Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Bubenici a bicie

Started by , 10. Jún , 2005, 18:51:45

Ktoreho bubenika si najviac cenite a preco??

Majo Fero

Cenim si viac bubenikov. DaveWeckl - bomba latina, hodne rytmusu na gitare cerpam prave od neho. MikePortnoy - excelentny progress. Valihora - uzasne citenie v rytmuse a vynikajuci prednes.

Darthez

Bill Ward, Boby Rodinelli, Cozy Powell Jimi DeGrasso
BOOGIESOUND

za rock  ]:-> a za gemer  :drink:

stagemaster

Billy Cobham, Denis Chambers, Dave Weckl, Steve Smith, Mike Portnoy, Angelo Kelly a vela dalsich.... mam ich trochu viac....
www.facebook.com/coloredpeoplemusic
www.bandzone.cz/coloredpeople
www.bandzone.cz/10dance

KoRnAk

Dave Eric Grohl, David Silveria...

MageZ

Mike Portnoy, Gene Hoglan, Sean Reinert, Richard Christy, Paul Bostaph, Nick Menza, Martin Lopez, Martin Valihora...

Ja mam naj Davida Silveriu pre jeho napaditost,rytmus,prejav..No Mike Portnoy je fakt chory mal som moznost ho vidiet na DVD a bol som ohromeny.Grohl v danom style ukazal maximum

Celkom dobrá stránka pre bubeníkov, obdoba tohto fóra http://www.sferabubeniku.info/

A.J.

Mike Portnoy, Billy Cobham, Marco Minnemann, Mike Bordin a so slovenskych Marcel Buntaj a Martin Valihora

Jimi Cimbala

Mickey Dee,Snowy Shaw z bigbeatakov a Weckl,Cobham,Gadd,Smith z Jazzistov.Zo Slovenskych jednoznacne E.Fratrik.

rastis

Prave pocuvam neboheho Karola Olaha, ktory hraval vo Fermate. Zo slovenskych bubenikov hraval za mlada velmi napadito Dusan Hajek a kym neemigroval tak Pavol Kozma. Zo zahranicnych ma bavilo pocuvat Billyho Cobhama, Michaela Waldena... Ale aj Lombarda :).

stagemaster

a som zabudol na slovenskych..:)...tu je to jednoznacne Martin Valihora....a samozrejme Buntaj
www.facebook.com/coloredpeoplemusic
www.bandzone.cz/coloredpeople
www.bandzone.cz/10dance

Moze sem niekto supnut nejaku vec od Valihoru??Este som ho nepocul hrat ale pocul som o nom vela

rastis

TyLeR - kup si nejake cedecko, kde hra, urcite Ta to nezruinuje a jemu to mozno prida na chuti bubnovat dalej :) Kedze sme v gitarovom fore, doporucil by som Fermatu X napriklad.

iMbUS

ja sa budem asi opakovat, ale Mike Portnoy. Nevidel som u nikoho taku pestru, presnu, napaditu hru ako u neho. Este mam rad celkom Iana Paica alebo zo speedovych kapiel Uliho Kusha (ex-helloween, masterplan), Mike Terrana (Rage, ex-grapow, ex-malmsteen, axel rudi pell)
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212