Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Igor Keller guitars

Started by guitman, 02. Marec , 2004, 09:04:24

RobG

1955 Gibson Les Paul po rok a pol robote majstra Kellera, detailný report urobim neskor.

futox

:bravo: teraz som ešte te zvedavejší.

Locksmith

rastis

nejaky byvaly Goldtop ? a taketo javory tam davali ?

RobG

Gibson Les Paul Special z roku 1955
Vdaka Robertovi, Progimu a Igorovmu súhlasu som kupil v Londýne korpus Les Paúa z roku 1955, našťastie bez zlomenín ..a začala tŕnistá put ;-)

futox

Teraz by bolo zaujímave to porovnať s dobovým štandardom. RobG neuvažoval si aj  o prerobení do pôvodného stavu /special/ ?
Ale takto stým TOPom to vyzerá famózne, Igor je majster klobúk dole.

rastis

Quote from: futox on 09. November , 2018, 15:16:07
Teraz by bolo zaujímave to porovnať s dobovým štandardom. ..

v 55 este neboli, ale v 58 uz hej, mam doma dva, dobehni a porovname  :evil:

RobG

Ja som chcel Joe Perry 59 burst... Igor to trafil neskutočne, dodržal vsetky historic specs...Honduras mahagon a Rio palisander, gitara velmi lahka, 60 rocne drevo...

RobG

Dal som tam Seymour Duncan 59 snimace ale idem testovať asi 5 sad
70s T topy
PAF Gibson
Suhr
83 Tím Shaw

elektrika CTS 500, 50 wiring, nulak kosť

nejdú z toho tóny ale muzika ;-)

futox

Quote from: rastis on 09. November , 2018, 15:33:54
v 55 este neboli, ale v 58 uz hej, mam doma dva, dobehni a porovname  :evil:

Nebudu mat v muzikeri?  :laugh:

futox

Musi to byt paráda, gratulujem.

proghopik

Pekne :), mal by si tam capnut nejake 63-65 patent number snimace, alebo aspon ku kobylke jeden a ku krku skory 66-74 T-Top nejaky. Alebo ked nove, tak Throbaky.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Vladis

Throbaky viac ako odporucam, mam ich na LP Standardke a nedam na ne dopustit

kaolko

Aj ti to nieco pripomina co uz si mal predtym? Vyzera to ako super kus prace, parada.

RobG

Pripomína mi to 74 custom ale je to ovelaaa farebnejšie a zvukovo mohutnejšie...nikdy som nechápal ako moze Gary Moore zavesiť Ton do luftu a vibratom ho nechat znieť ... Igor sa na tom namakal, špekulovali sme...výsledok stoji za to