rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« kedy: 12. Apríl , 2007, 13:29:57 » |
|
Tak mi akosi doslo, ze Fermata tu nema samostatnu temu, aj ked sa tu o nej keca castejsie. Hlavne ma Fermata novu (pokial viem) stranku: http://www.fermata.sk/Vsetci vieme o Fermate vsetko, Griglak a tak dalej (bla bla), ale ked uz maju tu stranku tak nech tu maju aj samostatnu temu ... Nech to nie je len prazdna tema bez linkov, tak debatka o koncerte na Lukach (BA) : http://forum.gitaristi.sk/index.php?topic=58526.0
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 24. Máj , 2007, 12:43:21 » |
|
povedzte..ktory je najlepsy album od fermaty??? diki
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 24. Máj , 2007, 12:51:09 » |
|
ktory je najlepsy NajlepsYe su Huascaran, Piesen z Hol, Dunajska Legenda a Biela planeta. Aspon teda podla mna a v tomto poradi. Aj uplne prvy rovnomenny je dobry, len je mizerne nahraty.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 24. Máj , 2007, 12:52:59 » |
|
Rockovy Simile? Jazzrockovy Huascaran?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 24. Máj , 2007, 13:15:49 » |
|
a neviete kde sa daju taketo albumy zadarmo stiahnut...prave som nadabil na dunajsku legendu..ale nic ine..diki moc..kde a ako
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 24. Máj , 2007, 13:17:24 » |
|
a neviete kde sa daju taketo albumy zadarmo stiahnut...prave som nadabil na dunajsku legendu..ale nic ine..diki moc..kde a ako
kua a čo tak si kupit. Ha ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 24. Máj , 2007, 13:20:21 » |
|
Nebud pako a podpor slovensku legendu. CD si mozes objednat tu: http://www.supermusic.sk/skupina.php?action=albumy&typ=album&idskupiny=1143urcite stoji za to kupit si aspon 2 albumy. Moje typy - Piesen z hol (dostanes 2 albumy na 1 CD) a predposledny moderny X
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 24. Máj , 2007, 13:20:36 » |
|
kua a čo tak si kupit. Ha ? a kurwa naco by som kupoval ked su niekde fre..len treba najst...a chcel si ulahcit hladanie jednoduchov otazkov..ha
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 24. Máj , 2007, 13:22:17 » |
|
no tak asi kupim ked tlacite..len treba nasetrit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 24. Máj , 2007, 13:22:29 » |
|
lacrosse - az nahodou niekedy vydas album, tiez Ta potesi, ked si ho niekto kupi - aspon aby si zarobil na vydanie dalsieho albumu napriklad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 24. Máj , 2007, 13:23:18 » |
|
Lebo sa patri aspon raz za cas si kupit original A zasa v tych e-shopoch nie su vsetky. Da sa napr. Simile ci Huascaran niekde kupit?
|
|
« Posledná zmena: 24. Máj , 2007, 13:24:00 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 24. Máj , 2007, 13:24:07 » |
|
Neviem,tu si každy mysli,že bratislavski hudobnici piju vodu z Dunaja. ;
|
|
« Posledná zmena: 24. Máj , 2007, 13:27:57 od rudy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 24. Máj , 2007, 13:24:30 » |
|
a kurwa naco by som kupoval ked su niekde fre..len treba najst...a chcel si ulahcit hladanie jednoduchov otazkov..ha Ty vole. Tak toto ked si niekedy po sebe o par rokov precitas, tak si nieco o sebe pomyslis.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 24. Máj , 2007, 13:24:58 » |
|
Lebo sa patri aspon raz za cas si kupit original A zasa v tych e-shopoch nie su vsetky. Da sa napr. Simile ci Huascaran niekde kupit? jaj no ja tych originalov kapiel mam..ale tak ked inak nedate tak kupit..sak nech maju radost chalani
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
Hosť
|
|