|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 06. Máj , 2009, 15:06:15 » |
|
suepr to znie, vie sa aj priblizna cena?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 06. Máj , 2009, 15:14:08 » |
|
suepr to znie, vie sa aj priblizna cena? okolo 2900 dolacov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 06. Máj , 2009, 16:09:16 » |
|
Super,veľmi sa mi páči od nich preamp CAE 3+SE-ukážka http://U nás na to hrá Dušan Antalík,cez konce VHT:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 06. Máj , 2009, 16:14:34 » |
|
okolo 2900 dolacov pohoda skoda ze som uz basak ale do druhej kapely ku gitare by to nebolo odveci poriesit...myslis ze to casom klesne? kupit z druhej ruky asi bude problem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 06. Máj , 2009, 16:19:39 » |
|
Neviem si pomôcť ale nič až tak velmi vynimočného na tom nevidím.V nechvalne známom Muzikeri teraz maju Rivera-halva box,a komba rôzné.Tie ma viac oslovili.Len na odskúšanie to tam maju potom to ide do pražského muzikeru a naspat nemecko odkial to došlo.V USA Rivera teraz velký boom zažívá a válcuje aj osvedčené mesy a iné.Je to pre nich nové.Ceny ako pri mesách.Možno aj vyššie.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 06. Máj , 2009, 16:24:34 » |
|
pohoda skoda ze som uz basak ale do druhej kapely ku gitare by to nebolo odveci poriesit...myslis ze to casom klesne? kupit z druhej ruky asi bude problem casom asi sotva lebo to nieje seriova vyroba ale custom shop a pochybujem ze to na slovensku okrem antalika niekto ma...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 06. Máj , 2009, 16:27:19 » |
|
Neviem si pomôcť ale nič až tak velmi vynimočného na tom nevidím.V nechvalne známom Muzikeri teraz maju Rivera-halva box,a komba rôzné.Tie ma viac oslovili.Len na odskúšanie to tam maju potom to ide do pražského muzikeru a naspat nemecko odkial to došlo.V USA Rivera teraz velký boom zažívá a válcuje aj osvedčené mesy a iné.Je to pre nich nové.Ceny ako pri mesách.Možno aj vyššie.
Rivera je stará firma-nič nové.Všetko je len vec ako Ti to sadne,čo Ťa osloví.CAE preamp je skoro povinná výbava USA gitaristu,bolo to použité na mnohých nahrávkach všetkých možných štýlov ....Stojí za tým Bob Bradshaw,skvelý výrobca ovládacích kontrolérov atd.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 06. Máj , 2009, 16:30:05 » |
|
Viem že stará firma.Pár našich gitaristov na tom hrálo svojho času.Len toto nove veci a ako hovorím vraj prežívajú boom hlavne v štátoch.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 06. Máj , 2009, 16:33:09 » |
|
Tieto ampy, preampy poznam uz hodnu chvilu. Vyzeraju to byt fakt superslusne hlavy, preampy. V Amerike su dost pouzivane, hlavne bluesovymi gitaristami, pritom režu fajny High gain V Muzikuse bol raz rozhovor s nejakym gitaristom, ktory to pouzival spolu s gitarami Suhr. Niekde by to chcelo vyskusat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 06. Máj , 2009, 16:36:11 » |
|
Tieto ampy, preampy poznam uz hodnu chvilu. Vyzeraju to byt fakt superslusne hlavy, preampy. V Amerike su dost pouzivane, hlavne bluesovymi gitaristami, pritom režu fajny High gain V Muzikuse bol raz rozhovor s nejakym gitaristom, ktory to pouzival spolu s gitarami Suhr. Niekde by to chcelo vyskusat... V týchto končinách ťažko ,bohužial.Ale nahrávali na tom aj Megadeth.Vlastne aj uživatel Civoš používa ten preamp.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 06. Máj , 2009, 16:37:21 » |
|
V týchto končinách ťažko ,bohužial.Ale nahrávali na tom aj Megadeth.Vlastne aj uživatel Civoš používa ten preamp. Mne sa zda, ze aj Miso Kolo mal nieco, ci to bol Carvin ? nepamatam...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 06. Máj , 2009, 16:38:25 » |
|
Mne sa zda, ze aj Miso Kolo mal nieco, ci to bol Carvin ? nepamatam...
CAE to nebolo.Mal českú kópiu Soldana X 88.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 06. Máj , 2009, 16:43:00 » |
|
hehe... žiaden aparat z vas dobreho gitaristu nespraví. Tak snívajte a cvičte. Možno raz .....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 06. Máj , 2009, 16:43:41 » |
|
hehe... žiaden aparat z vas dobreho gitaristu nespraví. Tak snívajte a cvičte. Možno raz ..... AJ v aparate vidim velku inspiraciu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|