brdo prvy
|
|
« Odpoveď #180 kedy: 03. November , 2009, 12:11:29 » |
|
No ja som ten koncert az tak neprezival.Trochu som sa nudil ,bo to nebol az taky nařez,aky som cakal.No hold ,Rockovy dinosauri su uz stary a nevladzu. ..mimochodom ,tie male technicke nedostatky mal potesili a prebrali s monotonnosti. Napr...Howovi dali zozladenu spanielku spevakovi nezapojili gitaru a v jednej skladbe sa tak sekli ,ze gitarista ostal zarazeny ,jak tvrde Y ...ze to de sme ??...ale hned sa zorientoval a slapali dalej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #181 kedy: 04. November , 2009, 20:00:04 » |
|
ze nevladzu ? ved drtili 2 hodiny aj 15 minut bez prestavky... to je dost slusny vykon. to ani dnesne soplave hip-hap-hopove skuiny nevladzu dat take vystupenie no a ta rozladena gitara, ta aj mna pobavila ... ale pravdupovediac, mohol hrat dalej, ja som nepocul ze je rozladena :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #182 kedy: 04. November , 2009, 21:52:09 » |
|
skoda toho tepleho kanadskeho spevaka...spieval velmi dobre ale jeho tanecne kreacie vyznievali akoby bol epilepticky geriatrik na viagre...a mozno bolo len dobre ze zabudli mu tu spanielu zapojit :D...ale inac fasa koncert...na to ze som tam isiel s malou dusickou a okrem 1 veci nic nepoznal, som odchadzal spokojny...
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #183 kedy: 05. November , 2009, 13:19:11 » |
|
ze nevladzu ? ved drtili 2 hodiny aj 15 minut bez prestavky... to je dost slusny vykon. to ani dnesne soplave hip-hap-hopove skuiny nevladzu dat take vystupenie no a ta rozladena gitara, ta aj mna pobavila ... ale pravdupovediac, mohol hrat dalej, ja som nepocul ze je rozladena :-D to ano.program mavaju tradicene taky dlhy ,ale spomalene hrali uz 2 skladbu a to nema s vytrvalostou nic spolocne...jaj ,setrili sa ,uz chapem Inac to rozladenie by som si nevsimol ani ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #184 kedy: 06. November , 2009, 15:32:09 » |
|
skoda toho tepleho kanadskeho spevaka...spieval velmi dobre ale jeho tanecne kreacie vyznievali akoby bol epilepticky geriatrik na viagre...a mozno bolo len dobre ze zabudli mu tu spanielu zapojit :D...ale inac fasa koncert...na to ze som tam isiel s malou dusickou a okrem 1 veci nic nepoznal, som odchadzal spokojny...
ako vies ze je ten spevak teply ? ty si gay ? to spoznas ak je niekto teply ? a ako vies ako vyzera epilepticky geriatrik na viagre ? stava sa ti to casto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #185 kedy: 10. Jún , 2010, 07:24:59 » |
|
len na primpomenutie jedna pekna vec od yes v super forme v roku 2002 (ja bol som na koncerte v prahe, toto je z amstru)
bol to skvely koncert
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #186 kedy: 08. Júl , 2010, 14:31:55 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #187 kedy: 09. Júl , 2010, 08:57:53 » |
|
budem zlomyselny teraz (ale nikomu sa nic vazne zda sa nestalo nastastie) : to sa uz Pan progBoh nemohol pozerat na to co vyvadzaju s tym cover spevakom... :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #189 kedy: 11. Júl , 2011, 07:46:19 » |
|
po 10 rokoch novy Yes - "Fly From Here"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #190 kedy: 11. Júl , 2011, 18:52:23 » |
|
teraz si idem trosku naka... teda, vobec nie som nadseny z posledneho personalneho vyvoja vo vnutri yes, ale musim uznat, ze nova doska, ktoru som uz pocul (a stale pocuvam) ma prijemne prekvapila. nejde samozrejme o ziadne novatorske dielo, ale prekvapili ma tym, ze cele je to spravene velmi inteligentne a v ich charakteristickom duchu a "farbach" takpovediac. coho som sa najviac obaval, okrem nedostatku invencie - ucasti benoita davida - sa nakoniec celkom filistinsky otocilo v prospech veci v tom, ze album znie ako pokracovanie albumu "drama" zo 70 rokov. pocut charakteristicky rukopis producenta (aj vtedajsieho) trevora horna a klavesaka (aj vtedajsieho) tony kaye-a. a prave na volakedajsi hornov vokal sa podoba aj prinos benoita davida - cize, napriek tomu, ze mi tazko padne, ze na tomto vobec nie zlom albume nespieva moj progovy papez jon anderson, som nie sklamany, ale skor navnadeny a ich buducu bratislavsku zastavku (ak bude) tentoraz nevynecham.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #191 kedy: 12. Júl , 2011, 16:03:59 » |
|
aha, yesfan znamena akoze fanusik yes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #192 kedy: 12. Júl , 2011, 16:07:27 » |
|
aha, yesfan znamena akoze fanusik yes nofan!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #193 kedy: 12. Júl , 2011, 16:26:40 » |