Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
20. November , 2024, 18:38:09
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GreXabat  (Prečítané 46827 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
floydak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #75 kedy: 19. Január , 2008, 21:52:32 »

http://www.sme.sk/c/3682752/Marian-Greksa-Sefredaktorovi-Noveho-Casu-som-chcel-rozbit-hubu.html
dost dlhy rozhovor s M.Greksom
Zaznamenané

jednoducho som ignoroval axiomu
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #76 kedy: 21. Január , 2008, 02:41:35 »

uz ten nadpis je uzasny...  ?§!.

inak zistil som, ze niektore moje prispevky su priesvitne. zabava  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
floydak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #77 kedy: 21. Január , 2008, 09:28:03 »

nj nadpis si Greksa nevybral.
ale inac sa mi zda ten rozhovor v pohode, otvoreny a uprimny
Zaznamenané

jednoducho som ignoroval axiomu
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #78 kedy: 21. Január , 2008, 12:19:26 »

to floydak: na inom mieste som o tom pisal, ale zmazali mi to. Jasne, v pohode chlapik a aj rozhovorom u mna jasne boduje. Nie je to ziaden oduty a namysleny typek. Pokial mam svoje vlastne, ci sprostredkovanme informacie a skusenosti, vzdy bol uprimny a normalny...a z rozhovoru jasne vyplyva, ze vie kde je sever Som frajer
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #79 kedy: 21. Január , 2008, 14:00:15 »

to floydak: na inom mieste som o tom pisal, ale zmazali mi to. Jasne, v pohode chlapik a aj rozhovorom u mna jasne boduje. Nie je to ziaden oduty a namysleny typek. Pokial mam svoje vlastne, ci sprostredkovanme informacie a skusenosti, vzdy bol uprimny a normalny...a z rozhovoru jasne vyplyva, ze vie kde je sever Som frajer
neviem kde je v tom rozhovore zmienene, ze Grexa funguje ako kompas, ale obavam sa, ze uprimnost vobec nedefinuje este kvalitu cloveka a uz vobec nie hudobnika. Toho zmrseneho Ozzyho som nedokazal dopocuvat do konca...
Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #80 kedy: 21. Január , 2008, 14:36:58 »

no tak tomu ver Iggy.. mama I am cumming home mu moc nevysiel :D
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #81 kedy: 21. Január , 2008, 14:47:23 »

neviem kde je v tom rozhovore zmienene, ze Grexa funguje ako kompas, ale obavam sa, ze uprimnost vobec nedefinuje este kvalitu cloveka a uz vobec nie hudobnika. Toho zmrseneho Ozzyho som nedokazal dopocuvat do konca...

tak ono je to hroza uz v originale  ha ha ha
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #82 kedy: 21. Január , 2008, 14:59:34 »

tak ono je to hroza uz v originale  ha ha ha
zmazat by ta mali. taketo hlasky moze len progac o nom uz vieme, ze ma zvrateny zmysel pre humor  Ja som čert..
Zaznamenané

omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202

Out of reality

« Odpoveď #83 kedy: 27. Január , 2008, 11:09:43 »

toto som nasiel na youtube...akoze ten bubenik co hra s grexom nema chybu..ale toto neni grexabat ale kukal som ako puk :)dobre zahrate
Zaznamenané

Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #84 kedy: 01. Február , 2008, 11:29:35 »

Vyborny clanok, tesim sa ako Marian nie je zakrpately v nazoroch aj co sa tyka sameho seba (politika). Poznam ho roky, je moj priatel a mam pocit, ze je jeden z mala otvorenych ludi v brandzi. Ci sa niekomu podari, alebo nepodari zahrat pesnicku, vobec nekomentujem, zaujima ma vlastna tvorba a u Mariana si myslim, ze je ozaj nedoceneny. Keby nas bolo co sa tyka "rebelantstva" voci mediam viac, vyzeralo by to tu inak. To som ale rozoberal v inej teme..
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
ydur
Hosť
« Odpoveď #85 kedy: 01. Február , 2008, 11:51:46 »

Čo sa tyka "rebelantstva" voči mediam,neviem,či by "rebelanti" hovorili to iste,keby ich media vysielali. A za dalšie si Grexa mohol odpustit kydanie na "kolegov" z hudobnej brandže.To sa robi pri pive,nie v mediach.Či je nedoceneny nemožem posudit,jeho sučastnu tvorbu nepoznam.Z davnych časov mam len album Amnestia v blazinci a teda pre mna osobne "nič moc". Ono cela ta jeho umelecka draha,bola povedal by som:plna rozporov. Demikat,Modus, hitiček "Amerika,Afrika,paradajka,paprika".zasa navrat k rocku Vid. Amnestia,potom som ho videl v telke v dakych programoch. Ako keby v tom obdobi nevedel čo chce.  Moj nazor.
« Posledná zmena: 01. Február , 2008, 12:04:09 od ydur » Zaznamenané
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #86 kedy: 04. Február , 2008, 21:59:15 »

Čo sa tyka "rebelantstva" voči mediam,neviem,či by "rebelanti" hovorili to iste,keby ich media vysielali. A za dalšie si Grexa mohol odpustit kydanie na "kolegov" z hudobnej brandže.To sa robi pri pive,nie v mediach.Či je nedoceneny nemožem posudit,jeho sučastnu tvorbu nepoznam.Z davnych časov mam len album Amnestia v blazinci a teda pre mna osobne "nič moc". Ono cela ta jeho umelecka draha,bola povedal by som:plna rozporov. Demikat,Modus, hitiček "Amerika,Afrika,paradajka,paprika".zasa navrat k rocku Vid. Amnestia,potom som ho videl v telke v dakych programoch. Ako keby v tom obdobi nevedel čo chce.  Moj nazor.

hmmm nikto nie je dokonaly..
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #87 kedy: 11. November , 2010, 18:38:43 »

Co za kopiu toho HOT aparatu ma Misko Kovalcik ? Ci je to nieco originalne ?
Zaznamenané

kuna
pravidelný návštevník
Príspevkov: 398

« Odpoveď #88 kedy: 11. November , 2010, 19:54:50 »

toto som nasiel na youtube...akoze ten bubenik co hra s grexom nema chybu..ale toto neni grexabat ale kukal som ako puk :)dobre zahrate

je to lacko kovac z topolnice ten drummer
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #89 kedy: 29. December , 2010, 20:49:57 »

Co za kopiu toho HOT aparatu ma Misko Kovalcik ? Ci je to nieco originalne ?

Ten aparat co ma Miso Kovalcik je specialny darcek k jeho styridsiatym narodeninam, na aparate su mena vsetky kto sa na ten dar poskladali :)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.034 sekund, 21 otázok.