lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286
www.bandzone.cz/oldrockers
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 24. Marec , 2010, 15:41:39 » |
|
No ked si tú dialku vynásobíš dvoma, tak to také strašné je. Hlavne ked máš more iných povinností.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
muziker
nováčik
Príspevkov: 31
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 22. Máj , 2010, 22:29:10 » |
|
Véééééééľmi poučné čítanie je táto téma. Hodne som sa tu naučil , lebo s elektrónkami sa "bavkám" ešte len 45 rokov....Vďaka,
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 22. Máj , 2010, 22:58:47 » |
|
Véééééééľmi poučné čítanie je táto téma. Hodne som sa tu naučil , lebo s elektrónkami sa "bavkám" ešte len 45 rokov....Vďaka, No vidiš a tu sa za pár minut dozvieš to,čo si 45 rokov nevedel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
muziker
nováčik
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 22. Máj , 2010, 23:04:47 » |
|
No vidiš a tu sa za pár minut dozvieš to,čo si 45 rokov nevedel. Potvrdzujem a pridávam, že to budem považovať za celoživotné vzdelávanie. Nechcem predsa umrieť sprostý.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 22. Máj , 2010, 23:05:35 » |
|
No vidiš a tu sa za pár minut dozvieš to,čo si 45 rokov nevedel. rudy mas tu tusim konkurenciu mozna si muziker otvori temu zivot umelca po 60ke budeme mu tam prispievat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 22. Máj , 2010, 23:16:38 » |
|
rudy mas tu tusim konkurenciu mozna si muziker otvori temu zivot umelca po 60ke budeme mu tam prispievat Jo,hoši,jak spíval Jirka Schelinger: " Stáří,stáří,čeká nás".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 22. Máj , 2010, 23:20:46 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 22. Máj , 2010, 23:26:50 » |
|
treba behnut do posta pre teba a zavolat si muzikera No a Janko Grlič to popletia a zavola celé osadenstvo Muzikera.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
muziker
nováčik
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 23. Máj , 2010, 10:38:04 » |
|
By som povedal, ze muziker je rudyho mladsi brat. Len mi aspoň prezraďte, kto je ten rudy, aby som vedel koho mám za brata....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
muziker
nováčik
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 23. Máj , 2010, 10:43:57 » |
|
No a Janko Grlič to popletia a zavola celé osadenstvo Muzikera. Pekne, pekne - ja sirôtka osamelá mám už dokonca aj osadenstvo tak dobre som sa už dávno nebavil ako tu s vami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 23. Máj , 2010, 10:47:22 » |
|
Pekne, pekne - ja sirôtka osamelá mám už dokonca aj osadenstvo tak dobre som sa už dávno nebavil ako tu s vami Tu sa budes bavit az az, nic neboj.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 23. Máj , 2010, 10:48:06 » |
|
Pekne, pekne - ja sirôtka osamelá mám už dokonca aj osadenstvo tak dobre som sa už dávno nebavil ako tu s vami Muziker je shop.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
muziker
nováčik
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 23. Máj , 2010, 11:09:28 » |
|
Muziker je shop. No áno viem. Dokonca som v minulosti poznal aj ich predchodcov až po pivničnú predajňu na Vysokej. Dnes to ale určite nie je predajňa, v ktorej by som niečo nakupoval. Bol som tam párkrat s odstupom času, ale personál sa javil trocha "zvláštnym" a tak tam určite viac nepôjdem. Nakoniec načo aj. Do smrti nepotrebujem kupovať naviac žiadny nástroj (mám malý 3-izbový panelákový bytík a viac tam jednoducho nedostanem) a ak už, tak to určite nebude v SR. Teraz si určite všetci slovenskí predajcovia vydýchli, lebo nebudú mať so mnou oštary.
|
|
« Posledná zmena: 23. Máj , 2010, 11:10:40 od muziker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|