Matt
náhodný pocestný
Príspevkov: 75
|
|
« kedy: 16. Január , 2011, 18:39:21 » |
|
Mám taký starý stratocaster, potom SX Les Paul - GG1 a 2 akustické ... a toto je moja obľúbená... značku možno nebudete poznať ale fakt je to dobrá gitara ... vymenil som snímače a hrá to ako gitara za 700 € najmenej ... pritom ma stála iba 150 € ... dobre hrá a ešte aj podľa mňa dobre vyzerá ... aspoň teda na štýl, ktorý s kapelou hráme ... btw: nápis pri pravej ruke tak tam je napísané "Beautiful But Deadly"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 16. Január , 2011, 18:58:38 » |
|
dobre gate. a co to je teda za gitaru ? a s jakymi snimacmi sa tak vylepsila ?
vitaj na fore.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 16. Január , 2011, 19:08:02 » |
|
Aj ja mám taký Les Paul - Bakers. Stála 120 evry a pôvodne som myslel, že ju zavesím na stenu ako dekoráciu. Teraz dumám, že ju dám nanovo nastriekať na Gold Top, dám ju prepražcovať a dám na ňu poriadne snímače. Proste mi sadla a viac to nemienim riešiť. Vítam Ťa na fóre.:-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Matt
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 16. Január , 2011, 20:19:38 » |
|
Ďakujem ... aj za privítanie a aj za gate Snímače: http://www.audiotek.cz/product-23300-seymour-duncan-sh55-b-seth-lover--gold-4cINFO: (menil som na nej len snímače zatiaľ a zatiaľ ani nič iné netreba... okrem vymieňania strún samozrejme) Vlastnosti: • Elektrická kytara – NLP série • Konstrukce: lepený krk • Menzura: 628 mm • Tělo: mahagon • Top: javor • Krk: javor • Hmatník: palisandr • Nultý pražec: standard • Počet pražců: 22 • Typ pražců: jumbo • Orientační značky: perleťové bloky • Snímače: 2x HB High Output • Elektronika: 2x Volume, 2x Tone, 3-polohový přepínač • Kobylka: Tune-O-Matic • Ukotvení strun: Stopbar • Ladící mechanika: Die Cast • Hardware: gold • Barva: Custom 8 - Značka Xpose je novým výrobcem hudebních nástrojů, jehož produkty jsou navrženy a vyrobeny ve spolupráci se švýcarskými kytarovými designéry tak, aby dokázaly splnit specifické požadavky českého trhu. Jejich kvalita je zcela rovnocenná s „entry level“ modely světových firem (např. Ibanez, LTD nebo Epiphone), jsou však cenově dostupnější, protože zde zákazník platí pouze za samotný nástroj a není zde žádný příplatek za „značkovost“...
|
|
« Posledná zmena: 16. Január , 2011, 20:20:31 od Matt »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 16. Január , 2011, 20:53:12 » |
|
raz som držal x-pose v rukach, a už nikdy viac, ale tak možno som mal zly kus ( aj ked pochybujem) , ved ako už može hrať napriklad 7-čka z mahagonu, lepenym krkom a floydom za 179,98 € dobre , možno vyzera pekne ale to je tak všetko a vitaj na fore
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Matt
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 16. Január , 2011, 21:10:55 » |
|
Ja som si to tiež vravel, že nejaký Xpose že čo to bude a tak ale naštval som sa a kúpil som ju. Celkom v pohode hrala aj s pôvodnými snímačmi ale mal som peniaze tak som ich vymenil a je to fakt parádička teraz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 16. Január , 2011, 21:12:38 » |
|
Ja som si to tiež vravel, že nejaký Xpose že čo to bude a tak ale naštval som sa a kúpil som ju. Celkom v pohode hrala aj s pôvodnými snímačmi ale mal som peniaze tak som ich vymenil a je to fakt parádička teraz a hral si aj na inej gitare ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Matt
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 16. Január , 2011, 21:16:07 » |
|
To nie :D ... mal som šťastie na dobrý kus proste
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 16. Január , 2011, 21:19:50 » |
|
no vidiš jak možeš vedieť že hra ako gitara za 700€ ked si este na takej nehral uvidiš tak o pol roka, o rok jak sa ti zmeni nazor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 16. Január , 2011, 21:28:55 » |
|
no vidiš jak možeš vedieť že hra ako gitara za 700€ ked si este na takej nehral uvidiš tak o pol roka, o rok jak sa ti zmeni nazor Obávam sa, že Duger má pravdu. Priprav si veľa peňazí. O krátky čas zistíš, ako Ťa toto fórum dokáže zodrať.:-)))))
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 16. Január , 2011, 21:35:37 » |
|
Vitaj Vitaj synku. Sak sprav nejake detailnejsie fotky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 16. Január , 2011, 22:13:34 » |
|
Obávam sa, že Duger má pravdu. Priprav si veľa peňazí. O krátky čas zistíš, ako Ťa toto fórum dokáže zodrať.:-)))))
to je pravda, ale ak sa naucis "citat" toto forum, tak sa tu da najst kopec informacii, ktore pomozu
|
|
|
Zaznamenané
|
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 16. Január , 2011, 22:18:10 » |
|
to je pravda, ale ak sa naucis "citat" toto forum, tak sa tu da najst kopec informacii, ktore pomozu
Veď práve... Navzájom sa to nevylučuje, ale dopĺňa... Muzikantský život bez informácií je lacný. S informáciami je to "trocha" drahšie.:-)
|
|
« Posledná zmena: 16. Január , 2011, 22:19:07 od Sanchez »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Matt
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 17. Január , 2011, 16:09:14 » |
|
no vidiš jak možeš vedieť že hra ako gitara za 700€ ked si este na takej nehral uvidiš tak o pol roka, o rok jak sa ti zmeni nazor Tú gitaru mám už aspoň rok ... a hovorím ... viem to ... keby bola chybná alebo keby s ňou niečo nebolo v poriadku tak ju vrátim ... a výmena snímačov pomohla na zvuk ... a držal som už veľa gitár v rukách, Gibsonky - cca 1500€, ESP Les Paulky tiež okolo 1000€ ... rozdiely som videl iba v značke a váhe gitary... no a ešte dizajnom ... možno tá gitara bol šmejd ale teraz je z toho fakt kvalitná gitara ... ešte keď si časom kúpim zosilovač a bedňu ... to bude nářez
|
|
« Posledná zmena: 17. Január , 2011, 16:10:52 od Matt »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 17. Január , 2011, 16:45:35 » |
|
Tú gitaru mám už aspoň rok ... a hovorím ... viem to ... keby bola chybná alebo keby s ňou niečo nebolo v poriadku tak ju vrátim ... a výmena snímačov pomohla na zvuk ... a držal som už veľa gitár v rukách, Gibsonky - cca 1500€, ESP Les Paulky tiež okolo 1000€ ... rozdiely som videl iba v značke a váhe gitary... no a ešte dizajnom ... možno tá gitara bol šmejd ale teraz je z toho fakt kvalitná gitara ... ešte keď si časom kúpim zosilovač a bedňu ... to bude nářez a cez co hras teraz? ono mozno keby si tie gitary porovnaval na kvalitnom aparate tak ti zrazu ten rozdiel vyskoci... aspon tot moja skusenost z davnejsich cias
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|