mne sa to paci a viem si predstavit charakter a znie to hutne... A hyenik povedz, ze ty nie
predstavit si to samozrejme umim, ale neslysim to
a o tom je cely tenhle buznys... ze si lidi predstavuji co slysi, kupuji si to, "poslouchaji" loga, a pak o tom svadeji flamewary na forech, protoze jejich soukrome predstavy se podstatne odlisuji.
I z cernobile fotky si jde predstavit barva, ale videt neni, a ve skutecnosti nakonec muze byt uplne jina nez je tvoje predstava.
Proto se porad opakuju, ze ze spatne ukazky nejdou delat zadne zavery.
a jestli nekdo porad vychazi jenom z nejakych svych predstav (jako napr. progac) tak o skutecnem zvuku nevi vubec nic a tim padem je s nim diskuze vlastne nemozna, protoze ti bude tvrdit o tmavemodre ze podle neho je spis hneda....
Navic kazde ucho fyziologicky slysi trochu jinak, a kazdy z nas ma v oblibe jine barvy (napr. ja nesnasim fialovou, ale nikdy nemuzu rict ze to je SPATNA barva, jenom me se nelibi). Prave proto je dulezite aby ukazky byly kvalitne nahrane, protoze jinak to bude porad dokola akorat "tančení o architektuře" (Zappa) misto diskuzi.
Ale treba vas tohle nesmyslne mlaceni prazdne slamy nad "ukazkama" zprasenyma ultralevnyma mikrackama z kamer bavi, a bavi vas si predstavovat jak aparaty hrajou.... ja si je teda radsi spis doopravdy poslechnu