Darthez
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 05. Január , 2009, 18:08:48 » |
|
no, tk to uz je aka mašina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 05. Január , 2009, 18:11:30 » |
|
No... tu by som sa pozastavil... Kamos si kupil Sadowsky basu a hned ju reklamoval. Potaky v prdeli, neladila, atd. - jednoducho vadny kus.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 05. Január , 2009, 18:14:07 » |
|
podla coho je to spoznat,ze je to drevotrieska?
pamatas si stolicky zo zakladnej?:D tak sa pozri do toho burstu a spomen si na stolicku :D drevo ma kresbu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 05. Január , 2009, 18:15:24 » |
|
pamatas si stolicky zo zakladnej?:D tak sa pozri do toho burstu a spomen si na stolicku :D drevo ma kresbu
divne ze na tvojej fotke drzis to iste v rukach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 05. Január , 2009, 18:16:00 » |
|
Pleties si drevotriesku a preglejku. Dva rozlicne pojmy. Drevotrieska je z pilin poskladana(zlepena...neviem presnu technologiu) doska. Preglejka je z platov driev. - niekolko vrstiev.
|
|
« Posledná zmena: 05. Január , 2009, 18:18:50 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 05. Január , 2009, 18:19:55 » |
|
drevotrieskovu gitaru som este nevidel. preglejkove dnes uz predpokladam tiez ziadna firma nerobi, to bola moda so zaciatku 90tych rokov... i ked ktovie ze nevidno cez sunburst kresbu dreva ? ja mam Japan Fender Jazz Bass 60th a tiez ma taky sunburst, ze cez neho nevidno kresbu dreva...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 05. Január , 2009, 18:21:32 » |
|
U každej gitary by malo byt napísané s akého dreva či materialu je zhotovena.U tych čo su s kvalitného dreva to napišou ale u preglejky alebo iných podradných materialov vačšinou mlčia ako partizani
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 05. Január , 2009, 18:24:21 » |
|
divne ze na tvojej fotke drzis to iste v rukach to je fender precision, jasenove drevo, kresba tam je toho sa neboj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 05. Január , 2009, 18:26:45 » |
|
Pleties si drevotriesku a preglejku. Dva rozlicne pojmy. Drevotrieska je z pilin poskladana(zlepena...neviem presnu technologiu) doska. Preglejka je z platov driev. - niekolko vrstiev. veru tak pravdu mas. ale tak ci tak je to zlepenec. by ma zaujimalo ako taka basa hra nezapojena. ale tipujem ze velmi slabo. rezonancne to musi byt bieda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 05. Január , 2009, 19:01:30 » |
|
No... tu by som sa pozastavil... Kamos si kupil Sadowsky basu a hned ju reklamoval. Potaky v prdeli, neladila, atd. - jednoducho vadny kus. Vzdy sa najde vadný kus aj u tej špičkovej produkcie.A taký sa najlepšie predá dobierkou alebo podobne a pak sa môžeš na lamparni stažovat.V Muzikeri maju Gibson o ktorom ten nepríjemný brčkavý čo gitary má na starosti hovorí-super nástroj-pritom je to hluchý neladiaci nástroj bez sustainu.A raz niekoho aj presvedčí.A tam sa tažko reklamuje-mám skusenost. Mal s tou basou smolu ale v tejto kategorii je kvalita zaručená.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 05. Január , 2009, 19:12:45 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 05. Január , 2009, 19:21:08 » |
|
co znamena hluchy nastroj ? viem co znamena hluchy a dreveny gitarista a viem co znamena nezestelovana gitara. ale hlucha gitara neviem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 05. Január , 2009, 19:26:12 » |
|
Rastis..úplný súhlas..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 05. Január , 2009, 19:26:34 » |
|
co znamena hluchy nastroj ? viem co znamena hluchy a dreveny gitarista a viem co znamena nezestelovana gitara. ale hlucha gitara neviem...
Gitara co nerezonuje a mas pocit ze je z umelej hmoty a nie z dreva. Mi snad nechces tvrdit, ze si sa s tym nestretol. Aj Gibsony su v tomto velmi rozdielne, niektore uz nasucho zneju hlasnejsie a su akoby zivsie, drevo sa chveje, ze to citis az v bruchu. Ine zas pripadaju ako kamen, necitis v nich vibracie.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 05. Január , 2009, 19:30:07 » |
|
Gitara co nerezonuje a mas pocit ze je z umelej hmoty a nie z dreva. Mi snad nechces tvrdit, ze si sa s tym nestretol....
mne sa nejak gitary ozyvaju cca obdobne. niektore su polena a neda sa na ne hrat a niektore hraju takmer akoby same, a niektore maju sustain a niektore nemaju, ale to co z nich leze mi leze v podstate z kazdej gitary
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|