Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 03:23:43
Strán: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vlado Hudec - ukážky  (Prečítané 99825 krát)
0 užívateľov a 37 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #300 kedy: 03. September , 2007, 21:02:20 »

nehovorim, ze sa mi to paci, ako to hra, to by som nad tym musel sediet viac, ako tu cca 3/4 hodinku (pripalil som si masko na panvici, jak som sa nad tym pozabudol :) ), ale je to na basoch pomerne citatelne, gitary vylezene pekne vpred (aspon pocut, ze nejdu unisono - to spravi vela  Žmurk ), je tam kopak, je tam rytmicak, je tam basa.

material nic moc - naefektovane sample, rozbita rozplizla basa, gitary bez attacku

* rasto_pokus.mp3 (826.23 KB - stiahnuté 190 krát.)
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #301 kedy: 03. September , 2007, 21:10:49 »

no tak od Metallici to ma dost daleko podla mna,ale zas hrozne to neni :)..ta basa sa mi paci,ale bicie uz menej a gitary este menej.

tie bicie nie su uplne dry,maju na sebe stipku reverbu,ale to nevadi. A ako mam dat gitaram vacsi attack?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #302 kedy: 03. September , 2007, 22:06:11 »

a to si vazne myslis, ze z hentakeho materialu, co si dodal sa da spravit metallica sound ? ja som ti z toho ulepil cosi, kde pocut vsetky nastrojea je to frekvencne ako tak vyrovnane. co sa ti nelubi na gitarach ? farba ? alebo ?
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #303 kedy: 03. September , 2007, 22:10:29 »

a to si vazne myslis, ze z hentakeho materialu, co si dodal sa da spravit metallica sound ? ja som ti z toho ulepil cosi, kde pocut vsetky nastrojea je to frekvencne ako tak vyrovnane. co sa ti nelubi na gitarach ? farba ? alebo ?

to si nemyslim,ze sa to da. Ja mam aj ine zvuky,ale tieto sa mi zdali na to najvhodnejsie,mozno iny kopak a iny rytmicak by bol lepsi. Su nejake bez stavy tie gitary. Som to pocuval iba na sluchadla zatial,zajtra pojdem ku kamosovi a tam si to vypocujem este.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #304 kedy: 03. September , 2007, 22:22:45 »

suche gitary nemaju attack a su riedke. pri pokuse zprieraznit ich EQ zacinaju zniet rozbito, v opacnom pripade su zastrete. di box, di box, di box. a di box :)

schvalne si vypocuj ukazku cistej gitary, aku dodava ako Demo fajl Native Instruments ku Plexi Combu - ma konkretnejsi attack a plnsi zvuk.

* Metal_2.mp3 (258.98 KB - stiahnuté 187 krát.)
Zaznamenané
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #305 kedy: 04. September , 2007, 09:00:08 »

reagujem trochu oneskorene, ale vždy si musím vypočuť ikážky až doma.
najlepšia je ukážka 7. Ja som si doma skúsil zahrať do toho niekoľko presetpv na ADA classic a vybral som dva. V tej prvej nie je taký zrnitý zvuk a je viac zahuhlaný, v druhej má hrubé zrno a je výškovejší a čistejší. Nechal som tam ešte na konci pár taktov samotnej gitary plus sustainový zvuk kôli predstave. Nedával som tam žiadne efekty schválne.
S tým druhým "brutal" presetom som nahral niečo aj do Portnoy, je to (takmer) taký istý zvuk, ako majú oni...keby si taký hľadal :) Trochu mi to propomína Down, len oni mali zahuhlanejší zvuk.
Všimni si ale, aký hrozný zvuk má teraz tvoja basa...asi si tam "nasilu" pridal tie stredy, už sa to pomaly na basu ani nepodobá :) To je vlastne dôkazom toho, že ten zvuk basy bol primárne nevhodný. Inak povedané, z huslí nespravíme kontrabas tým, že tam nadrbeme basy a naopak...

