Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 19:04:57
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chcem sa vyjadrit ...  (Prečítané 53960 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #195 kedy: 01. Marec , 2009, 10:55:22 »

Nie dobry napad Beeee

prelozene z liptovskomikulaskeho dialektu, si chcel povedat, ze zly napad ?
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #196 kedy: 01. Marec , 2009, 11:07:35 »

ak mozem za martina, tak ja ako tlmocnik z liptovskomikulaskeho dialektu vravim, ze ano. myslel zly napad Bavím sa skvele
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #197 kedy: 01. Marec , 2009, 11:15:59 »

Nesuhlasim... tie Styriociho argumenty su popreplietane, pises o sebe, ze ty si bol zodpovedny uzivatel a zaroven pises, ze treba obmedzovat kazdeho noveho uzivatela... a teraz mi napis, ze ty by si s tym vtedy problem nemal a dostavame sa roviny, kedy sa niekto snazi robit rozhodnuetia miesto ineho. Kazdy ma svoju mieru zodpovednosti tak nech sa stara, tak ako si sa staral ty sam o seba Neser ma!
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #198 kedy: 01. Marec , 2009, 11:20:59 »

Nesuhlasim... tie Styriociho argumenty su popreplietane, pises o sebe, ze ty si bol zodpovedny uzivatel a zaroven pises, ze treba obmedzovat kazdeho noveho uzivatela... a teraz mi napis, ze ty by si s tym vtedy problem nemal a dostavame sa roviny, kedy sa niekto snazi robit rozhodnuetia miesto ineho. Kazdy ma svoju mieru zodpovednosti tak nech sa stara, tak ako si sa staral ty sam o seba Neser ma!

ale 90% z novackov sa nestara, ma pici :)
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #199 kedy: 01. Marec , 2009, 11:22:26 »

ale 90% z novackov sa nestara, ma pici :)
no a to je ten problem
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #200 kedy: 01. Marec , 2009, 11:36:36 »

ok..keby si bol admin, tak by si chapal o com rozpravam... ja admin som, sice na inom fore, a robim to v ramci svojho volneho casu, nastastie tam nie je vela uzivatelov, ale keby sa tam riesil prave takyto problem, tak by som navrhol prave toto riesenie.. vsetko je o ochote uzivatela akceptovat pravidla, ak sa admini rozhdonu zaviest nejake pravidla v dobrej viere, ze to foru pomoze, tak uzivatel, ktory ma zaujem na fore fungovat tie pravidla isto akceptuje.. pristup, ktory sa spolieha na ludi, ze by mali byt uvedomeli nic nevyriesi, pretoze v drvivej vacsine pripadov, o ktorych sa bavime, novaciskovia vekovej kategorie do 15-16 rokov taka nie je... teba rodicia nevychovavali? rovno cakali, ze budes vsetko vediet a ako sa mas spravat? vlastne teba vychoval melisko Bavím sa skvele
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #201 kedy: 01. Marec , 2009, 11:55:26 »

hento stymi 10mi prispevkami je fajn, tiez ma to uz par krat napadlo asi to tak bude.
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #202 kedy: 01. Marec , 2009, 12:09:51 »

hento stymi 10mi prispevkami je fajn, tiez ma to uz par krat napadlo asi to tak bude.
podla mna 10 je ideal, co 4 oci pisal ze 30 alebo este viac je uz dost nerealne
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #203 kedy: 01. Marec , 2009, 12:17:21 »

podla mna 10 je ideal, co 4 oci pisal ze 30 alebo este viac je uz dost nerealne
Pozabudli ste na jednu vec.
Nemozte brat kazdeho novacika ako novacika fora. To, ze ma niekto 5 prispevkov neznamena, ze je UPLNY novacik a sedi prvykrat na fore. Na nejakom inom fore moze mat aj 7652 prispevkov. Cize zasa mi to pride nerealne, s tymi prispevkami.
Pretoze moze sa tu zaregistrovat "novacik", ktory chce serioznu odpoved a na nu potrebuje zalozit aj patricnu temu a nedocka sa jej, pretoze MUSI napisat aspon 10 prispevkov - dovolim si tvrdit, ze tych 10 (ked nie 10, tak 8 ) je OT jak svina.
Najlepsie riesenie mi pride navrh Johnza, ktory tu uviedol nejake forum, kde bola sekcia FAQ pre novacikov. - a to sa nemusi tykat len otazok chodu fora, ale hlavne novacikovia, alebo lepsie povedane ZACIATOCNICI, ktori hladaju svoj prvy zivotny amp, gitaru, atd....atd...atd...
 Na zdravie!

EDIT: Zasa opakujem, potom su zbytocne zasrane serioznejsie temy, typu Aparaty, efekty, atd...
« Posledná zmena: 01. Marec , 2009, 12:19:19 od Branko » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #204 kedy: 01. Marec , 2009, 12:19:01 »

restrikcia, co nic neriesi... v skutocnosti ani nie je co riesit... vsak zadefinujme si problem - novacikovia s hlupymi dotazmi ? toto sa riesi ?

mili elitari - vymente uzivatelov a bude to fasa. s tymito, co su tu teraz moc toho nezriesite, ani ked sa poserete a mozte vymyslat pravidiel a restrikcii, co Vam hrdlo raci...  Žmurk
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #205 kedy: 01. Marec , 2009, 12:22:52 »

restrikcia, co nic neriesi... v skutocnosti ani nie je co riesit... vsak zadefinujme si problem - novacikovia s hlupymi dotazmi ? toto sa riesi ?

mili elitari - vymente uzivatelov a bude to fasa. s tymito, co su tu teraz moc toho nezriesite, ani ked sa poserete a mozte vymyslat pravidiel a restrikcii, co Vam hrdlo raci...  Žmurk

treba tu zaviest SEGREGACIU novacikov!!! Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 01. Marec , 2009, 12:24:38 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #206 kedy: 01. Marec , 2009, 12:25:28 »

nie, treba aj tuto temu zamknut, lebo sa to stale toci dokola  Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #207 kedy: 01. Marec , 2009, 12:26:00 »

...

EDIT: Zasa opakujem, potom su zbytocne zasrane serioznejsie temy, typu Aparaty, efekty, atd...

och - aby sa nahodou tema "marshall vs. mesa boogie" necitila zle vedla temy "poradte kokotinu za 5 korun"  No hanbím sa..
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #208 kedy: 01. Marec , 2009, 12:28:35 »

och - aby sa nahodou tema "marshall vs. mesa boogie" necitila zle vedla temy "poradte kokotinu za 5 korun"  No hanbím sa..
Tak v teme Marshall vs. Mesa boogie som sa docital nahodou zaujimave info, pricom kokotina za 5 korun asi nic... Bavím sa skvele Ale sak raď kazdemu, ked Ti to nerobi problem a neuraza Ta to. Mna to neuraza, ale ani nezaujima a nebavi kazdy druhy den odpovedat (a hlavne citat) niekomu na otazku, ci je toto kombo popici na metal.  ha ha ha
 Na zdravie!
« Posledná zmena: 01. Marec , 2009, 12:29:22 od Branko » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #209 kedy: 01. Marec , 2009, 12:31:24 »

... a nebavi kazdy druhy den odpovedat (a hlavne citat) niekomu na otazku, ci je toto kombo popici na metal.  ha ha ha
 Na zdravie!

holt - si dalej, predsa len za ten cas, co si na fore si sa pren uz uplne vyplul, chapem Ta  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.061 sekund, 23 otázok.