proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 21. September , 2008, 22:17:15 » |
|
inak.. trocha OT.. Progi.. pocuj.. a vy aj hrate alebo furt chodite len vsetci testovat ze co ako hra? :D:D:D:D:D lebo mne sa zda ze je tu len strasne vela 'vystupnych technikov'
Testovanie a porovnavanie je najdolezitejsie. Treba tu dobrych teoretikov na Slovensku. Bude aj nejake hranie nieco rozbieham konecne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 21. September , 2008, 23:36:33 » |
|
Braňo a triax čo máš sa Ti nepáči?
Velmi sa mi paci, len chcem hlavu, nie rack... TriAxis si necham do studia, alebo neskor si dokupim 2/90. Uvazujem aj o predaji...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 22. September , 2008, 00:17:15 » |
|
bol som na koncerte kapelky Oravia z Dolného kubína (Deep Purple revival) a gitarista Tibor Bušo mál JSX + Mesa box a hral omu to vinukajuco taký krasny soun sa len tak nepočuje...je pravda ež to mal napojene na midi do dakeho staršieho multaka rackoveho BOSS ale hralo to krasne.....hral an upravenej gitarke Aria Pro s floydom a Dimarzio snimacmu a druhu mal PRS tiez s DiMarzio a na nej to malo neuveritelne krásny hutny sound Mne sa tiež páči zvuk Peavey ale kedže som teraz uprgradoval Comp lebo nestačial grafika na nove hry tak nezostali prachy ale počul som nahravky a potom som si kočil zahrat na BUGERE a porovnaval som z JSX a 6505+ a hralo to "skoro" rovnako(stačilo by tam dat možno kvalitnejšie lampy)...ale bol to nebadatelny rozdiel....je to fakt asi najlepšia vec čo robí behringer tak 6262 je uplne v pohode akurat ta 333XL ma tu vadu v noise gate ale cely model je teraz v prerabke tak to opravuju a onedlho sa budu dat zohanat uz plne funkčne ...takze cakm dokial bude po tej uprave a kupim si ju ale ak máš prachy a chceš origoš tak nevidím problem aby si to nezobral len si k tomu zaobstaraj daky poriadny box skušla som to na 1960 a na Engl bedni a ta marshallacka bola oproti tomu englu taka tenučka... a na tej tiborovej mesa bedni ani nehovorim aky to bol sound NAOZAJ velmi pekne dakujem za prispevok, pretoze aj ja chcem MESA box k tomu. Tomuto prispevku hovorim profi prispevok A TO NIE PRETO, ze chvali JSX, ale preto, ze je tu osobny pocit, a najma, ze sa tu jedna k TEME A samozrejme, ze treba si to vyskusat, lebo kazdopadne z netu a podobnych ukazok sa neda kupovat amp. ZIADNY amp.
|
|
« Posledná zmena: 22. September , 2008, 00:18:04 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 22. September , 2008, 02:24:44 » |
|
NAOZAJ velmi pekne dakujem za prispevok, pretoze aj ja chcem MESA box k tomu. Tomuto prispevku hovorim profi prispevok A TO NIE PRETO, ze chvali JSX, ale preto, ze je tu osobny pocit, a najma, ze sa tu jedna k TEME A samozrejme, ze treba si to vyskusat, lebo kazdopadne z netu a podobnych ukazok sa neda kupovat amp. ZIADNY amp. Pridavam sa k tomu, s Mesa bednou to bude hrat urcite dobre. Momentalne hravam na Peavey 6505+ a k tomu dve 4x12 Mesa Recto bedne a hra to podla mna velmi dobre. Aj ked mozno niekto kto bol na nasom koncerte kde som na to hral to bude vediet posudit este lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 22. September , 2008, 07:10:42 » |
|
Hral som z Oraviou na jednom koncerte a bavil sa s tym gitaristom. ten box je kópia a do toho JSX dal urobiť nejakému známemu zásah, letovalo sa a menilo niečo v preampe...info z 1 ruky.....napíš mu mail... hrá mu to super...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 22. September , 2008, 08:39:40 » |
|
aj mne to tibor povedal a prerabal aparat lebo hra potichu museli zvyšit vykon
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 22. September , 2008, 08:42:15 » |
|
inak ten aparat som mu predal ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 22. September , 2008, 09:11:02 » |
|
aj mne to tibor povedal a prerabal aparat lebo hra potichu museli zvyšit vykon
Joe, chcem sa spytat... cize ten aparat hra potichu? Lebo som nepochopil teraz, ci on, alebo aparat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 22. September , 2008, 10:47:52 » |
|
Inak kym mal Tibor Buso Peavey 5150 tak to zvykol prikrmoval skreslenim z toho multiefektu Boss, ktory dost kurvil ten lampovy zvuk.... dufam ze uz to nerobi a pouziva iba skreslenie hlavy Ale jemu by znelo dobre v podstate akekolvek radio, je to vyborny gitarista
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 22. September , 2008, 15:49:18 » |
|
Treba dodat, ze velmi vela pri skusani aparatov robi aj ostatne "prislusenstvo". NAJMA GITARA, pretoze kazda jedna gitara hra na rovnakom aparate uplne inak... a je to jedno, ci to je Gibson, Fender..............................atd. atd.... Dalsou VELMI dolezitou vecou su kable a obzvlast ten, ktorym sa prepaja Hlava s boxom. Box - mohol som sa presvedcit na vlastne usi, ako hraju boxy roznych znaciek HOCI mali vsetky rovnake repraky... Cize kvoli tomu sa ten amp niekomu moze pacit, niekomu nemusi... atd. a prave preto, ze MOZNO ho neskusal s dobrou gitarou, dobrym boxom... a mozno aj samotnym hracom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 22. September , 2008, 15:51:12 » |
|
vysky sycali basy bublali stredy vreli blato hralo Line6 spider III a oproti tomu bol tento aparat hotovy zazrak lahodiaci sluchu. valveking je podla neho slusny aparat. co dodat je to odbornik.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 22. September , 2008, 16:10:17 » |
|
aj tato pasaz je dojimava: v dalsej predajni mali model 333, ale predavac nas priamo upozornil, ze nech to radsej ani neskusame...asi tak, co dodat..
skoda ze sa na konci pribehu nedozvedame preco ich vlastne predavac upozornil aby to neskusali
predavac miesto toho aby predal a zarobil bubaky odhovara zakaznikov nekupujte to a dokonca ani neskusajte
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 22. September , 2008, 16:13:43 » |
|
... a obzvlast ten, ktorym sa prepaja Hlava s boxom. ..
kravina.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|