Asi pred rokom som postavil zopar zosilovačov s TDA7294. Ako koncovy zosilovac na pocuvanie hudby alebo subwoofer sa mi osvecil. Ak ma pamat neklame je to CMOS zosilovac, a kupoval som samotny integrac za kolo 300 Sk. V tom zapojeni, ako som ho pouzival ma prekvapil nizky sum. No niektore kusy boli strasne citlive. Dostalo sa mi do ruk za sebou asi 3 ks, co za zahadnych okolnosti pustil nenavratne minus pol priamo na vystup, a mohol som osadit dalsi. Inak ten stvrty funguje v tom istom plosaku dodnes.
Ale ja by som skor odporucal, ked uz modulova skladacka, tranzistorovy koncak napr. FMD1200, co je MOSFET 120/70W (4ohm/8ohm). Ja som ho trapil so zvysenym napajanim na cca 100W, ale musis ho trosku upravit, v navode co dostanes k nemu su popisane potrebne kroky. Vyhodou je nastavitelna nula a predpatie. Najdes ho na stranke
http://www.ezk.cz/stavebnice_moduly/fmd1200.htm. Len pozor na uzemnenie, minus zeme a signalu musi byt oddeleny. Ja som to riesil na vzor Peavey Bandit.Nebudem to dalej rozpisovat, vsak ked ta to zaujme mozem popisat viac... A predzosilovac by som za kazdych okolnosti skor elektronkovy. To skreslenie sa neda napodobnit tranzistormi. Alebo ak by som sa pohrabal v schemach, natrafil by som na home made boss metal zone. Alebo aj komplet Bandit.
Ale zapojenie aj toho FMD-cka mam kdesi.