Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 14:53:39
Strán: 1 ... 1024 1025 [1026] 1027 1028 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1739068 krát)
0 užívateľov a 15 Hostí prehliada túto tému.
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #15375 kedy: 10. Apríl , 2013, 23:02:41 »

Skús háďat ďalej.
Vidis pre toto som ti neodpisal ja, nema to zmysel s clovekom, ktory uz len podla avatara chce trolovat a nie diskutovat.
Ale ja mam otazku na teba, je to tema ktora ma zaujima a je malo ludi, ktori mi na nu vedia relevantne odpovedat. Podla obrazka a nicku a podobne sudim, ze mas nieco spolocne so satanizmom, alebo sa ti na tom aspon nieco paci. Zaujima ma teda, ci je to tak. Pokial ano tak veris v existenciu Boha? Veris v existenciu satana? Pokial nie co sa ti na tom paci natolko, ze si to das ako obrazok a nick? A teraz to myslim uplne vazne, bez nejakeho trolovania.
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2013, 23:08:12 od reeller_sk » Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
StrikeDevil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 193

« Odpoveď #15376 kedy: 10. Apríl , 2013, 23:45:15 »

V istom zmysle ano, tak do 18. stor. Pocas 13. az 16. stor. v podstate krestanska Europa fungovala bez hranic, jednotne sa branila voci Tatarom, Turkom atd. Bola kulturne jednotna a tiez cirkev financovala aj zamorske objavy, ktore umoznili dlhodobu prosperitu atd. Az potom sa ta jednota zacala rozpadat, ked nastupilo obdobie reformacie, 30 rocna vojna a kopa vnutornych vojen. Postupne to viedlo k vzniku mnohonarodnych a neskor narodnych statov a imperii. Krestanstvo posobilo dlhe starocia ako tmel mnohych narodov a ich upevnovalo ich jednotu.

Cirkev si len budovala a chránila svoju moc. To že financovala aj zámorské objavy nie je ťažké uhádnuť prečo.
Zaznamenané
StrikeDevil
pravidelný návštevník

« Odpoveď #15377 kedy: 10. Apríl , 2013, 23:50:49 »

Vidis pre toto som ti neodpisal ja, nema to zmysel s clovekom, ktory uz len podla avatara chce trolovat a nie diskutovat.
Ale ja mam otazku na teba, je to tema ktora ma zaujima a je malo ludi, ktori mi na nu vedia relevantne odpovedat. Podla obrazka a nicku a podobne sudim, ze mas nieco spolocne so satanizmom, alebo sa ti na tom aspon nieco paci. Zaujima ma teda, ci je to tak. Pokial ano tak veris v existenciu Boha? Veris v existenciu satana? Pokial nie co sa ti na tom paci natolko, ze si to das ako obrazok a nick? A teraz to myslim uplne vazne, bez nejakeho trolovania.
To nepatrilo tebe.
Nie som vôbec Satanista. Dajme tomu že nemám v láske cirkev a nejde mi do hlavy ako niekto zo zdravím rozumom sa nechá takto ...
To bol dôvod mojej otázky, ale keď nevieš tak nevieš.
Avatar si mením hromadne raz za čas na všetkých účtoch keď ma starý omrzí. Ak chceš vedieť prečo práve tento, lebo som sa  pobavil pri jednom filme.

Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #15378 kedy: 11. Apríl , 2013, 04:45:08 »

V istom zmysle ano, tak do 18. stor. Pocas 13. az 16. stor. v podstate krestanska Europa fungovala bez hranic, jednotne sa branila voci Tatarom, Turkom atd. Bola kulturne jednotna a tiez cirkev financovala aj zamorske objavy, ktore umoznili dlhodobu prosperitu atd.

...."progy" že si ešte nebol v Leviciach v Tekovskom Múzeu, lebo takéto niečo by si nenapísal, no a to financovanie zámorských objavov, no len si pozisťuj ako dopadli vodcovia expedícií ktoré nenaplnili očakávania....

....pekne Ťa uviedol do omylu Bavím sa skvele ....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #15379 kedy: 11. Apríl , 2013, 07:52:48 »

Vytvorte si na to samostatnú tému, toto nie je vtipné.
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #15380 kedy: 11. Apríl , 2013, 08:36:59 »

To nepatrilo tebe.
Nie som vôbec Satanista. Dajme tomu že nemám v láske cirkev a nejde mi do hlavy ako niekto zo zdravím rozumom sa nechá takto ...
To bol dôvod mojej otázky, ale keď nevieš tak nevieš.
Avatar si mením hromadne raz za čas na všetkých účtoch keď ma starý omrzí. Ak chceš vedieť prečo práve tento, lebo som sa  pobavil pri jednom filme.

neodpovedal si mi na otazku.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #15381 kedy: 11. Apríl , 2013, 08:37:58 »

....pekne Ťa uviedol do omylu Bavím sa skvele ....
akeho omylu? Zatial nic rozumne nenapisal k veci. Dokonca mi neodpovedal ani na jasne stanovenu otazku.  Smútim
Zaznamenané

