Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 19:45:18
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: [sic]  (Prečítané 84617 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #225 kedy: 24. Marec , 2011, 15:56:44 »

To je mile , rád si zahrám , môžem prísť do Ba /pôjdeme pozrieť svagrovcou/ , kľudne pošlite nejake spodky  /najlepšie len basa bicie alebo akordy a bicie/ a ja do toho skúsim dačo velmi rád - som otvorený každej spolupráci .Aj keď si myslím že vy to mate viac menej hotove  a nechýba tomu nič - u nás to voláme nachystaný rezeň . Ja si rád zahram gitarku do druhej veci ale apriori chcem robit svoje veci , mam to v hlave len nemám s kým Smútim tu.
A pleace rozoberajte už na tejto teme sik a nie mna , je mi to blbe lebo tato tema nieje o mne aj ked posledne komentáre mi lichotia
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #226 kedy: 24. Marec , 2011, 15:59:09 »

hnusny je tento svet  Smútim
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #227 kedy: 24. Marec , 2011, 16:02:12 »

hnusny je tento svet  Smútim
je Smútim
Zaznamenané

proton
pravidelný návštevník
Príspevkov: 339

« Odpoveď #228 kedy: 24. Marec , 2011, 16:07:37 »

mudre slova venujme sa uz len reznu  Bavím sa skvele

a ako spievaju NOFX: his hopes may be false,but his happiness is real  Žmurk
Zaznamenané

the hourglass is never right side up...
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #229 kedy: 24. Marec , 2011, 16:19:54 »

stevino - skus cosi do tohto, od srdiecka, sice su to len bicie, ale predsa  Na zdravie! http://leteckaposta.cz/360276353
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #230 kedy: 24. Marec , 2011, 16:49:35 »

fajne bicie ten stred s prechodmi by mohol bit trocha dlhší a dat tam ešte potom ako pest na oko do stredu rytmus ala bili jean s brutálnou a jednoduchou basovou linkou  - to rozkýve každého a na koniec traktor ako bol na začiatku /ale snád o dačo pomalšie - je to potom hypnotickejšie/, ako to býva v vážnej hudbe prudký nástup ukludnenie a prudký koniec , ak nepôjdem večer do skúšobne sadnem si k tomuto .Len ma hnevá že som tento týžden pustil poriadny multák lebo prechádzam na krabice /a zrovna teraz/, chcelo by to male lampove kombo alebo amp modeling /ja viem že som na to naposledy kydal -ale teraz by to bodlo , lebo na tom mojom carslbro už na jednotke to strašne reve /
aj TY hráš tieš v sik ako kukám fajna zostava , ak to správne chápem - je tam teda Miso kolo Progi a Styriocin a....
Zaznamenané
proton
pravidelný návštevník
Príspevkov: 339

« Odpoveď #231 kedy: 24. Marec , 2011, 16:51:31 »

fajne bicie ten stred s prechodmi by mohol bit trocha dlhší a dat tam ešte potom ako pest na oko do stredu rytmus ala bili jean s brutálnou a jednoduchou basovou linkou  - to rozkýve každého a na koniec traktor ako bol na začiatku /ale snád o dačo pomalšie - je to potom hypnotickejšie/, ako to býva v vážnej hudbe prudký nástup ukludnenie a prudký koniec , ak nepôjdem večer do skúšobne sadnem si k tomuto .Len ma hnevá že som tento týžden pustil poriadny multák lebo prechádzam na krabice /a zrovna teraz/, chcelo by to male lampove kombo alebo amp modeling /ja viem že som na to naposledy kydal -ale teraz by to bodlo , lebo na tom mojom carslbro už na jednotke to strašne reve /
aj TY hráš tieš v sik ako kukám fajna zostava , ak to správne chápem - je tam teda Miso kolo Progi a Styriocin a....

trafil si len 1/6  Bavím sa skvele
Zaznamenané

the hourglass is never right side up...
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #232 kedy: 24. Marec , 2011, 16:52:47 »

hej.. aj ja hram v sik
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #233 kedy: 24. Marec , 2011, 16:56:25 »

uf to nieje kapela ale orchester - bomba , samí zaujímaví ludia , popravde koalko Ty by si mi tam chýbal  Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #234 kedy: 24. Marec , 2011, 16:56:54 »

Tam hra miso_kolo vlastne s kazdym. Kazdy tyzden si pozve niekoho noveho a teraz asi vyjde na Teba. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #235 kedy: 24. Marec , 2011, 17:01:31 »

este aj semis hra s nami, a zakky na base
Zaznamenané

stoka!
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #236 kedy: 24. Marec , 2011, 17:07:12 »

My sme tu v BA taki druzni z fora, kazdy s kazdym uz nieco mal. Nam mozes Stevino zavidiet. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
stevino179
Hosť
« Odpoveď #237 kedy: 24. Marec , 2011, 17:19:10 »

Toje fakt tolko muzikantou na kope a ja sa tu trápim s bicmanom čo ma talen ale hrá na bicie ani pol roka uch , no jo ex cmoríkovci maju Maroša a MIdnigskreem ma Pala /obidvaja dominanti/a tak tu nieje s kým .Ale fakt si rád zahrám ked najbližšie bude cesta do BA /alebo si cestu spravím/ dovtedy by mi bodli nejake veci poposielat aby som sa v tom hľadal .Ale nakoniec isto skusim ešte raz prehrat tu vec zo včera a spravit niečo do tých bicích takže mam čo / a popri tom každý den praca a popráci klientela /
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #238 kedy: 24. Marec , 2011, 17:53:25 »

dovtedy by mi bodli nejake veci poposielat aby som sa v tom hľadal .Ale nakoniec isto skusim ešte raz prehrat tu vec zo včera a spravit niečo do tých bicích takže mam čo / a popri tom každý den praca a popráci klientela /

Zdravíčko
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #239 kedy: 24. Marec , 2011, 17:56:20 »

inak jednu vec zvazujem.. nasiel som na internete Prsten Atlantu, mama mi o tom kedysi rozpravala ze nieco take existuje, len neviem ze ktory by som si mal kupit lebo jeden je postriebreny a jeden zlaty

http://www.regeneracetabor.cz/obchod/prsten-atlantu-pansky-stribrny-pokov-p-734.html?osCsid=45l8ot2hp0r8gf2aubcjdvud17 - striebro

http://www.regeneracetabor.cz/obchod/prsten-atlantu-pansky-zlaty-pokov-p-736.html?osCsid=45l8ot2hp0r8gf2aubcjdvud17 - zlato

ako, ten liecivy tvar je tam uplne rovnaky pri oboch, len netusim aky vplyv ma pouzitie ineho z kovov na ludsky organizmus..  alebo ma byt jeden ochranny a jeden liecivy?

Zaznamenané

Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 22 otázok.