udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 09. Október , 2008, 14:59:40 » |
|
NS-2 ma slučku,tak krabičky možešb zapojit do nej a bude ti ich všetky "odšumovat".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 09. Október , 2008, 15:01:01 » |
|
noise gate by som dal priamo rovno za gitaru ako prve. EQ by som dal do slucky aparatu, pred dalsie modulacne alebo casove efekty. buster este pred aparat. s tym noise gate sa da laborovat, ci nebude robit lepsiu pracu za skreslenim, takze treba vyskusat.
ok, skusim to aj tak.. chcel som sa len vyhnut tomu davat EQ do slucky, nech moze byt stale zapnuty a robi si svoju pracu.. vies mi cca opisat aky je asi rozdiel ked ho das napriamo do signalovej cesty a ked do slucky? myslim, co sa spravania EQ tyka..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 09. Október , 2008, 15:02:10 » |
|
ok, skusim to aj tak.. chcel som sa len vyhnut tomu davat EQ do slucky, nech moze byt stale zapnuty a robi si svoju pracu.. vies mi cca opisat aky je asi rozdiel ked ho das napriamo do signalovej cesty a ked do slucky? myslim, co sa spravania EQ tyka..
No v slucke obchadzas preamp, cize tym EQ pridas akokeby dalsi EQ. a v signalovej ceste ho primiesavas do toho, co mas v ampe.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 09. Október , 2008, 15:03:44 » |
|
NS-2 ma slučku,tak krabičky možešb zapojit do nej a bude ti ich všetky "odšumovat".
hmm ten NS2 este musi tiez dojst, cize som ho poriadne este nevidel ani.. zatial modulacne efekty este nepouzivam.. tie pridu tiez coskoro.. ide mi zatial o tieto tri veci.. cize moznost je spravit to aj: gitara - NS2 ( v jeho slucke MXR EQ) - overdrive -amp..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 09. Október , 2008, 15:03:46 » |
|
Ty mas NS2? Zapajas to tak? ake mas vysledky potom? lepsie, horsie... dynamika, ton ? Inak, dakujem za vysvetlenie v SS
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 09. Október , 2008, 15:05:23 » |
|
hmm ten NS2 este musi tiez dojst, cize som ho poriadne este nevidel ani.. zatial modulacne efekty este nepouzivam.. tie pridu tiez coskoro.. ide mi zatial o tieto tri veci.. cize moznost je spravit to aj: gitara - NS2 ( v jeho slucke MXR EQ) - overdrive -amp..
Hmm.. tym, ze das MXR do slucky NS2,upravis zasa len signal spolu s preampom. cize radsej do slucky ampu. Ale moze to byt samozrejme aj takto.
|
|
« Posledná zmena: 09. Október , 2008, 15:06:23 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 09. Október , 2008, 15:11:36 » |
|
Ty mas NS2? Zapajas to tak? ake mas vysledky potom? lepsie, horsie... dynamika, ton ? Inak, dakujem za vysvetlenie v SS Nemam. Predal som. Z gitary som šiel do NS-2 - DD3- do ampu.V Slučke NS2 som mal wah,skreslovače a podobne somariny.Ale tiež som s tym často laboroval.Ale potom som zistil, že dobre poletovane kable,dobre kontakty,uzemnenie,tienenie nepotrebuju žiadnu NS2 tak som to predal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 09. Október , 2008, 15:15:34 » |
|
A nemal by ist noise gate na koniec efektovej slucky v aparate? Ci blbost?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 09. Október , 2008, 15:17:50 » |
|
inak tiez som nad tym rozmyslal a prislo by mi to logicke ze vlastne by sa odsumovavalo az tesne pred vystupom von, za vsetkymi tymi srandami co robia bordel a tak...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 09. Október , 2008, 15:19:32 » |
|
Treba skusit, ale ta NS2 je tiez dobra na odsumenie snimacov, vazby, atd. cize zato hned Gitara - NS2,... Len netreba zabudat, ze NS2 ma slucku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 09. Október , 2008, 15:21:28 » |
|
este jedna otazka z mojej laickej strany.. co kable ako take medzi efektami? je mi jasne ze gitara- efekt bude gitarovy.. ale co tie dalsie medzi efektami a medzi efektom a hlavou? je to jedno?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 09. Október , 2008, 15:24:55 » |
|
este jedna otazka z mojej laickej strany.. co kable ako take medzi efektami? je mi jasne ze gitara- efekt bude gitarovy.. ale co tie dalsie medzi efektami a medzi efektom a hlavou? je to jedno?
Pozri si jaywalkerove vlákno o stavbe pedal boardu, tam sú všetky odpovede čo hľadáš .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 09. Október , 2008, 15:26:03 » |
|
Daj aj tam pre istotu kvalitne kable, to je jasne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 09. Október , 2008, 15:36:38 » |
|
jasneee pomaly sa zacinam prekusavat tymi 26 stranami :D ..
to Semish: ide mi len o to, ci su to take iste 'gitarove' kable ako je aj ten medzi gitarou-ampom vacsinou.. kvoli zemneniu a pod. srandam..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|