I love my VHT!
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #15382 kedy: 11. Apríl , 2013, 08:40:40 »

Troska bulvaru

http://www.topky.sk/cl/13/1345962/Nenavist-voci-Vychodoeuropanom-sa-stupnuje--Brit-im-zakazal-vstup-k-rybniku-
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15383 kedy: 11. Apríl , 2013, 08:45:25 »

No, tak najma pocerni vychodoeuropania tam ozaj robia slusnu reklamu. Bavím sa skvele Ale na moslimsku cvargu si uz netrufnu domaci. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #15384 kedy: 11. Apríl , 2013, 08:47:13 »

No, tak najma pocerni vychodoeuropania tam ozaj robia slusnu reklamu. Bavím sa skvele Ale na moslimsku cvargu si uz netrufnu domaci. Bavím sa skvele

Si vybijaju zlost na óperkach z Vranova a chalanoch co makaju v skladoch.
Zaznamenané
StrikeDevil
pravidelný návštevník

« Odpoveď #15385 kedy: 11. Apríl , 2013, 08:52:44 »

neodpovedal si mi na otazku.
Myslím že som ti odpovedal viac ako ty mne. Podľa mňa si stratení prípad a už o tvoju odpoveď nestojím.
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #15386 kedy: 11. Apríl , 2013, 09:44:00 »

dobry napad... a podsekcia nabozenstvo, slobodomurari, politika  Na zdravie!

Zabudli ste na hlavnu sekciu o Ciganoch... inak debata o nabozenstve ak tam je v nej aj Progi, musi byt super, skoda ze namam cas sa jej povenovat  Zdravíčko
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #15387 kedy: 11. Apríl , 2013, 10:09:32 »

inak debata o nabozenstve ak tam je v nej aj Progi, musi byt super, skoda ze namam cas sa jej povenovat  Zdravíčko

Zaujimam v nej nezaujatu poziciu.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
reeller_sk
stály hosť

« Odpoveď #15388 kedy: 11. Apríl , 2013, 10:47:10 »

Myslím že som ti odpovedal viac ako ty mne. Podľa mňa si stratení prípad a už o tvoju odpoveď nestojím.
Nechcem sa dotahovat, ale ja som ti neodpovedal vobec, lebo uz to tu bolo davnejsie riesene a naco by som tu nieco pisal, ked aj tak odpises sposobom ako predtym, ze to nie je pravda a nasledne ked to potvrdi aj progi, tak zacnes argumentovat, ale sak to je jedno ci je to pravda alebo nie, ked urobili hentoto a toto zle. Toto nema zmysel.
Ty si mi neodpovedal vobec na moje otazky, odpovedal si vseobecne jednou vetou, ktora ale vobec nevystihovala podstatu otazky. Rozumiem, ze nemas chut odpovedat, ale tak to napis, alebo ked mas tak sa kludne spytaj ako som to myslel a upresnim, ale myslim, ze to bolo uplne jasne. A teraz to vobec neber osobne, len ma proste zaujima co sposobuje take spravanie, co som popisal v tych otazkach, lebo si to neviem vysvetlit a najlepsi sposob je priamo sa spytat.
Zaznamenané

I love my VHT!
StrikeDevil
pravidelný návštevník

« Odpoveď #15389 kedy: 11. Apríl , 2013, 11:14:57 »

Nechcem sa dotahovat, ale ja som ti neodpovedal vobec, lebo uz to tu bolo davnejsie riesene a naco by som tu nieco pisal, ked aj tak odpises sposobom ako predtym, ze to nie je pravda a nasledne ked to potvrdi aj progi, tak zacnes argumentovat, ale sak to je jedno ci je to pravda alebo nie, ked urobili hentoto a toto zle. Toto nema zmysel.
Ty si mi neodpovedal vobec na moje otazky, odpovedal si vseobecne jednou vetou, ktora ale vobec nevystihovala podstatu otazky. Rozumiem, ze nemas chut odpovedat, ale tak to napis, alebo ked mas tak sa kludne spytaj ako som to myslel a upresnim, ale myslim, ze to bolo uplne jasne. A teraz to vobec neber osobne, len ma proste zaujima co sposobuje take spravanie, co som popisal v tych otazkach, lebo si to neviem vysvetlit a najlepsi sposob je priamo sa spytat.
Napísal si:
Podla obrazka a nicku a podobne sudim, ze mas nieco spolocne so satanizmom, alebo sa ti na tom aspon nieco paci. Zaujima ma teda, ci je to tak. Pokial ano tak veris v existenciu Boha? Veris v existenciu satana?

A ja som napísal že:
Nie som vôbec Satanista.

To nie je odpoveď?
V čom moja odpoveď nevystihla podstatu otázky?

Kde som odpísal že to nie je pravda?

Veď ty si odpovedáš sám čo asi odpoviem tak račej neodpovieš.
Nechceš si račej zahrať šach?
« Posledná zmena: 11. Apríl , 2013, 11:31:24 od StrikeDevil » Zaznamenané
Strán: 1 ... 1024 1025 [1026] 1027 1028 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.056 sekund, 21 otázok.