Luk@s
|
|
« kedy: 12. December , 2006, 22:35:47 » |
|
Kúpil som si wah z druhej ruky, skúšal som ho pri kúpe normálne išiel, všetko uplne v poriadku, hral som sa s ním cez pol hodku. Zaplatím, prídem domov, dám adaptér a nič, nehraje, dám baterku novú, nič.. Podotýkam že cestou domov mi nepadol na zem ani nič podobného. čo s tým prosím môže byť??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 12. December , 2006, 23:00:12 » |
|
skus ho este raz zapojit-- vies vstup a vystup... vstup gitary= instrument a vystup do napr. komba amplifer
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 13. December , 2006, 00:28:10 » |
|
Ten adaptér je origoš k tomu wahu alebo nejaký noname? Tieto vecičky na to občas bývajú citlivé.
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 13. December , 2006, 11:15:01 » |
|
Keď mu to nešlo ani s fungl novou baterkou...:unsure:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 13. December , 2006, 15:31:39 » |
|
ja mam tento isty wah a mam k tomu vietnamsky adapter,takze v tom asi chyba nebude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 13. December , 2006, 15:39:18 » |
|
Ozaj, keď z cesty vyhodíš Wah, všetko hrá? (sorry za diletantskú otázku, to si asi skúsil úplkne prvé;))
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 13. December , 2006, 17:27:05 » |
|
Niečo mi napadlo. Niektoré wahy a vôbec pedále sú nastavené dosť necitlivo. Neviem prečo- ale niektoré footswitche treba proste zošliapnuť až ÚPLNE na doraz, čo to dá. Toto mi robilo na Roland volume pedále. Skús...
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
Luk@s
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 13. December , 2006, 17:40:48 » |
|
Kuker: skusil som nespočetne krát Altostratus: hej skúšal som to ako prvé a všetko hrá. don corleone: toto určite nieje príčina keďže som ho hodinu predtým skúšal a správal sa uplne normálne.
Ešte taka informacia: keď mam zapnute kombo (s nejakou hlasitosťou) a strkám jack v crybaby do toho otvoru pre instrument tak to nebrumí ani nič, žiadny zvuk, uplne hluche.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 13. December , 2006, 18:57:16 » |
|
pocuj a kable mas v poriadku?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Luk@s
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 13. December , 2006, 22:32:19 » |
|
vlado hudec napísal:pocuj a kable mas v poriadku? Jasne preboha, obracám sa na vás lebo fakt neviem čo s tým je. Vyzerá to na ten wah ale jednoducho chcem vedeť čo mu je a prečo sa to odrazu stalo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 14. December , 2006, 10:53:27 » |
|
Možno iba nejaký studený spoj...zver to nejakému elektrotechnikovi...ak sa to vážne stalo z hodiny na hodinu a navyše mimo prevádzky, tak to hádam bude iba nejaká volovina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 14. December , 2006, 17:06:34 » |
|
Luk@s napísal:...jednoducho chcem vedeť čo mu je a prečo sa to odrazu stalo. Dik za doveru, ale toto je skorej otazka pre vesticu Teodoru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe_yaanosheeck
náhodný pocestný
Príspevkov: 83
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 15. December , 2006, 15:37:31 » |
|
a ked si to testoval,mal si taky isty adapter ako mas doma?lebo zla polarita adptera=koniec efektu/teda v slusnych rodinach je zvykom davat do serie so zapojenim ochrannu diodu, ale niekto setri.../,nechcem ti kazit radost z efektu, ale aj takato moznost tu existuje. Ina k tym studenacom:kazdy to rad na ne zvaluje,ale pokial je to seriovy vyrobok,takmer na 100% to slo cez cinovu vlnu,alebo pretavenie/teda strojove spajkovanie/ a tam sa taketo veci tazko vyskytnu a rucne,pokial to nieje nejaky zaciatocnik,ma dost skusenosti,je studenac tiez problem urobit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Luk@s
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 15. December , 2006, 17:23:36 » |
|
joe_yaanosheeck napísal:a ked si to testoval,mal si taky isty adapter ako mas doma?lebo zla polarita adptera=koniec efektu/teda v slusnych rodinach je zvykom davat do serie so zapojenim ochrannu diodu, ale niekto setri.../,nechcem ti kazit radost z efektu, ale aj takato moznost tu existuje. Ina k tym studenacom:kazdy to rad na ne zvaluje,ale pokial je to seriovy vyrobok,takmer na 100% to slo cez cinovu vlnu,alebo pretavenie/teda strojove spajkovanie/ a tam sa taketo veci tazko vyskytnu a rucne,pokial to nieje nejaky zaciatocnik,ma dost skusenosti,je studenac tiez problem urobit. Hej pouzival som na to iny adapter ako tam. Zla polarita-koniec efektu? čo tym myslíš? myslíš že zlou polaritou ho môžeš odpáliť? ak hej tak čo presne v ňom?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe_yaanosheeck
náhodný pocestný
Príspevkov: 83
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 16. December , 2006, 10:04:41 » |
|
presne tak,moze sa to odpalit, maju to vo zvyku IC,teda ak je tam nejaky opamp,co je takmer istota,pri opacnej polarite odide/mne zatial prepolovanie neprezil ziadny integrac a to som uz dost veci odpalil / ale netvrdim,ze to musi byt prave to,len treba zvazit vsetky moznosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|