Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
11. November , 2024, 05:14:41
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Clesta Arte - The first jam  (Prečítané 19725 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #30 kedy: 27. Marec , 2004, 14:32:24 »

ja som duriho prispevok nepochopil tak ze by ho vzala kritika. dnes som si asi 20krat pustil teh first jam a musim len uznat, ze to je kvalitne. take 'zahranicne'. vplyv dt a celkovo progresivneho rocku je tam citelny najma v tych roznych prechodoch. problem je v tom, ze to je presne to co sa mi a asi kope inych ludi na dt paci a ked to zahra niekto podobne, uz sa nezbavi nalepky dt. lenze mat taku nalepku vobec nieje hanba.
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #31 kedy: 27. Marec , 2004, 14:36:02 »

a skupinu no name by som az tak nekritizoval. su to celkom sympaticky chalani, robia dobru sou a maju dobry zvuk a prijemne melodie. nie vzdy plati, ze spravny hudobnik je ten vlasaty, zapoteny, v tej zahnitej garazi pod mostom.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #32 kedy: 27. Marec , 2004, 16:12:11 »

Locksmith:THX.A este-neposudzjuem kvalitu hudby(skupiny)podla ich vzhladu jej clenov.Kapelu NO NAME som videl na koncerte a zanechali vo mne skvely dojem.Hrali pekne,presne,uvolnene...narazam len na to,ze ak tu nieco naozaj stoji za ...tak je to slovenska popova scena. Je mi z toho navracanie.Fajn,nech sa z nich idu pos... vsetky 13-rocne teenegerky a nech nam kazdy den vyhrava vo vsetkych mediach:LASJA MOJA KDE SI... ale,prosim,nerobme z nich najvacsich umelcov pod slnkom.Je x-kapiel,ktore hraju (KVALITNE)nieco ako pop,ale kedze len o kusok presahuju hranicu pocuvatelnosti nasej""hudobnej""mladeze,hravaju nanajvys tak v kulturnych domoch v ich mestach.Kde je hudba!?!Muzika?!?Umenie!?!Keby vznikla tu na Slovensku kapela ako Dream Theater,TOTO,Queen a pod.,urcite by si nasi ""umelci"" povedali:""Ta kapela nestoji za nic,ale aha,pozrite,tam su volajaky pekny chlapci.Jeden sa bude usmievat a obcas povie:ou jea,aj lave ju...druheho naucime C dur,F dur,G dur a D dur-no,D+ nie,to je uz tazke-a kapela ktora bude plnit saly (a my vdaka nim zarabat) je na svete...
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #33 kedy: 28. Marec , 2004, 15:30:01 »

BTW,Guitman:ako sa tak prehrabavam na tomto fore,a aj ked niesom gitarista zistujem,ze pomohlo mnohym v ich problemoch (okolo git,alebo hudby,samozrejme:)) Len som chcel vyjadrit pochvalu Tvojho fora. Je super!
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #34 kedy: 28. Marec , 2004, 19:16:57 »

duri> no name som tiez videl, bolo to vyborne. povedal by som obdivuhodne. paci sa mi ked muzikanti 'netrpia' pri hrani. napriklad taka sepultura... chudaci, musi to strasne boliet. a inak, guitman mal chvilu pocit ze to nema cele zmysel ale myslim ze sa to vyriesilo k vzajomnej spokojnosti.
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #35 kedy: 30. Marec , 2004, 05:44:22 »

No mal som pocit že na Slovensku sa nenájdu žudia ktorý by diskutovali o danej prolematike a keď som sledoval české fóra bolo tam dosť slovákov.Som rád že sa to tu naplnilo a na rozdiel od čechov je tu celkom úzka komunita žudí ale zato často prispievajúcich a to sa mi páči.Na to som to tu dal.Duri:diki za pochvalu vážim si to.
Inak páni nemám nič voči NN, na rozdiel od IMT vedia hrať ale kvôli nim tu to fórum nie je :o) BTW: Keď som videl ich posledný klip tak sa chudáci asi potrápili, ale aj tie nástroje hovada tak toto neznášam.Utopiť nástroje čo sú to za žudia kvôli škoda že sa neutopili...Inak majú tam dve gitary ale počuť ich moc nie je hlavne sólo alebo budem hluchý fuj ale dosť už som sa nejako rozpísal.13-30 ročné fanynky môžu šalieť ale ja naštastie nie.
Zaznamenané

tatko fóra
Hosť
« Odpoveď #36 kedy: 07. Apríl , 2004, 12:30:46 »

