Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Guitarfest 2007

Started by Pitu, 07. Marec , 2007, 10:55:14

Pitu

Quote from: iMbUS on 03. Apríl , 2007, 08:39:06
no a pitu, ako ide predpredaj?

Uvidím, keď prídem z lyžovačky.
A čo si zvedavý.. :)

yesfan

Guitar fest 2007 ? super, dobrá správa. bohuzial, pre mna opat nastava neprijemny zakryt - 18. maja Spocks Beard vo Viedni :-), jesto nejaky prehlad programu podla dni? asi ano, popozeram
"There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self." Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/

swordy

ahooj pitu, kurna sere ma ze som vcera zabudol na toho friedmana zobrat plagat...:( myslel som na to kazdy den a nakoniec zabudnem:( no nic , zato inde bude viac:)

Pitu

v pohode. Sprav samostatnú tému o koncerte Friedmana. (Aký bol?)

katarina

Ach jaj... :blush: Som smutna...vyzera to tak, ze zase nebudem moct dojst... :'( :( Ale stale pevne verim, ze sa mi podari aspon jeden den...

iMbUS

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

Roberto

urcite v tom bude nejaky frajer  :laugh:
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

katarina

imbus! roberto! neni v tom frajer! ale ksefty...a kseft je svaty... :P

katarina

Pitu? Su este, resp.budu este listky na piatok? :blush:

Pitu

Quote from: katarina on 03. Máj , 2007, 10:39:14
Pitu? Su este, resp.budu este listky na piatok? :blush:

Jasne. ;)

katarina

hopík

Pitu ,budu sa dat kupit listky priamo na mieste, v niektory den festu ?

Martinlm

Budu sa dat, je to na plagate. Malymi pismenkami nalavo od Juraja Griglaka. Na mieste: 360Sk.

Pitu

Tak tak, budú sa dať aj na mieste.

Nezabudnite, že kto chce ísť len na jedeň koncertov, môže absolvovať aj sobotné workshopy - lístok 1 koncert + sobotné workshopy je za 400,- (aj na mieste), takže sa oplatí.

V predpredaji je permanentka za 550,- (11 koncertov a cca 7-8 workshopov), jeden deň koncertov za 300,- a samostatné workshopy za 300,-.

jozef sivák

planuje sa ta stranka aj doplnit napr v kolonke gitaristi nic nieje alebo ine akcie tam tiez nic ???
:)