RobG
|
|
« Odpoveď #225 kedy: 13. November , 2008, 11:02:30 » |
|
Ako všetky Rudyho príspevky, Rudy, kapela už neexistuje volala sa FEST a odohrala len okolo 100-200 koncertov...bubeník z basistom dnes hrajú s Petrou Kepeňovou a tieť v GNR revival bande, posledné spolu boli štúdiové nahrávky s Monikou Zázrivcovou....O sebe Ti písať nebudem, nepotrebujem to vo vzťahu k tebe.....Moju rétoriku nechaj na pokoji, aby si nespoznal celý slovník...napíš ako si prišiel na hentie bludy a neodpovedaj otázkou...
Vadim určite spraví nejaký koncert kde prebehne symbolický krst, to sa stavím, tak to robí dosť kapiel...
|
|
« Posledná zmena: 13. November , 2008, 11:05:18 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #226 kedy: 13. November , 2008, 11:06:16 » |
|
tak to je pekna ko....tina fanusikovia su dobri len na to aby si kupovali CD a financovali zhyrale zabavky umelca v prostredi vyssej spolocnosti Asi maš pravdu.Ten trend už dorazil aj na Slovensko. / ale netyka sa všetkych/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #227 kedy: 13. November , 2008, 11:09:02 » |
|
Kua ľudia, uvedomte si základnú vec, že žiadna kapela nemá nijaké povinnosti robiť taký, alebo onaký krst. Skrátka sa rozhodli urobiť to pre úzky okruh kamarátov a hotovo. Tipujem, že sa tam dobre zabávali. Máte pocit, že vám niečo dlžia? Fajn mali dať na známosť, že to je pre uzavretú spoločnosť a hotovo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #228 kedy: 13. November , 2008, 11:11:29 » |
|
O sebe Ti písať nebudem, nepotrebujem to vo vzťahu k tebe.....Moju rétoriku nechaj na pokoji, aby si nespoznal celý slovník...napíš ako si prišiel na hentie bludy a neodpovedaj otázkou...
..... na teba som sa nepytal,mna zaujimala kapela.... ...... pozname: 100kg utočnej sily,strelba A...... ...... ake bludy?......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #229 kedy: 13. November , 2008, 11:15:27 » |
|
Ved to.Ale nechajme to lebo budeme BANovať.Pripadám si ako by som včera zo Srilanky došiel a Jan krstitel mi tu vysvetloval ako sa krstí.Tuším viac krstov ako storočný farár za sebou....Jedným som si istý-Na Vadima nema nikto.On to má už v krvi.Je jednotka aj napriek nejakému pritrublému Čabovi.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #230 kedy: 13. November , 2008, 11:21:26 » |
|
Radomír, ja Vadima poznáma už dosť dlho, je to rocker a muzikant ako sa patrí, ale to že si si kúpil jeho CD neznamená, že Ťa je povinný vítať s chleobom a soľou na jeho krste..určite mal hlavu s strese aby to dobre vypáalilo a organizátor si to stráži aj tak po svojom..Peace..
RUDY:....nezúfaj, lebo blahoslavení sú chudovní duchom.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #231 kedy: 13. November , 2008, 11:25:12 » |
|
ROBO: my sa vždy "chytime" pre fakt take kokotiny,že .......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #232 kedy: 13. November , 2008, 11:25:26 » |
|
Aspon ze zas trosku bavime.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #233 kedy: 13. November , 2008, 11:27:15 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #234 kedy: 13. November , 2008, 11:28:01 » |
|
Radomír, ja Vadima poznáma už dosť dlho, je to rocker a muzikant ako sa patrí, ale to že si si kúpil jeho CD neznamená, že Ťa je povinný vítať s chleobom a soľou na jeho krste..určite mal hlavu s strese aby to dobre vypáalilo a organizátor si to stráži aj tak po svojom..Peace..
Ved o tom hovorím-že to organizátor nezvládol alebo zabudol poklepať Čabovi po hlave.Kapela mala iné starosti.A aj ked sme už vedeli že oficialná část je ukončená aj tak sme este skoro pol hodinu stepovali na ulici.Ale vdaka aj za tých pár skladieb.Nemám chodit na čas ale byt nedochvilný a meškať
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #235 kedy: 13. November , 2008, 11:28:48 » |
|
Ale ved treba trosku, nech nezaspime.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #236 kedy: 13. November , 2008, 11:36:49 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #237 kedy: 13. November , 2008, 12:15:57 » |
|
ja hlavne nechapem ze preco sa tu par ludi s akoze skusenostami ide obuvat do radomira. mna by nasralo tiez keby ma niekto volal na svoj koncert a nakoniec by to dopadlo tak ako to dopadlo. nehrajte sa tu na tazkych machrov s prehladom, hadam ten prehlad o tom ako krst prebieha ma aj vadim a ten to tu snad nepisal preto aby prisiel nejaky sponzor, ale jeho fanusikovia. ked viem ze robim akciu pre VIP, tak nevolam plebs
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #238 kedy: 13. November , 2008, 12:37:41 » |
|
ja hlavne nechapem ze preco sa tu par ludi s akoze skusenostami ide obuvat do radomira. mna by nasralo tiez keby ma niekto volal na svoj koncert a nakoniec by to dopadlo tak ako to dopadlo. nehrajte sa tu na tazkych machrov s prehladom, hadam ten prehlad o tom ako krst prebieha ma aj vadim a ten to tu snad nepisal preto aby prisiel nejaky sponzor, ale jeho fanusikovia. ked viem ze robim akciu pre VIP, tak nevolam plebs sa to poplietlo. tu na fore je VIP a na koncerte plebs
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #239 kedy: 13. November , 2008, 13:53:52 » |
|
určite mal hlavu s strese
lol ..koncert bol ale strasne super..neboli to zase tri songi bolo ich podstatne viac...myslim si ze tam vladla velmi prijemna atmosfera...dokonca mam pocit ze vramci sol atd to bolo jedno z naj co som kedy videl od vadima(nevidel som toho vela ale predsa)...mne sa tam pacilo a to cakanie mi az tak nevadilo
|
|
« Posledná zmena: 13. November , 2008, 13:56:56 od lacrosse »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|