rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 22. Február , 2006, 17:02:33 » |
|
S Rod Stewartom mali pesnicku, taka pomalsia, malo to klip s nejakymi vagonmi a chodievalo to aj na MTV. People Get Ready sa to volalo. Neviem, ci nebol Beck autor hudby. V kazdom pripade to ma na svojom albume Flash.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 22. Február , 2006, 17:03:11 » |
|
Zdielam o nom presne Rastov nazor.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
ondro
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 22. Február , 2006, 17:15:47 » |
|
ako to tu citam,napadla ma taka anketka:najoblubenejsi album (budto solovka alebo yardbirds,alebo ako kde hra ako guest ...) ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 22. Február , 2006, 17:27:41 » |
|
Moje najoblubenejsie jeho albumy su:
Blow by blow There and Back Guitar Shop Who Else You had coming Jeff
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Andrey
náhodný pocestný
Príspevkov: 77
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 22. Február , 2006, 18:45:47 » |
|
nooo rastis, vsak som bol dost prekvapeny, ked som si stiahol nejake mp3 z tvojej stranky. www.rastopeteraj.skpekne,len tak dalej...You had coming mam len tento album a tiez sa mi JB velmi paci...
|
|
|
Zaznamenané
|
sexova,cvièi,sexova,cvièi...
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 25. Február , 2006, 19:45:51 » |
|
who else fakt stoji za to..
ale skladba cause we ended as a lovers je jednoducho najsamlepsejsja:) ..
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
vlado z kn
náhodný pocestný
Príspevkov: 84
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 10. Máj , 2006, 23:00:42 » |
|
kto tu mal namietky na jeho techniku hry?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 10. Máj , 2006, 23:06:58 » |
|
Ja. Ako jeho najvacsi fanusik z tohto fora si dovolim k nemu povedat cokolvek B) Inak ma tu este jednu temu (cisto po protekcii tu zostali obe )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 11. Máj , 2006, 00:50:57 » |
|
progrocker napísal:Na nejake zaujimave objavy sem hod linky. Ale co by nie Toto ma velmi potesilo. Je to z albumu Wired z roku 1976. Mam pocit, ze vtedy hraval este na Gibson Les Paul - Progrocker mozno potvrdi. Video moze byt niekedy z prelomu 70/80 alebo zaciatku 80 rokov. Upriamil by som pozornost na Jeffov Stratocaster - podla vsetkych znakov (8 srobov, 1-vrstvy predny panel, 2-tonovy sunburst) ide o povodny Stratocaster z 50-tych rokov. V obdobi toho koncertu pokial viem Fender repliky rocnikovych stratov moc nevyrabal a hlavne o Beckovy je zname, ze je majitelom naozaj raritnych kuskov - Fender Broadcaster s vyrobnym cislom neviem kolko, ale mam pocit, ze jednomiestnym !! ... Ale naspat k ukazke. Gitaru som spomenul zamerne, na posudenie, co mu z nej dokaze liezt za zvuky - Tom Morello vtedy nebol este ani poriadne pubertak . Inak ten smiesny plesaty clovek s klavesom je PAN Jan Hammer, ktory je aj autorom tej \"ludovky\" skladby. Videl a pocul som aj lepsie Hammerove sola, ale aj tak ako vzdy nesmierne excelentny Pozrel som si aj ukazky zo sucasnejsich koncertov. Beck ma vzdy absolutne dokonaly zvuk. Akurat co sa tyka jeho gitaroveho live prejavu, zostala mu uz len zivocisnost a neklud v dusi . Elegancia a krasa sa da najst uz asi iba na strudiovkach, live to az taky zazitok nie je. Ale zase v ukazke je vo vrcholovej forme...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 11. Máj , 2006, 00:56:03 » |
|
Fajn ukazka, zvuk ma veru vyborny. Srandovne posobi ten Hammer s tou samohrajkou visiacou.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 11. Máj , 2006, 01:19:04 » |
|
Na Hammera mi tiez nesahaj !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 11. Máj , 2006, 01:26:11 » |
|
A vesele 80-te roky, ktore vsetci tak milujeme. Je to klip zo spievaneho albumu (rozny spevaci) Flash z roku 1985. Original spieva samozrejme normalny spevak, klip je robeny trochu naveselo. Doporucujem hlavne zaverecne solo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 11. Máj , 2006, 12:20:15 » |
|
Tak to si trafil vedla. Takyto 80s zvuk bubnov mi robi velmi zle. Aspon ze to ten Beck trochu zachranil, hoci na tom videu pred tym ma podla mna ovela lepsi zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 08. August , 2006, 14:09:49 » |
|
beck je uplne super, skutocny mag... co robi z tremolom a teda tonom, to je vec... jeden z mojich najoblubenejsich! avsak, robi aj skvelu muziku. je belmi roznoroda, zapaja nove technologie vkusne. paci sa mi aj jeho dynamicka skala, vie hrat uplne agresivne tracky=1 you had it coming, a krasne zasnivane veci s tymi nadherne poohybanymi tonmi... (Bulgaria zo So what...nadhera!) niet sa kam ponahlat, kua! that is the way it is!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 30. Január , 2007, 09:56:35 » |
|
poteste sa so mnou
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
|