Valla
|
|
« Odpoveď #150 kedy: 12. Apríl , 2008, 19:58:39 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #151 kedy: 12. Apríl , 2008, 20:01:18 » |
|
Tvoje je tiez pekne a k tomu este aj zabavne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #152 kedy: 12. Apríl , 2008, 20:01:50 » |
|
Tvoje je tiez pekne a k tomu este aj zabavne tak vies treba sa zabavit
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #153 kedy: 15. Apríl , 2008, 09:35:22 » |
|
Zosik uz hra na zvukove ukazky sa moc necitim, ked ku mne pride Roberto tak nieco nahrame Finalne nastavenie necham na Udvarosa, predsa len on ma doma laboratorium.... ja nemam ani osiloskop
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #154 kedy: 15. Apríl , 2008, 10:35:09 » |
|
ale neee
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #155 kedy: 15. Apríl , 2008, 17:08:02 » |
|
Nakoniec predsa pridam dve ukazky ako zosik hra (nehodnotte prosim rytmus a chyby) Ukzky boli nahrane mikrofonom philips, repro celestion g12t - 75, gain 10, master 2, m - t - b 5, presence 8
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #156 kedy: 15. Apríl , 2008, 17:12:11 » |
|
spoznal som tam toy dolls co za snimace su to ?
|
|
« Posledná zmena: 15. Apríl , 2008, 17:15:14 od brko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #157 kedy: 15. Apríl , 2008, 17:29:31 » |
|
Nebolo to moc potichu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #158 kedy: 15. Apríl , 2008, 17:41:17 » |
|
igor už si sprav len tube skreemera a ideš
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #159 kedy: 15. Apríl , 2008, 19:31:38 » |
|
hra to jak svina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #160 kedy: 16. Apríl , 2008, 07:28:30 » |
|
No super.Uz sa tesim na poradne " šnicle " Treba to vyknedlit a na velku bednu ,aby to chytilo hecung Master na 2ke je moc malo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #161 kedy: 21. Apríl , 2008, 17:50:11 » |
|
Prave som sa vratil od Udvarosa, bol som mu zobrat jeden efek na opravu a tiez aj zosik, nech sa pozre odbornym okom. Vsetko bolo viacmenej v poriadku az na material dosky s ockami, ma zvody (Brdo, pamatas sa ako si mi o tom rozpraval?!). Musim vyrobit druhu s ineho materialu a tiez s vacsimi medzerami medzi suciastami. Turza hovoril ze aj im sa to stalo na nejakych aparatoch, az prisli k problemu s materialom a rozmiestnenim suciastok.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #162 kedy: 21. Apríl , 2008, 18:01:00 » |
|
a ako si zistil ze to zvod? inak velmi pekna praca este raz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #163 kedy: 21. Apríl , 2008, 22:15:35 » |
|
Mna by zaujimale co to bol za material. A tiez ako si dosiel na to ze to ma zvod. NEviem al ked sa to vyraba ako izolacny material malo by to byt bez zvodou. To si pouzil teku tu hnedu "umelu hmotu" tusim to spekaju z dakych papierovych ciatociek a lampinatu. NEviem ako sa to vola.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #164 kedy: 21. Apríl , 2008, 23:16:26 » |
|
Mna by zaujimale co to bol za material. A tiez ako si dosiel na to ze to ma zvod. NEviem al ked sa to vyraba ako izolacny material malo by to byt bez zvodou. To si pouzil teku tu hnedu "umelu hmotu" tusim to spekaju z dakych papierovych ciatociek a lampinatu. NEviem ako sa to vola.
pertinax
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|