* new7_opossum1.mp3 (1635.92 KB - stiahnuté 201 krát.)
* new7_opossum2.mp3 (1673.47 KB - stiahnuté 203 krát.)
Zaznamenané
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #306 kedy: 04. September , 2007, 09:01:08 »

ešte ten Portnoy

* portnoy.mp3 (1001.63 KB - stiahnuté 171 krát.)
Zaznamenané
forgethat
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 94

som vlhka xixi

« Odpoveď #307 kedy: 03. Október , 2007, 11:21:11 »

je to fakt husté orchester + klavír - desire hra mi to treti krat po sebe  ha ha ha  aj mna by zaujimalo blizsie o tom orchestri ako si to nahral a vlaste cele urobil ak by si mohol  fak ok uplny soundtrack  Bravooo
Zaznamenané
forgethat
náhodný pocestný
**

som vlhka xixi

« Odpoveď #308 kedy: 03. Október , 2007, 12:08:42 »

dosŤ tvrdo hodnotíš vladove pokusy o dosiahnutie soundu ala metallica ale tvoj jej bol zatiaľ najvzdialenejší to s metallicou nemalo absolútne nič spoločne to nechcem vyrívaŤ len moj názor.. 
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #309 kedy: 03. Október , 2007, 12:21:36 »

forgethat - citas ?

...ja som ti z toho ulepil cosi, kde pocut vsetky nastrojea je to frekvencne ako tak vyrovnane....

riesili sme zvuk tej nahravky, ze sa mu to frekvencne mlati, ze ma pruserove basy. ze sa Vlado snazi o Metallicu je uplne cosi ine - ze sa mu to ani nepodari som pisal prvy ja.

ale v pohode, citaj ma a reaguj na mna dalej  Žmurk

PS: vyrívaŤ sa pise s tvrdym "y" len moj názor..
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #310 kedy: 03. Október , 2007, 14:42:58 »

teraz som dal gitaru na cas stranou,robim orchestralky :)

forgethat - Desire je straaasne stara skladba,su tam hnusne zvuky,ale sranda je,ze dost ludom sa to paci,hlavne dievcatam :)..robil som ju kedysi daavno,ked som bol zalubeny,asi to je tam aj pocut  ha ha ha

ako som to spravil? no ved normalne v pc. To bol tusim nejaky Sampletank.
Zaznamenané
forgethat
náhodný pocestný
**

som vlhka xixi

« Odpoveď #311 kedy: 03. Október , 2007, 14:59:54 »

teraz som dal gitaru na cas stranou,robim orchestralky :)

forgethat - Desire je straaasne stara skladba,su tam hnusne zvuky,ale sranda je,ze dost ludom sa to paci,hlavne dievcatam :)..robil som ju kedysi daavno,ked som bol zalubeny,asi to je tam aj pocut  ha ha ha

ako som to spravil? no ved normalne v pc. To bol tusim nejaky Sampletank.
no ved ja som tu este stale novy takze kopu veci vidim prvy raz a vacsinou vasej reci nerozumiem  ha ha ha.. takze to je nejaky program? a kde sa to da zohnat ??
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #312 kedy: 03. Október , 2007, 15:02:21 »

najprv by bolo dobre vediet,ci vies vobec,co je to MIDI,co su sample a tak..lebo inak je zbytocne sa o tom bavit  :)
Zaznamenané
forgethat
náhodný pocestný
**

som vlhka xixi

« Odpoveď #313 kedy: 04. Október , 2007, 17:29:22 »

najprv by bolo dobre vediet,ci vies vobec,co je to MIDI,co su sample a tak..lebo inak je zbytocne sa o tom bavit  :)
midi je myslím formát nahrávok a sample zvukové stopy?  Popiskujem si je tak?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #314 kedy: 04. Október , 2007, 17:57:26 »

no dajme tomu :)..tak uz potrebujes len nabuchany pocitac,nejake samplovacie kniznice,nejaky sequencer a sampler a mozes zacat :)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.029 sekund, 21 otázok.