Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Marian Fero a jeho gitary

Started by Majo Fero, 16. Február , 2006, 10:13:14

Branko

RobG

..ale čo keď začne..Majo je perfekcionalista... :drink:

styrioci

Quote from: Majo Fero on 30. Máj , 2011, 11:21:43
humbucker TB-4 S.Duncan
a ako sa ti to paci? lebo tusim si spominal, ze v mahagoniovej gitare sa ti to az tak nepacilo

Majo Fero

Quote from: styrioci on 30. Máj , 2011, 11:23:24
a ako sa ti to paci? lebo tusim si spominal, ze v mahagoniovej gitare sa ti to az tak nepacilo
kupodivo som asi dospel, alebo co  :laugh: ale do stratov ta TB-4 celkom pasuje
na dzn-dzn to nie je, ale ako standartny rockovy (spevavy) strat moze byt

rastis

PanTau

Branko

fuuu... nevyzera to 2krat pekne... Ale tak, dolezite jak to hra samozrejme. :)

ff

Quote from: rastis on 30. Máj , 2011, 22:08:23
strasne barbarstvo, sorry  :uff:
Konečne je z toho poriadna gitara :drink:Ak by mal niekto záujem o piliny z custom shop jelše,tak sú na predaj.10 dekov za tri eurá,jako treska-ale bez rohlíkov... :drink:

spyros

Quote from: ff on 31. Máj , 2011, 08:24:04
Konečne je z toho poriadna gitara :drink:Ak by mal niekto záujem o piliny z custom shop jelše,tak sú na predaj.10 dekov za tri eurá,jako treska-ale bez rohlíkov... :drink:

Tie piliny su NOS alebo relic?

PS: Inak nieco hnusnejsie ako STUDENTKSA treska som mozno ani nejedol. Pozor na nu!
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

Majo Fero

Nejake novinky, co som si vsimol ze som neuploadol :)

Fender CustomShop 1957 HeavyRelic (jasen/javor, vaha 2.9kg)

Majo Fero

Gibson LP Standard 1993

Majo Fero

a jeden uplne novy Telecaster v spolocnej spolupraci s KATOm, Julom Bernatom

telo: mahagon/gabon
krk: mahagon
hmatnik: jatoba

snimace: Gibson490T + Fender CS TwistedTele
rozpinanie cievky pri kobylke, 3-way switch
dvojfarebny binding na tele
čertica na hmatníku  :evil:

glamrocker

RobG

Majko  :bravo:....ale všetko Ti hrá dobre, lebo si dobrý muzikant...som zvedavý, dokedy to budeš ešte riešiť :-) pozerám práve Števa Bugalu s mojím modrým Stratom v Legendách..to bola gitara u mňa navždy :-) teraz som odohral 3 kluby v brne na vytunenom Fokuse s Marshallom AVT..Výsledok ? Kšefty v Prahe, Ústí...som rád, že som tam nemal drahý fender a Gibson..fajčilo sa tam ako v Marakeši :-) nechcem mať z bielej gitary tak skoro Ivory...

držím palce a nech gitary slúžia Tebe a nie ty im... :zdar: :drink:..dojdi niekedy na kávičku...

Majo Fero

Quote from: RobG on 15. November , 2013, 22:05:41
Majko  :bravo:....ale všetko Ti hrá dobre, lebo si dobrý muzikant...som zvedavý, dokedy to budeš ešte riešiť :-) pozerám práve Števa Bugalu s mojím modrým Stratom v Legendách..to bola gitara u mňa navždy :-) teraz som odohral 3 kluby v brne na vytunenom Fokuse s Marshallom AVT..Výsledok ? Kšefty v Prahe, Ústí...som rád, že som tam nemal drahý fender a Gibson..fajčilo sa tam ako v Marakeši :-) nechcem mať z bielej gitary tak skoro Ivory...

držím palce a nech gitary slúžia Tebe a nie ty im... :zdar: :drink:..dojdi niekedy na kávičku...
Dakujem Robko.  :drink: Velice rad zajdem na kavicku prave s tebou.  :on1: