lacrosse
|
|
« Odpoveď #270 kedy: 26. Jún , 2008, 13:46:17 » |
|
Dorian Grey ten mozno..ale dorian grAy snad nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #271 kedy: 26. Jún , 2008, 13:47:02 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #272 kedy: 26. Jún , 2008, 13:49:26 » |
|
pocuj, taras tu 2 na 3... ci to vsetko tak bolo naozaj ako tvrdis ? ja teda neviem, ale viem, ze keby som sa o to niekedy zaujimal, radsej sa pojdem pytat inde, ako za Tebou fakt to tak bolo neni to vymyslene bolo to setko v trojdielnom dokumente o tublatanke ja fakt viem o tuble setko sak to su podla mna naj slovenska kapela a este dom zabudol ze duro cerny bol uz tak na dne ze ked mali koncerty tak na nich kolaboval a musela pren chodit sanitka potom sa isiel tiecit a teraz sa pozri ako vyzera ako smrtka,to robia tie skurvene drogi
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #273 kedy: 26. Jún , 2008, 13:52:51 » |
|
myslim, ze nejeden tu z fora by Ti to porospraval realistickejsie, ako nejaky dokument v telke, aj ked som ho nevidel. ale to je jedno.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #274 kedy: 26. Jún , 2008, 13:54:09 » |
|
kokos jake brile, inak ten duro cerny je dost nudny bubennik nazivo
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #275 kedy: 26. Jún , 2008, 13:54:30 » |
|
myslim, ze nejeden tu z fora by Ti to porospraval realistickejsie, ako nejaky dokument v telke, aj ked som ho nevidel. ale to je jedno.
nech spusti..mna osobne to zaujima velmi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #276 kedy: 26. Jún , 2008, 14:05:23 » |
|
ide o to ze topor je gitarista lepsi nez durinda a nie basak iba v tublatanke hra na basu palo odisiel preto lebo mu zajebalo mal peniaze a uz ho nebavilo sa jebat po ceskoslovensku a inych statoch ked bol sebo ci jak sa volal ten manazer tak mali 30koncertou do mesiaca a to bolo vela,pali si chcel rozbehnut nejaku firmu tak si ju aj rozbehol a na tublatanku nemal uz cas mali koncert v prahe natrieskany stadion a pali neprisiel na koncert tak ho odvolali a potom to islo dole vodou na picu albumy,ziadny fanusci.... potom este odisiel aj duro cerny lebo mal problemi z drogami lebo hraval este aj zo slobodkou tam sa dal do kopy asi z svetom korbelom alebo co aj tak je na vyne wisky lebo ho tam dotiahol on lebo robil vtedy technika v tublatanke ze vraj sa podlizoval matovi a tak ...... 1 a2 su kokotiny 3 čiastočne ...Mato hra presne tak ako stači a v ich kapele hra najlepšie na gitare.Keby tam hral juro na gitare nebola by to tublatanka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #277 kedy: 26. Jún , 2008, 14:20:13 » |
|
1 a2 su kokotiny 3 čiastočne ...Mato hra presne tak ako stači a v ich kapele hra najlepšie na gitare.Keby tam hral juro na gitare nebola by to tublatanka
tu hra aj na klavesoch http://youtube.com/watch?v=jmxY_kMpSlo&feature=related
|
|
|
Zaznamenané
|
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #278 kedy: 26. Jún , 2008, 14:58:31 » |
|
duro je basak v tublatanke ale origos neni basak jak bol pali mato jasne ze vie najlepsie tam hrat lebo si to zlozil
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #279 kedy: 26. Jún , 2008, 16:08:07 » |
|
tu su historiscke fotky zo studia kde nahravali 1.alebum http://www.tublatanka-fans.com/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #280 kedy: 26. Jún , 2008, 16:13:42 » |
|
ja fakt viem o tuble setko
Tak kontrolna otazka č.1, Ktora skladba sa ako prva vysielala v rozhlase ? č.2, Ktory klip bol ako prvy vysielany v TV ? č.3, Čim boli zaujimavy začiatok koncertu v rannom obdobi ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #281 kedy: 26. Jún , 2008, 16:18:03 » |
|
Tak kontrolna otazka č.1, Ktora skladba sa ako prva vysielala v rozhlase ? č.2, Ktory klip bol ako prvy vysielany v TV ? č.3, Čim boli zaujimavy začiatok koncertu v rannom obdobi ?
tak toto neviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
waldo42
|
|
« Odpoveď #282 kedy: 26. Jún , 2008, 16:32:06 » |
|
nevadi.ale vies o nich vsetko
|
|
|
Zaznamenané
|
mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #283 kedy: 26. Jún , 2008, 16:52:03 » |
|
ty kks tie foto maju super atmosferu. durinda este aky mlady a vystrihany
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #284 kedy: 26. Jún , 2008, 16:58:37 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|