yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #555 kedy: 31. Marec , 2009, 20:05:37 » |
|
neviem preco vy oravci mate pocit, ze nie ste vychodniari
LOOOOL Hlod dňa Som z Prešova a mám frajerku z Oravy... a je to úplne to isté. Inak zaujímavá debatka, najmä ak už sa vyťahujú geografické činitele, vtedy už nemožno pochybovať o vysoko nastavenej latke a duševenom malomocenstve zainteresovaných
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #556 kedy: 31. Marec , 2009, 20:10:04 » |
|
ne nescel, asi iba tolko ze stale to je do istej miery podobne. A to v tom ze je to istym sposobom predurcene. Tam ste zdrbali cloveka za to, ze sa snazil uvazovat o kombináciach a co vsetko urcuju, dalej i povedal ale ze to nie je vsetko, mozes mat konecny pocet prvkov ale ich spajanie moze davat nespocitatelne mnozstvo kombinácii, dalej uvazoval o rozlicnych vlastnostiach, ja som mu kupodivu rozumel *4 oci* druhy tvrdil ze to determinuje skusenost, a kombinácie sa deju v tomto priestore. A tomu som inak viac nerozumel, hlavne o tom podvedomí a aposteriornich pocitoch, hoci viem co kazde to slovo znamena cely ten prispevok mi prisiel zmätočný troska
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #557 kedy: 31. Marec , 2009, 21:47:12 » |
|
toto je podla mna umenie, to by som nevedel urobit:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #558 kedy: 31. Marec , 2009, 21:56:30 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #559 kedy: 31. Marec , 2009, 21:59:31 » |
|
a vsak sa nic nestalo, vsetci sa ide od samej lasky zozrat i taka je diskusia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #560 kedy: 31. Marec , 2009, 22:03:08 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #561 kedy: 31. Marec , 2009, 22:09:43 » |
|
tak to video je krute
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #562 kedy: 31. Marec , 2009, 22:17:19 » |
|
nechce sa mi citat, k comu vsetkemu ste dosli, ale skorej zalezi na kvalite, ako na kvantite posluchacov nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #563 kedy: 01. Apríl , 2009, 06:09:24 » |
|
nechce sa mi citat, k comu vsetkemu ste dosli, ale skorej zalezi na kvalite, ako na kvantite posluchacov nie?
jasne ale obchodnikovi to asi nevysvetlis. Ten chce predavat a jeho nic ine nezaujima. Presne to je ten rozdiel medzi dvomi pohladmi na svet popu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #564 kedy: 01. Apríl , 2009, 07:51:23 » |
|
jasne ale obchodnikovi to asi nevysvetlis. Ten chce predavat a jeho nic ine nezaujima. Presne to je ten rozdiel medzi dvomi pohladmi na svet popu vole , obchodnik sa nenarodi ako obchodnik obchodnik sa stava po tom čo niečo vyprodukuje o čo je zaujem a každy normalny umelec a vobec človek ma radost z toho čo robi ked ma uspech,tu je hlavny problem neznašania popu ako takeho,lenže pre niekoho je metal to iste ako pre metlaka pop,je to o hovne tak ako aj debata čo bolo skor vajce alebo sliepka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #565 kedy: 01. Apríl , 2009, 08:00:40 » |
|
vole , obchodnik sa nenarodi ako obchodnik obchodnik sa stava po tom čo niečo vyprodukuje o čo je zaujem a každy normalny umelec a vobec človek ma radost z toho čo robi ked ma uspech,tu je hlavny problem neznašania popu ako takeho,lenže pre niekoho je metal to iste ako pre metlaka pop,je to o hovne tak ako aj debata čo bolo skor vajce alebo sliepka
joe, nie je obchodnik ako obchodnik. Ak je to v poradi: nieco vyprodukujem a paci sa to, je to OK. Ak je to v poradi: vyprodukujem nieco take, co sa bude pacit a potom to predava, to uz pre mna OK nie je. Ten prvy priklad je celkom normalny a prirodzeny proces a ten druhy je podkladanie sa masovemu vkusu. V podstate ani na tom nic zle nie je, ale s umenim to nema nic spolocne Ja som netvrdil, ze mam rad metal a ze nemam rad pop. To som akoze kde mal povedat. Aj v pope je spusta dobrych veci a urcite aj metale. Mne vadi cisto obchodna kalkulacia, vdaka comu sa na svet niektori pozeraju iba cez obchodnicke okuliare...a to v konecnom dosledku skodi - v umeni, v sporte, vo vsetkom, vole
|
|
« Posledná zmena: 01. Apríl , 2009, 08:02:09 od yngwinier »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #566 kedy: 01. Apríl , 2009, 08:21:59 » |
|
nenapisal som že ty nemaš rad pop a vobec toto je o kok*te debata ,slovo umenie je pre buzerantov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #567 kedy: 01. Apríl , 2009, 08:26:25 » |
|
nenapisal som že ty nemaš rad pop a vobec toto je o kok*te debata ,slovo umenie je pre buzerantov niesi ty nahodou umelec?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #568 kedy: 01. Apríl , 2009, 08:27:40 » |
|
nenapisal som že ty nemaš rad pop a vobec toto je o kok*te debata ,slovo umenie je pre buzerantov nieco podobne tusim tvrdil aj Hitler po tom, co zistil, ze s tym malovanim to velmi nevie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #569 kedy: 01. Apríl , 2009, 08:28:50 » |
|
joe, nie je obchodnik ako obchodnik. Ak je to v poradi: nieco vyprodukujem a paci sa to, je to OK. Ak je to v poradi: vyprodukujem nieco take, co sa bude pacit a potom to predava, to uz pre mna OK nie je. Ten prvy priklad je celkom normalny a prirodzeny proces a ten druhy je podkladanie sa masovemu vkusu. V podstate ani na tom nic zle nie je, ale s umenim to nema nic spolocne Ja som netvrdil, ze mam rad metal a ze nemam rad pop. To som akoze kde mal povedat. Aj v pope je spusta dobrych veci a urcite aj metale. Mne vadi cisto obchodna kalkulacia, vdaka comu sa na svet niektori pozeraju iba cez obchodnicke okuliare...a to v konecnom dosledku skodi - v umeni, v sporte, vo vsetkom, vole To by sme museli otocit cely svet naopak (na tu spravnu stranu)
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
|
|
|
|