|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 05. Október , 2006, 11:17:07 » |
|
je to hudba pisana pre spevacku. znie to velmi dobre vzhladom na to ako ste to nahravali. pochvala pre perpetum mobile
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 05. Október , 2006, 12:01:35 » |
|
kuker napísal:cafa miso! hm, skoda, ze uz tam nerobis... a inac kolko bude stat novy zavodny klub na koncert? vies, chceli by sme tam hrat, ale nevieme co to bude stat! no kedy to hrate na otvoreni? a inac, v pohode by som si dal pivo, ale od leta uz totalne obastinujem! ked tak, tak este vinko Nerozumiem otázke kožko bude stáť nový závodný klub? Akože kožko bude stáť vstupné na nás? Bude to 3.11.2006 o 19:OO hod. matkosafko: Ďakujem snažíme sa. Mal by som dať nejakú skladbu kde viac vytŕča gitara. Aby sa tu mohlo niečo skritizovať. Najlepšie prísť na koncert. Budeme Aj BA ak by niekto prišiel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 25. Október , 2006, 10:55:41 » |
|
Ak by niekto s BA a okolia chcel prísť na pivko a dobrý koncert. Tak večer 8.11.2006 hráme v Elám klube http://www.elam.sk/program/?title=2
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 25. Október , 2006, 22:58:19 » |
|
zabúdám ma v sebe naozaj niečo extra. Mohli by ste niekedy k tomu spraviť aj klip ak niekedy financie dovolia =)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 25. Október , 2006, 23:12:13 » |
|
misofg napísal:Vy tam budete len ako hudobny host, tak skus zistit, kedy sa asi dostanete ku slovu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 26. Október , 2006, 09:17:21 » |
|
tarquin napísal:zabúdám ma v sebe naozaj niečo extra. Mohli by ste niekedy k tomu spraviť aj klip ak niekedy financie dovolia =) Klip bude zrejme na jar. Už máme aj niečo vymyslené: V leteckom hangári mi a nejaké motorky. Bude to zaujímavé. To martilm: Neviem presne ako to bude ale zhruba.O 20:00 hod. Mali by sme hrať na začiatku, potom nejaké divadlo a zase mi. Bude to zaujímavá skúsenosť, popri divadlu som ešte nehral.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 27. Október , 2006, 09:40:47 » |
|
Naposledy upravil misofg, : 02.11.2006 o 10:44
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 06. November , 2006, 09:43:07 » |
|
Zajtra tj. utorok 7.11 o 21.30 hráme v Nitre - Frankierock club ak má niekto chuť nech príde budem vežmi rád. A pozajtra 8.11 stredu ten Elám klub v BA tiež platí. Dúfam že aspoň s niekym sfóra si dám pivko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 04. Apríl , 2007, 10:47:41 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 05. Apríl , 2007, 15:39:34 » |
|
normalne dobra muzicka na garazovku fakt fajne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 10. Apríl , 2007, 09:31:26 » |
|
Dík. Príď niekedy na koncert. Zoznambudem aktuálne doplňať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 17. Jún , 2008, 10:17:37 » |
|
No oživujem prachom zapadnutú tému. Nahrali sme s kapelou nejakých 10 skladieb. Dal som zopár tuto: www.bandzone.cz/perpetuummobileTak som zvedavý na vaše postrehy, pripomienky a názory. Gitary som nahrával na mojej kráske a cez svoj pomaranč. http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,66335.0.htmlSóla sú s 90 % inprovizácia. Nakoľko odkedy tie skladby hráme nikdy som si tam nič stabilné nevymyslel. A vždy či na skúškach či na koncertoch hral niečo iné. Tak pri nahrávaní som v každej pesničke dal tak cca 4 - 5 rôznych variant sól a potom sme spoločne jednu vybrali. Kľudne ma môžte za to zjebať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 17. Jún , 2008, 10:56:01 » |
|
Obal uz mate? Inak ak chces vidiet tie digipacky nazivo, tak mam v aute originaly SSOGE a Forgotten Silence. Isto lepsie ako klasicky obal. Sóla sú s 90 % inprovizácia. Nakoľko odkedy tie skladby hráme nikdy som si tam nič stabilné nevymyslel. A vždy či na skúškach či na koncertoch hral niečo iné. Tak pri nahrávaní som v každej pesničke dal tak cca 4 - 5 rôznych variant sól a potom sme spoločne jednu vybrali. Kľudne ma môžte za to zjebať. Nic - co tam mas nazaciatku za efekt? Zvukovo cista znelka Eurovizie zo starych cias? Add nahravka: mne osobne sa trochu viac paci live prevedenie. Asi je "umenie" dostat v studiu do nahravky tu "sutrovost" a "energiu" ziveho vystupenia. Podla mna to moze ist v pohode do radia. Kebyze to zacali hravat, tak verim, ze by to za idealnych okolnosti malo rotaciu ako Smatanova a spol.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 17. Jún , 2008, 11:05:32 » |
|
je to seriozne, slusne, zodpovedne spravene. ked si to vypocujem na lepsom, mozem to rozpitvat viac a drzim palce, s takouto muzikou to nemusi byt v tom "showbiznise" uplne marne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|