kaolko
|
|
« Odpoveď #315 kedy: 03. December , 2009, 11:29:38 » |
|
rastis.. no tak to si zabil kralovsky yesfan: z tych prvych v poradi sa mi paci autumn walks a potom vsetky tie gitarove. Inak tie nezvycajne portrety na tvojom myspace si robil ty?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #316 kedy: 03. December , 2009, 11:35:12 » |
|
rastis.. no tak to si zabil kralovsky yesfan: z tych prvych v poradi sa mi paci autumn walks a potom vsetky tie gitarove. Inak tie nezvycajne portrety na tvojom myspace si robil ty? yes :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #317 kedy: 03. December , 2009, 11:36:50 » |
|
yes :-)
ozaj nechystas nahodou novy album? ak na nom budu take veci ako mas tie prve na myspace tak si ho kupim...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #318 kedy: 03. December , 2009, 11:40:04 » |
|
hlavne ma zaujima ci tie veci hras aj s niekym.. napr draconus by si to urcite zasluzil, ta skladba je pre mna uplne dokonala.. je tam vsetko co mam rad.. presne takto dufam, ze raz dopadnem co sa komplexnosti napadov tyka inak prisahal by som ze v we are not alone pocujem zvucku E.T.eho alebo Cocoon alebo take nieco (zaciatok)
|
|
« Posledná zmena: 03. December , 2009, 11:40:55 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #319 kedy: 03. December , 2009, 11:40:30 » |
|
ozaj nechystas nahodou novy album? ak na nom budu take veci ako mas tie prve na myspace tak si ho kupim... chystam, chystam, ale sa mi to cele nejak nabobtnava do viaczanrovych rozmerov, tak neviem co bude skor, ci metal, alebo ten ambient, ale asi ten ale kupovat nebude nutne... ja uz nechcem smrt vlastnej hudby
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #320 kedy: 03. December , 2009, 11:42:14 » |
|
komplexny umelec. nadalej ostavam fanusikom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #321 kedy: 03. December , 2009, 11:43:00 » |
|
hlavne ma zaujima ci tie veci hras aj s niekym.. napr draconus by si to urcite zasluzil, ta skladba je pre mna uplne dokonala.. je tam vsetko co mam rad.. presne takto dufam, ze raz dopadnem co sa komplexnosti napadov tyka inak prisahal by som ze v we are not alone pocujem zvucku E.T.eho alebo Cocoon alebo take nieco (zaciatok) nie tie veci gitarove co su na myspace nehram, lebo nie su ludia v okoli schopni a ochotni skusat viackrat tyzdenne. viac sa zameriavam na to co mozem odprezentovat sam. ale so skratom robime nove cd.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #322 kedy: 03. December , 2009, 11:47:06 » |
|
inak pocuvam zaradom cely ten majspejs. na fore mame do 5 serioznych muzikantov co to fakt vedia a ty si rozhodne jeden z nich !
to si aj prehnal ja by som tu naratal menej je to taka scenicka filmova hudba ale citit že vie hrat a vie čo robi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #323 kedy: 03. December , 2009, 11:49:27 » |
|
skladba carneval sa mi paci z toho myspaceu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #324 kedy: 03. December , 2009, 11:53:42 » |
|
autumn walkways.. to ked zavriem oci tak si pripadam jak v mongolsku na planine, resp v nejakom filme o cowboyoch.. a vlastne carneval tiez nema chybu.. inak na com tocis gitary? napr vacuum cleaner..
|
|
« Posledná zmena: 03. December , 2009, 12:00:06 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #325 kedy: 03. December , 2009, 12:49:27 » |
|
mohol by si ich menovat tych 5? lebo ja viem o Yesfanovi, Jimmym.. a nejak dalej uz ani neviem..
Majo Fero napr
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #326 kedy: 03. December , 2009, 12:55:23 » |
|
Majo Fero napr
Joe Hajso napr.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #327 kedy: 03. December , 2009, 12:56:42 » |
|
autumn walkways.. to ked zavriem oci tak si pripadam jak v mongolsku na planine, resp v nejakom filme o cowboyoch.. a vlastne carneval tiez nema chybu.. inak na com tocis gitary? napr vacuum cleaner..
pod x3
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #328 kedy: 03. December , 2009, 12:56:58 » |
|
pitu .. a mas ich 5
|
|
« Posledná zmena: 03. December , 2009, 12:57:27 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #329 kedy: 03. December , 2009, 12:57:52 » |
|
Joe Hajso napr.
... hmm nesuhlasim uplne.. zas akoze ja mam namysli multiinstrumentalistu, co ma celistvy komplexny napad v hlave a dokaze ho takto podat.. nie kazdeho druheho rockera co hra kukurice.. to tu uz mozme dat chodelku rovno a kadehoko.. bavime sa o ludoch co skladaju veci nie tak typicke pre to, co sa u nas sklada.. cize s Joeom pri vsetkej ucte absolutne nesuhlasim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|