopec ludi trochu počuva muziku a su mudry ako radio..to je ok ked mas svoj nazor aj ja mam ...nemusi sa pačit všetkym to iste...mne sa nepači ako on hra zda sa mi kajlavy tebe sa to pači tak si nerzkopeme gule Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #64 kedy: 11. Február , 2008, 10:18:31 »

Travor je u mna v kategorii najlepšich tak ako,halen a akykolvek moore Bavím sa skvele
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #65 kedy: 11. Február , 2008, 10:20:13 »

nemylis si steva howa za grega howa

toho ja rad pocuvam  Bavím sa skvele Na zdravie!

Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #66 kedy: 11. Február , 2008, 10:20:43 »

, v ktorej ma nova cast sa

tu sa mi ale fakt paaači...tu hra super tu sa mi Rabin pači menej tu vyhrava pičoviny ale každy den je iny Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 11. Február , 2008, 10:25:17 od joe » Zaznamenané

Zvuk
stály hosť

« Odpoveď #67 kedy: 11. Február , 2008, 10:29:52 »

ale nie len sa pytam lebo kopec ludi trochu počuva muziku a su mudry ako radio..to je ok ked mas svoj nazor aj ja mam ...nemusi sa pačit všetkym to iste...mne sa nepači ako on hra zda sa mi kajlavy tebe sa to pači tak si nerzkopeme gule Bavím sa skvele
  Jasne , v poho , diskusia musi by na urovni . Bavím sa skvele  Na zdravie!
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #68 kedy: 11. Február , 2008, 10:32:52 »

nemylis si steva howa za grega howa

toho ja rad pocuvam  Bavím sa skvele Na zdravie!

nemylim....... tento blacky hra tiež ako diva nemecka svina...a ten marshallik za nim DSL50-  budem mu fandit Bavím sa skvele
Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #69 kedy: 11. Február , 2008, 10:33:50 »

nemylim....... tento blacky hra tiež ako diva nemecka svina...a ten marshallik za nim DSL50-  budem mu fandit Bavím sa skvele

greg how hrava uz dlhe roky je to spitca gitarista
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #70 kedy: 11. Február , 2008, 10:36:31 »

ja som na nom bol v amerike v klube stal som od neho asi dva metre narvany ako motorka....hral na Fender hlavach ale došiel na to čo je lepšie Bavím sa skvele
Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #71 kedy: 11. Február , 2008, 10:39:07 »

ja som na nom bol v amerike v klube stal som od neho asi dva metre narvany ako motorka....hral na Fender hlavach ale došiel na to čo je lepšie Bavím sa skvele

tak to placem na spatnom hrobe ty to mas zmaknute osobne  Bavím sa skvele Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #72 kedy: 11. Február , 2008, 15:32:54 »

gitarovo sa mi viac paci Rabin. Sam o sebe ma krajsi zvuk a mne prijatelnejsiu hru. Ale rovnako mam rad album close to the edge, kde su nahrate vyborne gitary, ktore by som ja teda nezlozil ani vo sne.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #73 kedy: 11. Február , 2008, 15:34:38 »

Imbus ty žiješ ja že ta uniesli extremisti Bavím sa skvele
Zaznamenané

ydur
Hosť
« Odpoveď #74 kedy: 11. Február , 2008, 15:40:47 »

Mne sa Howe pači aj na albume Yes : Tales From Topographic Oceans /1973/. Tam je vo svojom "živle".
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 23 otázok.