Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 23:33:40
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ševo novy amp  (Prečítané 16054 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #30 kedy: 20. Marec , 2010, 12:10:44 »

... čo to tu trepeš za sprostosti...   jaky štrk,jak nehodí na hocičo...  tie boxy sa používaju snád vo všetkych možnych hudobnych štyloch kde je el. gitara... / štrk tam bude len vtedy ked si ho zo dve lopaty hodíš do boxu /  Zdravíčko
a už je to tu zas, jcm 800 je moderny metalovy amp, marshall boxy su super univerzalne na všetko... bože vy marshallisti ste tvrdohlaví Bavím sa skvele
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #31 kedy: 20. Marec , 2010, 12:12:17 »

marshall je x-krat drahsi ako kustom. to nemozes potom porovnavat, snad sa nebudeme o tom dotahovat  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 20. Marec , 2010, 12:12:59 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #32 kedy: 20. Marec , 2010, 12:12:21 »

Ktory Marshall box ? Je ich dost.

Ako som uz kdesi pisal, ze jediny vyborny Marshall box je prave s Greenbackmi.

trufas si toto dat ako vseobecnu pravdu alebo zase len pises za seba a vyznieva to tak ze to pises ako vseobecnu pravdu?  :)
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #33 kedy: 20. Marec , 2010, 12:13:43 »

a už je to tu zas, jcm 800 je moderny metalovy amp, marshall boxy su super univerzalne na všetko... bože vy marshallisti ste tvrdohlaví Bavím sa skvele

ale to podsuvas zase nieco ine. mna nemusis urazat "mashallizmom" :) ja len konstatujem fakty - vsade je stale najviac Marshall boxov, takze take neuniverzalne nebudu - to je cele.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #34 kedy: 20. Marec , 2010, 12:15:19 »

marshall je x-krat drahsi ako kustom. to nemozes potom porovnavat, snad sa nebudeme o tom dotahovat  Bavím sa skvele

ale Ti unika pointa debaty. Pelko sa tu pozastavoval, ze naco menil Kustom za Marshall, ktory sa hodi akurat tak na starodavny metal. a ja som k tomu reagoval, ako som reagoval - ze Marshall je v poriadku box a je lepsi, ako Kustom.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #35 kedy: 20. Marec , 2010, 12:15:36 »

trufas si toto dat ako vseobecnu pravdu alebo zase len pises za seba a vyznieva to tak ze to pises ako vseobecnu pravdu?  :)
Trufam si to dat ako svoj nazor a nazor x ludi, ktory si mali moznost vybrat pri nahravani medzi Marshall boxmi od Vintage, Greenback a G12T. Žmurk

GB maju zivsi charakter, skvelo si rozumeju s kadecim, su vybudenejsie ako V30 (kedze ide o 25 watt reprak, hoci dB maju rovnake) a nevrieskaju do vysiek jak V30.
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #36 kedy: 20. Marec , 2010, 12:17:26 »

ale to podsuvas zase nieco ine. mna nemusis urazat "mashallizmom" :) ja len konstatujem fakty - vsade je stale najviac Marshall boxov, takze take neuniverzalne nebudu - to je cele.
to máš pravdu, ale či sa to dá považovať za merítko kvality a univerzality... aj fábií sa po cestách prevážajú tisícky  :) trebars je veľmi obľúbená dvojica dual recto + marshall box, a musím uznať, hrá to subjektívne dosť zle, takže neviem prečo je táto dvojica tak obľúbená... Asi nezostalo pri kúpe hlavy na box , alebo som hluchý  :)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #37 kedy: 20. Marec , 2010, 12:17:48 »

...ja len konstatujem fakty - vsade je stale najviac Marshall boxov...
Mozno to je aj dobou, predsudkami, reklamou, marketingom, pripadne zivotnym stylom...  Bavím sa skvele
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #38 kedy: 20. Marec , 2010, 12:18:34 »

ale Ti unika pointa debaty. Pelko sa tu pozastavoval, ze naco menil Kustom za Marshall, ktory sa hodi akurat tak na starodavny metal. a ja som k tomu reagoval, ako som reagoval - ze Marshall je v poriadku box a je lepsi, ako Kustom.

ja mam ten isty nazor ako on, ked ma menit kustom za nejaku bednu, tak za poriadnu, nie marshall, ktory mozno hra lepsie ako kustom, ale hra zle
« Posledná zmena: 20. Marec , 2010, 12:19:17 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #39 kedy: 20. Marec , 2010, 12:19:36 »

ja mam ten isty nazor ako on, ked ma menit kustom za nejaku bednu, tak za poriadnu, nie marshall
S tymto suhlasim. Spokojnost je najdolezitejsia, nez kompromisy... :)
Zaznamenané

tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #40 kedy: 20. Marec , 2010, 12:21:01 »

... čo to tu trepeš za sprostosti...   jaky štrk,jak nehodí na hocičo...  tie boxy sa používaju snád vo všetkych možnych hudobnych štyloch kde je el. gitara... / štrk tam bude len vtedy ked si ho zo dve lopaty hodíš do boxu /  Zdravíčko

Mal som Marshall boxy-1936 aj 1960 s G-12 75 teraz mám Orange box a je omnoho menej štrkový - mne sa páči viac.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #41 kedy: 20. Marec , 2010, 12:24:21 »

... ja som neni marshalista ani žiadny  fanatik do nejakej inej značky...     neviem,či tie" poznatky" o M boxoch  máš z praxe alebo si to vyčítal na nejakom fore,prípadne alebo si hral na nejakom rozjebanom marshall boxe / a tych sa tula po slovensku dost/  ale nemaš pravdu... Na zdravie!
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #42 kedy: 20. Marec , 2010, 12:29:44 »

Mal som Marshall boxy-1936 aj 1960 s G-12 75 teraz mám Orange box a je omnoho menej štrkový - mne sa páči viac.
  štrkovy- najjebnutejší vyraz aky som v suvislosti s git. zvukom počul,to mohli vymysliet len slov. "gitarové hviezdy"  Na zdravie!  
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #43 kedy: 20. Marec , 2010, 12:30:23 »

Zrno - este lepsie.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #44 kedy: 20. Marec , 2010, 12:38:02 »

no ved jasne ze znie jak strk.. proste to tak je a treba sa s tym zmierit..  jediny marshall box co sa mi pozdaval bol s greenbackmi.. ci co to bolo
« Posledná zmena: 20. Marec , 2010, 12:38:27 od kaolko » Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.071 sekund, 23 otázok.