miso_kolo
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 11. Marec , 2011, 18:34:33 » |
|
jj refren.. na konci slov to trochu evokuje tu podobnost ked pan sphevakh taha 01:35- 01:39 dajme tomu v prvom songu better liar than atd.. a inak celkovo sa zvukovo na seba posledne pociny dost podobaju co som pocuval par ukazok aj na stranke 999
to je vrstvenim vokalov. a inak karol, co sa ti na co podoba? ako fakt ma to zaujima, lebo podla mna downhill hra uplne inak ako h2d, rovnako real, rockethead ci r2d, kazdy hra uplne inde, podla mojho nazoru.
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 11. Marec , 2011, 18:51:05 » |
|
hmm ano hraju inu hudbu ale z nejakeho dovodu mi pride ze to ma velmi podobny vibe.. teda vacsinou v speve mi to evokuje asi najviac nejaku podobnost a to ako vlastne znie spev v popredi vo vsetkych tych ukazkach, kde je umiestneny.. ako, ja to nevnimam vobec ako nejake negativum, skor ked si pustim tie ukazky je to citit ze to bolo robene u vas v 999
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 11. Marec , 2011, 18:52:03 » |
|
pekny je ten zvuk, len tam musim mat hlasitost v prehravaci na polovicu, lebo mi to ide hlavu odjebat, tlaci to strasne, ked to tam naplne tak mi to kresli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 11. Marec , 2011, 18:53:25 » |
|
teraz je v metalovych kapelach oblubena 2jka ? Ano, napriklad 2 Unlimited, alebo U2
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 11. Marec , 2011, 19:00:19 » |
|
Paci sa mi ako to hra, ostatne vase nahravku hraju dost podobne (citit to aj u nas, co sme len mixovali a mastrovali). Miesate tie gitary furt rovnako, ale tak hra to super, tak co riesit?
|
|
« Posledná zmena: 11. Marec , 2011, 19:01:04 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 11. Marec , 2011, 19:03:23 » |
|
jo presne, aj striguli je velmi podobne zvukovo! co neni pokazene netreba opravovat ci ako sa vravi.. inak podla mna to suvisi skor s produkciou ako takou, ze vlastne teda profi kapely rozpozna clovek hlavne podla prepracovanej produkcie, nastupy, rozne sample v pozadi srandicky a tak a vlastne toto je nieco co kopec amaterskych kapiel vobec neriesi ani nema premyslene a teda sa to vlastne cele nahra jak tie songy su nacvicene a ide sa na to..
|
|
« Posledná zmena: 11. Marec , 2011, 19:04:33 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 11. Marec , 2011, 19:22:30 » |
|
Pekne veci :-) citam tah aj humor. Ale co to znamena head2down??? lebo sa obavam ze budete mat dalsi "Slovak English band name fail"
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 11. Marec , 2011, 19:41:35 » |
|
Pekne veci :-) citam tah aj humor. Ale co to znamena head2down??? lebo sa obavam ze budete mat dalsi "Slovak English band name fail" co to znamena ? vacsi pruser ako rock fabric ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 11. Marec , 2011, 19:48:59 » |
|
Pekne veci :-) citam tah aj humor. Ale co to znamena head2down??? lebo sa obavam ze budete mat dalsi "Slovak English band name fail" co ja viem napriklad dalsi mrtvy? jak ked mas snipera ze .. head one... down... head two... down
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 11. Marec , 2011, 20:02:54 » |
|
Inak vsetky tie ... ako sa to vola, break downy? Vsetky tie break downy su rovnake http://bandzone.cz/head2down -- Question of the Truth? od 4:20 do konca http://bandzone.cz/madcult -- Marionettes od 1:40 do 1:58 Ten druhy akord sa mi paci, co je to zac? Mozno by som to tiez niekam hodil Je to tiez porovanie zvuku - 999th proti Grapow. V tomto pripade volim 999th, ale kto vie aky mali Madcult budget.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 11. Marec , 2011, 20:04:33 » |
|
vola sa to bass drop alebo dropbass, ono to je v principe vzdy rovnake, to je nejaky referencny ton z roland syntaku.
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 11. Marec , 2011, 20:30:48 » |
|
inak toto je myslim ta vec co mi na koncerte LOG v MMC takmer vyrazila zuby von, je fakt ze to tam niekto pouziva v nahravkach ale ked to niekto pusti ako sampel live tak pomoc..
ty potrebujes pomoc...vsak to bolo uplne bombove inac nahravka velmo dobra zase..mne sice reze trochu iny zvuk gitar, ale to je o kapele, ako to chce.
|
|
« Posledná zmena: 11. Marec , 2011, 20:31:21 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 11. Marec , 2011, 20:34:59 » |
|
Ja som myslel tie gitary, ale ten bass drop, na to sa stazovali God Defamer v Headbanger FM, ze to Roland nevedel spravit :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 11. Marec , 2011, 21:00:49 » |