TLAK :)
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #37 kedy: 09. Apríl , 2004, 02:56:16 »

vypocul som si vasu skladbu. ma dost zlozitu stavbu a vela nalad. napocital som dakych osem usekov ,kym sa zacaly ako tak opakovat. urcite to neni na jednoduche vypocutie. je to dost instrumentelne co sa tyka gitary aj klavesov. neubranim sa tomu ,ze mi to pripomina fermatu. hlavne sa mi to paci.takuto hudbu mam rad.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 09. Apríl , 2004, 09:54:45 »

Citácia
Originally posted by marian vypocul som si vasu skladbu. ma dost zlozitu stavbu a vela nalad. napocital som dakych osem usekov ,kym sa zacaly ako tak opakovat. urcite to neni na jednoduche vypocutie. je to dost instrumentelne co sa tyka gitary aj klavesov. neubranim sa tomu ,ze mi to pripomina fermatu. hlavne sa mi to paci.takuto hudbu mam rad.
TXH [...keep on drumming...]
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #39 kedy: 10. Apríl , 2004, 00:19:09 »

Stiahol som si tu skladbu. Myslim, ze ohladuplne by bolo maximalne 128 kbps, aj ked mne to nastastie problem nerobi. Dost kvalitne zahrate. Chalan hra na gitaru dost technicky, v duchu mu zavidim :)Intonacne je priemerny. Nahravka je zvukovo trochu fadna. Inak je to Dream Theater jak vysity, cakumprask. Teraz nehovorim o tom, ze tamten kusok je z hentej pesnicky, a tato pasaz z tejto skladby. Hovorim o tom, ze je to uvarene z tej istej vody a o podla toho isteho receptu, ako DT. A to si dovolim povedat, ze Dream Theater je na tom tak isto, ci uz je to celokapelovy alebo niekoho z nich solovy pocin. Vzdy je to hned poznatelne (co je sice OK), ale zaroven cloveku hned vyskakuju spomienky - vsak takto to hraval Helloween, a teraz je to zase pre zmenu Malmsteen/Blackmore a teraz toto atd... Dream Theater je absolutne virtuozna kapela, s dokonalym soundom, hudobne a kompozicne na vysokej urovni, ale to, co serviruju na kazdom dalsom albume je stale a znova ta ista stoktrat vyvarena voda Si píš!!! A kapela, o ktorej som povodne pisal nevari vodu z vlastnych surovin, ona serviruje tu, co uz dokonale prevarili Dream Theater. Skoda, hra inak skvele. Sorry !
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #40 kedy: 10. Apríl , 2004, 00:23:11 »

Akurat som to pocuval, a ze ake je to dlhe, kedy to skonci... Pozeram stale je to niekde okolo polky... ... a to som mal zapnuty na Winampe loop - ani som si nevsimol, kedy sa to koncilo/zacinalo :)
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #41 kedy: 10. Apríl , 2004, 08:07:18 »

rastis> THX za nazor. Stale hovoris, ze je to uvarene z tej istej vody ako DT(a podla Teba aj DT vari z uvarenej,no nechajme toto tak...)Tuto temu sme uz raz diskutovali(kukni Zapísane: 26.3.2004 o: 18:54:31 ) Dodam len, ze v dnesnej dobe vytvorit novy-ale naozaj novy styl,nemyslim tym zobrat to a to a pretransponovat o sekundu hore a zvysit tempo o 50bmp,je velmi,velmi tazke.Momentalne ma nenapada mnoho sucastnych kapiel,ktore to dokazali.Dnes ide najma o sposob syntezy,a ta musi vychadzat z urciteho smeru.Nasa vychodzia stanica je DT-bezpochyby.Clesta Arte len zacina,a tak uvidime,aka stanica bude ta konecna...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #42 kedy: 10. Apríl , 2004, 21:11:20 »

Ak je tazke vytvorit dnes nieco nove, bolo to tazke aj pred 10, aj pred 100 rokmi, nie ? Ci myslis, ze dnes je to tazsie ? Preco ? Ale hudba sa aj napriek tomu posuva dalej uz cele storocia, takze az tak hrozne to predsa len nebude :)
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #43 kedy: 11. Apríl , 2004, 12:54:29 »

rastis máš pravdu to vieš mi skalný fandovia dreamu to vidíme subjektívne sú to pre nás vymakaný muzikanti a berieme ich objektívny názor si môže vytvoriť len skúsený skoršie narodený ""guitman"" čo už má čosi odpočuvané nie?
Zaznamenané

tatko fóra
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #44 kedy: 11. Apríl , 2004, 12:54:57 »

podla mna britney spears - toxic, je fakt ze uplne najviac originalne.
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.03 sekund, 21 otázok.