Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 14:22:33
Strán: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 39 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ibanez Thread  (Prečítané 121021 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #405 kedy: 07. Jún , 2011, 08:27:35 »

ako, ja mam uz voci prestige-om dost velke vyhrady a ak ma byt toto lacnejsi variant tak spanom bohom.. som myslel prave ze  to posunu o latku vyssie smerom k j custom..
mne su dost nesympaticki v tej firme poslednych asi 8 rokov.. ci uz tym ze pouzivaju 5 zakladnych farieb na gitarach a ked clovek chce naozaj pekny nastroj od nich musi jebnut aspon 1800e za to, ale aj tym ze uz aj na tych nastrojoch  okolo 1800e su este stale tie debilne snimace.. tie  gitary hraju tenucko jak reb beach na druhej doske
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #406 kedy: 07. Jún , 2011, 09:28:11 »

Ibanez uz nie je to, co bol. Smútim
ale tak zase ani to co nebol
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #407 kedy: 07. Jún , 2011, 09:29:24 »

tie  gitary hraju tenucko jak reb beach na druhej doske

Ktore konkretne hraju tenucko? :)
Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #408 kedy: 07. Jún , 2011, 09:35:22 »

signature RG321 Kirka Behunka
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #409 kedy: 07. Jún , 2011, 09:52:05 »

90% RGcok z lipy hraju slabucko a tenko, nemozem si pomoct, ten ton co z tych gitar ide je jak papierik..
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #410 kedy: 07. Jún , 2011, 10:04:23 »

90% RGcok z lipy hraju slabucko a tenko, nemozem si pomoct, ten ton co z tych gitar ide je jak papierik..

Ok, s tym suhlasim, ale najdu sa aj dobre kusy (napriklad take to EP Rumburax som nahraval na lipovu RG a nemyslim ze by to hralo tenko).

Inak :), uz ide postou dalsi j.custom, tesim sa :)
Zaznamenané
bubucci
pravidelný návštevník
Príspevkov: 427

« Odpoveď #411 kedy: 07. Jún , 2011, 10:54:11 »

J custom su custom shop kytary ibanezu ? Vetsina tech levnejsich Ibanezek ma takovy hovnaky zvuk a ty snimace na kytarach za 1000E su dobry vysmech. Moja ibanezka nezni nejak tenko oproti lipam, ale zadny extra valec to taky neni. co po ni taky chtet, uz je to babka  :)
Zaznamenané

negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #412 kedy: 07. Jún , 2011, 11:54:27 »

Tie premium sa vyrábajú ale v USA pokiaľ sa dobre pamatám a škoda tej lipy mohli tam dať už mahagon aby sa nepovedalo.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #413 kedy: 07. Jún , 2011, 12:00:56 »

Tie premium sa vyrábajú ale v USA pokiaľ sa dobre pamatám a škoda tej lipy mohli tam dať už mahagon aby sa nepovedalo.

Vyrabaju sa v Indonezii, ale :

The Premium series is in a league of its own and is made at a dedicated Premium factory to the highest quality standards.

They are produced in the Premium Factory in Indonesia, with all workers trained and overseen by our top Japanese luthiers.

http://www.ibanez.com/news?ceId=2971&cat=4
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #414 kedy: 07. Jún , 2011, 12:03:47 »

J custom su custom shop kytary ibanezu ? Vetsina tech levnejsich Ibanezek ma takovy hovnaky zvuk a ty snimace na kytarach za 1000E su dobry vysmech. Moja ibanezka nezni nejak tenko oproti lipam, ale zadny extra valec to taky neni. co po ni taky chtet, uz je to babka  :)

j.custom je limitovana seria (tak 10-30 kusov z kazdeho modelu) urcena len pre japonsky trh (aj ked teraz sa mi zda ze sa uz predavaju aj v USA), dost tazko sa zhanaju a su to tie najkvalitnejsie nastroje co tato firma vyraba (este maju aj LA custom shop, ale ten je len pre endorserov)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #415 kedy: 07. Jún , 2011, 12:08:57 »

j.custom je limitovana seria (tak 10-30 kusov z kazdeho modelu) urcena len pre japonsky trh (aj ked teraz sa mi zda ze sa uz predavaju aj v USA), dost tazko sa zhanaju a su to tie najkvalitnejsie nastroje co tato firma vyraba (este maju aj LA custom shop, ale ten je len pre endorserov)
Povedal by som, ze Jcustom patri medzi najkvalitnejsie nastroje vobec, nie len v ramci Ibanezu.
Zaznamenané

bubucci
pravidelný návštevník
Príspevkov: 427

« Odpoveď #416 kedy: 07. Jún , 2011, 12:16:43 »

No to sem mel zase co videt, ted me to bude lezat v hlave...ted uz enom 2000 dolacu a je to  Som frajer
Zaznamenané

negibson, lacne napodobeniny, domorobo...
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #417 kedy: 07. Jún , 2011, 12:17:47 »

Vyrabaju sa v Indonezii, ale :

The Premium series is in a league of its own and is made at a dedicated Premium factory to the highest quality standards.

They are produced in the Premium Factory in Indonesia, with all workers trained and overseen by our top Japanese luthiers.

http://www.ibanez.com/news?ceId=2971&cat=4
Aha tak blbo som si pamatal, sa mi zdalo že som to niekde čítal že sa majú vyrábať v USA ešte keď to iba predstavovali
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #418 kedy: 07. Jún , 2011, 16:55:14 »

Mno neviem, ked som pichol do ampu moju 6 strunovu RG po mahagonovo-ebenovej 7micke jackson tak hrala ibaneza o poznanie tucnejsie a plnsie.. myslim ze ani tych nemalo profi muzikantov co hraju na ibanezy sa nestazuju na tenky zvuk..
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #419 kedy: 07. Jún , 2011, 19:03:07 »

a ta 6tka bola ladena do akeho ladenia? :) lebo tipujem ze aj do drop A :)
« Posledná zmena: 07. Jún , 2011, 19:07:19 od kaolko » Zaznamenané

Strán: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 39 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 23 otázok.