kaolko
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 22. Máj , 2009, 15:16:45 » |
|
tu sa pozna, kto je hrajuci muzikant a kto zberatel raroh respektive kde najblizsie to Branko postavis cele ? co Ti povie kapela, ked to budes vlacievat so sebou ? prosim ta.. on to cele postavi na koncerte do vysky a este bude pindikom zvrchu prach utierat jak ho poznam..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 22. Máj , 2009, 15:17:34 » |
|
prosim ta.. on to cele postavi na koncerte do vysky a este bude pindikom zvrchu prach utierat jak ho poznam..
Moj clovek.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 22. Máj , 2009, 15:27:11 » |
|
tu sa pozna, kto je hrajuci muzikant a kto zberatel raroh respektive kde najblizsie to Branko postavis cele ? co Ti povie kapela, ked to budes vlacievat so sebou ? Som hrajuci muzikant a zaroven milujem kvalitny gitarovy zvuk (podla mojich predstav), ktory docielim (podla mna) velkou plochou. Hlavne je, ze mna to uspokojuje a bavi. Prave som dostal potesujucu spravu, ze zachvilu dorazi dalsi Orange. Otazka dvoch tyzdnov. Kapela sa velmi tesi, ze konecne krasne pocut aparat. Konecne budem splyvat s basakom a jeho chladnickou ampeg... Mame Mercedes Sprinter, tak snad sa to tam vsetko pomesti... Urcite nebudem brat cely FULLSTACK na koncerty. Nema to vyznam a zmysel. Prave rozmyslam nad case-om. Ze jeden box pojde do case na kolieska a druhy bude, resp. ostava v skusobni vzdy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 22. Máj , 2009, 15:29:43 » |
|
to Ta cele prejde, ja si akurat kupujem na koncerty kombo ... kym nejsom kapela s bednakmi, odmietam nosit kokotiny, ktore nikoho okrem mna nezaujimaju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 22. Máj , 2009, 15:29:52 » |
|
ten mercedes sprinter.. to je aky efekt?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 22. Máj , 2009, 15:46:01 » |
|
Som hrajuci muzikant a zaroven milujem kvalitny gitarovy zvuk (podla mojich predstav), ktory docielim (podla mna) velkou plochou. Hlavne je, ze mna to uspokojuje a bavi. Prave som dostal potesujucu spravu, ze zachvilu dorazi dalsi Orange. Otazka dvoch tyzdnov. Kapela sa velmi tesi, ze konecne krasne pocut aparat. Konecne budem splyvat s basakom a jeho chladnickou ampeg... Mame Mercedes Sprinter, tak snad sa to tam vsetko pomesti... Urcite nebudem brat cely FULLSTACK na koncerty. Nema to vyznam a zmysel. Prave rozmyslam nad case-om. Ze jeden box pojde do case na kolieska a druhy bude, resp. ostava v skusobni vzdy. Si Ty ale zhyckany brandista. Vonavku mas aspon od Armaniho?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 22. Máj , 2009, 16:05:31 » |
|
Ja si nosím zo sebou vždy 2 boxy, hrám do 2 Marshallov stereo /JCM-800 ZAKK WYLDE+ JCM 800 2203/2204/ a tomu pocitu a zvuku sa nič nevyrovná...máme FORD TRANZIT... ...basgitarista má Marleaux a nejaký Amp Black Cat s boxom 8x10, bicmen DW alebo TAMA, vojdeme v pohode..premýšľam kúpiť ešte dva MARSHALLY, a mať 2 stacky ako Jimi..nie je nič krajšie...
|
|
« Posledná zmena: 22. Máj , 2009, 16:08:21 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 22. Máj , 2009, 16:07:57 » |
|
Ja si nosím zo sebou vždy boxy, hrám do 2 Marshallov stereo a tomu pocitu a zvuku sa nič nevyrovná...máme FORD TRANZIT... ...basgitarista má Marleaux a nejaký Amp Black Cat s boxom 8x10, bicmen DW alebo TAMA, vojdeme v pohode..premýšľam kúpiť ešte dva MARSHALLY, a mať 2 stacky ako Jimi..nie je nič krajšie... ale vas nie je v kapele 9
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 22. Máj , 2009, 16:08:52 » |
|
vox amplug na ska sekanice levny a do kapsy vyzyvam Ta, dojdi hocikedy, dones si co chces, dame "ska sekanice battle" a ukaze sa, kto je macher, ty spozamonitorovy kral
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 22. Máj , 2009, 16:09:58 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 22. Máj , 2009, 16:13:59 » |
|
vyzyvam Ta, dojdi hocikedy, dones si co chces, dame "ska sekanice battle" a ukaze sa, kto je macher, ty spozamonitorovy kral vydere sa mi prvy prazec na gitare ja si to nemozem dovolit hravat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 22. Máj , 2009, 16:15:22 » |
|
zbytocnost mat 2 stacky - kludne staci aj halfstack a aj to lepsie znie pre LUDI a nie gitaristu. pretoze gitarista ma hrat pre ludi. nemam rad, ekd si niekto vyjebe aparat jak delo, ze pred nim ides odpadnut a nepocujes nic, a na druhej strane zase nevynika on. naozaj radsej ten halfstack nasmerovany na bok mikrofonom do PAcka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 22. Máj , 2009, 16:18:13 » |
|
ale viem, ze pocit je to fajn - to Ti neberem ale uz som videl zopar takychto koncertov, kde Marshall hucal a nic nebolo pocut pri nom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 22. Máj , 2009, 16:18:40 » |
|
vydere sa mi prvy prazec na gitare ja si to nemozem dovolit hravat.
by si sa divil, v akych kokotskych medzigulickovych polohach hravaju kapely s dychmi inak som myslel, ze ta ESP by mala zniest ine veci ako buzicke skacko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|